Benim adetim 2 hafta geçti uygulamada bebek 6 +2 gözüküyor ama beta 150 düşük acaba neden kesede gözükmedi dün7 haftalık hamileyim 6+1 de bebeği görüp
Kalp atışlarını duyduk rabbim hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Geç döllenme olabilir beta değeri çok düşük benim 3000 bin küsürdü 5+1 de keseyi gördükBenim adetim 2 hafta geçti uygulamada bebek 6 +2 gözüküyor ama beta 150 düşük acaba neden kesede gözükmedi dün
Bende kendiminkini öyle hissediyorum kanamada olduMrb inşallah bende aranıza katılıcam 30 Eylül de. Hamileyim ama ilk 5.010 ile ögrendim sonra ilk 3 beta çok yawaş yükseldi sonra ki 3 beta takibi 2 kat arttı 30 Eylül de randewum war dış gebelik olabilir dediler çok endişeliyim o yüzden sewinemedim bile
İnşallah sağlıklı ilerler hamileliğiniz. Benim betam 159 dan 2 gün sonra 310 a yükselmiş aile hekimim iyi gidiyor dedi inşallah sağlıklıyım dönmüştürBende kendiminkini öyle hissediyorum kanamada oldu
Selam çok sevindim rabbim utandirmasinn sağlıcakla kucaklarimiza almaya nasip etsin bizde 6+2 deyizSelam kızlar bende buraya katıldımnasip olursa 24 Mayıs doğum gösteriyor 6+5 bugün yarın kalp atışını duycaz inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım
Âmin hepimize inşallah aynı zamanlarda olcaklar ilk bebeğiniz miSelam çok sevindim rabbim utandirmasinn sağlıcakla kucaklarimiza almaya nasip etsin bizde 6+2 deyiz
Evet ilk bebeğim çok heyecanlı bi süreçÂmin hepimize inşallah aynı zamanlarda olcaklar ilk bebeğiniz mi
Benim ikinci olcak, bir oğlum varEvet ilk bebeğim çok heyecanlı bi süreçSizin peki
Ayy evett gerçektennn Allah bağışlasinBenim ikinci olcak, bir oğlum varheyecanlı tabi sizin ilk tecrübe bide heranın tadını çıkaralım çok güzel zamanlar
Benim daha yeni yeni bulantılarım başladı şu an 6 + 5'deyiz 3 gündür falan bulantı var ama kusturan bir durum yok aşırı derecede koku hasiyete başladı göğüs ağrım ilk zamana göre hafiflemeye başladıKızlar mide bulantınız nasıl benim yok gibi bişey sabahları biraz olup geçiyor normal mi bu durum sadece göğüslerim çok şişkin sızlıyor onun dışında bir belirtim yok sizler ne durumdasınız
Maşallah bulantı iyi bişey gibi geliyor bana herşey yolunda hissiyatlı veriyor, çarşamba kalp atışını duyduk ama benim geç döllenmeymiş daha 6+2 belki bulanır ileriki günlerde nasipBenim daha yeni yeni bulantılarım başladı şu an 6 + 5'deyiz 3 gündür falan bulantı var ama kusturan bir durum yok aşırı derecede koku hasiyete başladı göğüs ağrım ilk zamana göre hafiflemeye başladı
Rabbim sağlıklı olsunlar da bulantiyada razıyım benMaşallah bulantı iyi bişey gibi geliyor bana herşey yolunda hissiyatlı veriyor, çarşamba kalp atışını duyduk ama benim geç döllenmeymiş daha 6+2 belki bulanır ileriki günlerde nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?