aranızda en çok ben aldım heralde ya ben neyapıcamsenağlama 34+4 55le hamile kaldım şuan 75 yani 20 kiloooooo:a015: bi 25i gözden çıkardım ben:a015:senağlama
3, 4 ay almadım hiç sonra birden bi başladı durduramadım. bir buçuk aydır yavaşladı ama aldık alıcamızı işte
evet kızlar anlaşıldı ilk hamişliğiğimizin olduğundan rahevete kapıldık ve kiloların içine verdik
yazın artık emzirmemize engel olmayacak şekilde şuandakinden az vererek kilo vermeye çaılışaaz artık
kilo verilir yaaaaa keşke bu çatlaklarım olmasaydı
60 la hamile kaldım şimdi tartı 80'i gösteriyor.. laelaelaelaelae boşver takma kafana kardelencim..Vardır bunda da bir hayır belki bebişler çok iştahlı olacak bizim depoyu sömürecekler..Birde böyle düşün a.s.
aranızda en çok ben aldım heralde ya ben neyapıcamsenağlama 34+4 55le hamile kaldım şuan 75 yani 20 kiloooooo:a015: bi 25i gözden çıkardım ben:a015:senağlama
3, 4 ay almadım hiç sonra birden bi başladı durduramadım. bir buçuk aydır yavaşladı ama aldık alıcamızı işte
kardelen bende senin gb çok aldım nasıl bitireceğiz merak ediyorum bende 32 haftalığım şimdiden 17 kilo aldım dr umla papaz oluyorum cumartesi en son kontrole gittiğimde artık sana bişey demiyorum seni ayın en tombik annesi seçiyorum dedi ben tabi mosmor
halbuki dikkat ettiğim halde bu kiloları aldım demek dikkat etmesem 30 u bulacak
ama arkadaşlar şunu söyleyeyim dana önceki hamileliğimde tam 25 kilo aldım ve 2.ayımda eski kilomdaydım.tabi o zaman daha geçtim ama inanıyorum ki istedikten sonra vericeğiz kilolarımızı
bi ay önceki dr kontrolüme göre kilom 1 kilo bile artmamış:)
drum gayet iyi dedi ve dediki zaten azalır kilo alımın buaralar gitgide düzenli besleniyosan hiç bi sorun yok dedi
bende düzenmli besleniyom zaten:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?