mayıs annişleri kiloları söyleyin bakimmmm

kızlar ben balık yiyemiyorum ama balık yağı vermişti doktorum onu kullanıyorum aynı etkiyi göstermezmi acaba?

gösteriri canım zaten yiiemeyenlere veriyolar balık yağını
ama ben doğal almayı tercih ediyorum drumda öyle demir ilacı dışında bir vaitamin bi ilaç kullanmıyorum

Kızlar ben balığı bırakalı çok oldu, 5. aydan sonra yemedim desem yeridir..Kokusuna katlanamıyorum..

Mide yanması yüzünden sütüde bıraktım...

Ayrıca kiloda veriyorum...Sanırım şimdiye kadar çok iyi gittim ama bundan sonrası için çok ümidim yok.. Allah kimseye can acısı vermesin ben çoktandır sancı çektiğim için bütün düzenim alt üst oldu valla...

nazecim sabret canım bak bebeişin en iyi beslendiği haftalar 30-34 hafta arasıymış
biraz zorla ye canım yavrun için

32. haftadayım ve 7 kilo almış durumdayım. İlk hamileliğimi de 11 kilo ile tamamlamıştım. Aslında katiyyen günlük hayatınızı kısıtlamayın temponuzu düşürmeyin derim ben. Su gayet tabii için ama tatlıyı kesin. Ya da ben tatlı yediğim hafta direkt alıyorum. Ama tadımlık miktarda yersem herşey yolunda. İlk oğlum 4 kilo doğmuştu, suydu plesentaydı derken çıkışta 5 kilo fazlam vardı ve yoğun emzirme trafiği ile 10. günün sonunda eski kilomdaydım ve emin olun tatlı dışında hiçbir diyet yapmadım. Deneyin bakalım.

çok iyimisin sen dayca çok iyi kilo durumun peki toplama kaç kilosun ya ben tatlıda yemedim doğru düzgün benin kilolarımın tek suçlusu ekmek
burada aramıza hoşgeldin:)

Nazecim ben de pek balık yemiyorum yarın doktoruma bir sorcam bakalım balık yağı almam gerekir mi diye..

Daycacım aramıza hoşgeldin..Sende şanslı hamilelerdensin sanırım..Bu arada ben 18 kilo aldım..İnşallah oğluş emerde kısa sürede atarım..Zira artık aynada kendimi görmeye tahammül edemiyorum.. Gerçi bir arkadaşım 22 kilo ile tamamlamış ama eskisinden daha zayıf şimdi o yüzden kilo beni korkutmuyor artık niyeyse..Dikkat edince almadığımı da farkettim..

Kızlar balık yemek cok önemlii...Şöyle haftada bir yiyebilseniz....
dr unuza sorun mutlaka yemeyen hamişler için balıkyağı hapı veriliyor diye biliyorum ama...

Daycacığım aramıza hoşgeldin..
7 kilo süper canım...tabi 2.olmasının da ayrıca tecrübesi vardır..
bende şuana kadar 19 kilo aldım..ve feci durumdayım..yemek aramayan,açlık aklına gelmeyen ve tatlı ile arası nerdeyse hiç olmayan biri olarak bu haldeyim..düşün yani...
neyse halledeceğiz...bakıcaz sonra çaresine..

kıslar 33. haftama 66 kilo ile girdim :)))
her hafta yarım kilo almya devam ediyiyorum
son 7 haftadaki aldığım kilo 3 oldu :)))çok şükür düzene girdi
toplamda kilom 14 ama((((
buarada çok az ekmek yiyom kıslar günde 1 iki parça
sabahta tam tahıllı kahvaltılık gevrek yiyom acaba bu kadar ekmek yemenin zararı varmı ne diyonus

ebrucum, gizemcim; ben 15 günde 1 kg almış bulunuyorum bu kilonun 650gr bebişime ait :))) ancak şu bir kaç gündür hamur işine yüklendimmm o biraz korkutuyor beni toplamda 15,5 kilo almış bulunuyorum...73,5 kg oldummm

:dance::dance:
çok iyi ridacım normali bu zaten haftada 450 gr almak
hamur işinide yeme artık bi kaç gün ymişsin yeter artık bebişe yararı yok zatenKötü Kazen

gizemcim ben bugün tartıya bi çıktım... 75 kg olmuşum daha dün 74 dü ne çabuk 1 kg aldım ki ben????????? kesin bir yanlışlık var.....evet evet kesin bir yanlışlık vaaaarrrr (

gizemcim ben bugün tartıya bi çıktım... 75 kg olmuşum daha dün 74 dü ne çabuk 1 kg aldım ki ben????????? kesin bir yanlışlık var.....evet evet kesin bir yanlışlık vaaaarrrr (

canım bencede yanlışlık var insan bi gündede bi kilo almazkikafamçokkarıştı
aynı şartlardamı çıktun tartıya veya farklı bir tartımıydı

aynı tartıyla çıktım ama bir farkla her tarafım şişti...sabah işe giderken spor ayakkabımı giyinmek istedim ama ayaklarıma olmadı, bacaklarım, yüzüm ha keza...şiş :)) bugün öğleden sonra işe gelmemeyi düşünüyorum, artık reflüm de azdı...Allah herkesin yardımcısı olsun

canım ya geçmiş olsun ridacım olabilir şişden olayı
canım çok su iç bak benim dwe şişim var ama ayakkabılarım ayağıma oluyo halen amam ben 4-5 litre su içiyom ve sen çok tuzlu yiyon herhelde
reflü içinde az az sık sık yemen lazım canım ben yüklensem bi öğüne çok fena oluyo
ama az az sık sık yeyeince bi sorun olmuyo bu öğleden sonra dinlen canım a.s.

ben 33.haftalık hamileyim 72 kilo olmuşum.nasıl iyimi sizce.bende 58 kiloyla hamile kaldım

ranacım fazla tabi ama abartı değil bende toplamda 14 kilo aldım
daha 3-4 kiloda alcaz yani 18 kiloyla kaptaacaz hamişliği bana öyle geliyo
buda tabi fazla ideali 12 kilo çünkü

ben 33.haftalık hamileyim 72 kilo olmuşum.nasıl iyimi sizce.bende 58 kiloyla hamile kaldım

ranacım, ben de 58 kg ile başladım 34+1 haftadayım şu an 74 kiloyum..16 kg almışım...gizemin dediği gibii ben de toplamda 20 kg ile kapatırım gibi geliyor..

ya kızlar biz bu kiloları nasıl vercez ayollll 18-20 kilo faln alıyoz şaka maka bebekle birlikte gitsin gitsin 7 kilo gitsin sonra napcaz

Kızlar ben 33+6'yım, 52 ile başladım şu an 65 kiloyum, yani toplam 13 kilo aldım. Herhalde 5 kilo daha alırım doğuma kadar, benimde fazla oldu

aranızda en çok ben aldım heralde ya ben neyapıcamsenağlama 34+4 55le hamile kaldım şuan 75 yani 20 kiloooooo:a015: bi 25i gözden çıkardım ben:a015:senağlama
3, 4 ay almadım hiç sonra birden bi başladı durduramadım. bir buçuk aydır yavaşladı ama aldık alıcamızı işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…