kızlar ben balık yiyemiyorum ama balık yağı vermişti doktorum onu kullanıyorum aynı etkiyi göstermezmi acaba?
Kızlar ben balığı bırakalı çok oldu, 5. aydan sonra yemedim desem yeridir..Kokusuna katlanamıyorum..
Mide yanması yüzünden sütüde bıraktım...
Ayrıca kiloda veriyorum...Sanırım şimdiye kadar çok iyi gittim ama bundan sonrası için çok ümidim yok.. Allah kimseye can acısı vermesin ben çoktandır sancı çektiğim için bütün düzenim alt üst oldu valla...
ebrucum, gizemcim; ben 15 günde 1 kg almış bulunuyorum bu kilonun 650gr bebişime ait :))) ancak şu bir kaç gündür hamur işine yüklendimmm o biraz korkutuyor beni toplamda 15,5 kilo almış bulunuyorum...73,5 kg oldummm
gizemcim ben bugün tartıya bi çıktım... 75 kg olmuşum daha dün 74 dü ne çabuk 1 kg aldım ki ben????????? kesin bir yanlışlık var.....evet evet kesin bir yanlışlık vaaaarrrr(
aynı tartıyla çıktım ama bir farkla her tarafım şişti...sabah işe giderken spor ayakkabımı giyinmek istedim ama ayaklarıma olmadı, bacaklarım, yüzüm ha keza...şiş :)) bugün öğleden sonra işe gelmemeyi düşünüyorum, artık reflüm de azdı...Allah herkesin yardımcısı olsun
ben 33.haftalık hamileyim 72 kilo olmuşum.nasıl iyimi sizce.bende 58 kiloyla hamile kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?