mayıs annişleri kiloları söyleyin bakimmmm

Pazartesi benimde kontrol var bakalım kilomuz ne olmuş en son kontrolde 12kg almıştım ama bu ay sanki kilo almadım gibime geliyor...Benim hiç şişmem yok kızlar o konuda çok rahatım tuza dikkat ediyorum yüzüklerim bile hala çok rahat oluyor ama bakalım dananın kuyruğu pazartesi kopacak kızlar ...
Ben kendimi doğum yaza geliyor yaz döneminde kiloları rahat veririz diye kandırıyorum ama sıkı bir diyete girmek gerekicek gibi gözüküyor bazen korkuyorum şuanki yeme alışkanlığım doğumdan sonrada devam edermi acaba diye olmaz dimi kızlar :uhm: şimdi 2 canlıyız diye çok yiyoruz
Ben eşime dedim bu yaz bir karpuz tarlasıyla anlaş ben :dance: bu yaz karpuz su diyetiyle zayıflamayı düşünüyorumda birazda bebişlerimizle koşuşturmaktan zayıflarız yaa...sevgiler a.s.

evet kızlar anlaşıldı ilk hamişliğiğimizin olduğundan rahevete kapıldık ve kiloların içine verdik
yazın artık emzirmemize engel olmayacak şekilde şuandakinden az vererek kilo vermeye çaılışaaz artık
kilo verilir yaaaaa keşke bu çatlaklarım olmasaydı

60 la hamile kaldım şimdi tartı 80'i gösteriyor.. laelaelaelaelae boşver takma kafana kardelencim..Vardır bunda da bir hayır belki bebişler çok iştahlı olacak bizim depoyu sömürecekler..Birde böyle düşün a.s.

aynen katılıyorum sana kilodan korkmuyorum verrim gibi geliyor bana ama bendede çatlak var popomdan fay hatları geçiyor göğüslerimde karardı çatlak gibi bişeyler var ama tam anlayamadım kararmamı çatlakmı.senağlama eşim diyor tedavisi varsa yaptırırız doğumdan sonra diye ama varmı bilmiyorum araştırmak gerek

inş. dediğin gibi olur istahlı olsunlarda ben razıyım şimdiki kiloma:icecream:

kızlar bu hafta herhalde 1 kilo verdim(
iştahım kalmadı zar zor yiyorum kızlar vicdan azabı çekiyom oğluş beslenemiyo diye
şu an 65.5 um yani toplam alınan 13.5 oldu
son 2 ayda aldığım toplam kilo 2.5 oldu

bende 65le başladım ve şuan 79 um....
toplam 14 kilo....
28. haftadan beri aynıyım yani geçen 1 ayı hiç kilo almadan tamamlamışım....
şaşırdım valla....
ben hiç dikkat etmiyorum canım ne isterse yiyorum valla....
ama akşam geç saatte hiç yemiyorum....
ama kilo yapıcak diye değil çok rahatsız ediyo çünkü...
ve artık mide ekşimesi reflü başaldı iğreeeennnççççç.....

bencede kızlar herşey bebişler için bende çok kararlıyım ve doğumdan sonra vereceğime inanıyorum.....
karpuz diyetine girecem zaten hamileliğimden dolayı çok canım çekiyo..... :)))))

Arkadaşlar bende geçen ay sadece 1 kilo almıştım o da bebişe gitmiş..Yediklerime çok dikkat etmiştim ama ..Neyse bu ay o kadar zorlamıyorum kendimi..Arada bir kaçamak yapıyorum :) Oğluş asıcık kilo alsın diye nede olsa son bir ayımız kaldı..

ebrucum ben de çatlaklar yoktu bu ay oluşmaya başlamış karnımın en altında ve yanlarda popoda yada göğüste hiç yokk..fito krem sürdüm bugün bir faydası olur mu bilmiyorum. hamilelerde yan etkisi olmadığını yazmıştın yanılmıyorsam..biraz da netten araştırdım..çatlaklara iyi geldiği söyleniyor bakalım hayırlısı
kızlar bu arada benim kilom da 74-75 arası..16 kg aldım... geçen 2 haftayı 1 kg ile kapatmıştım ama sanırım bu haftayı bir kg. ile kapatacağım...her yerim şiş şiş ( yüzüklerimi çıkardım...yediklerime dikkat etmiyorum. reflüden dolayı yediklerimi çıkarıyorum, keşke az ve sık yiyebilsem..oğluşum kg olarak etkilenmiyordur inşallah..

ridacım az az sık sık yemeyi dene canım ya hem sana eziyet böyle hemde bebişe
iş yerine meyve götür kuruyemiş götür evden kahvaltı götür canım az kaldı beslenemezsen hem sana kötü hem bebişe

endişelenme canım en çok alanlardan biride benim..hamilelik öncesi 58 falandım..şimdi tartı 80 ni gösteriyor..malesef...geçen ay dikkat ediyordum ama şimdi faydalı ne varsa yemeğe çalışıyorum,coook az zaman keldı ve nekadar bebişlerimize kilo aldırırsak o kadar iyi :))

Murgizciğim,bebişin kilo alıyordur endişelenme canım..kilolarıda cok düşünme vereceğiz ..
doğum mevsimlerimiz cok güzel..kendiliğinden bile çokça gidecektir..:))

Son düzenleme:
kardelen bende senin gb çok aldım nasıl bitireceğiz merak ediyorum bende 32 haftalığım şimdiden 17 kilo aldım dr umla papaz oluyorum cumartesi en son kontrole gittiğimde artık sana bişey demiyorum seni ayın en tombik annesi seçiyorum dedi ben tabi mosmor
halbuki dikkat ettiğim halde bu kiloları aldım demek dikkat etmesem 30 u bulacak
ama arkadaşlar şunu söyleyeyim dana önceki hamileliğimde tam 25 kilo aldım ve 2.ayımda eski kilomdaydım.tabi o zaman daha geçtim ama inanıyorum ki istedikten sonra vericeğiz kilolarımızı

dr unda çok acımasız ağır konuşmuş. nekadar dikkat etsekde gidiyor işte bünye meselesi kimi yiyor almıyor kimi yemiyor alıyor 30-35 alanları duydum şimdi fidan gibi bu dr larda moral bozmasa olmuyor. 5 aylık filandım 10 kilo almıştım toplam dr sordum biraz önde gidiyorsun 10 kiloyla doğuma girenler var demiştide çıkınca hüngür hüngür ağlamıştım senağlama eşimde şişko şişko diye dalga geçiyordu durmadan Çok üzgünüm çoook insan ister istemez incecik belin varken birden kocabir göbekle karşılaşınca kıyafetler olmayıp yakışmamaya başlayınca şöylebi sarsılıyorsun ama sonra alıştım bide 30-35 alanları duyunca rahatladım. kızıyorum bazen dr moral versenize biraz olur deyin sanki dünyanın kilo alan hamilesi benmişim gibi davranıyorlar insana. oooooo dolu doluuuuuuu....:icecream:

bi ay önceki dr kontrolüme göre kilom 1 kilo bile artmamış:)
drum gayet iyi dedi ve dediki zaten azalır kilo alımın buaralar gitgide düzenli besleniyosan hiç bi sorun yok dedi
bende düzenmli besleniyom zaten:)

bende geçen aya göre 1,5 kilo almışım dr iyi dedi ama toplamda 15 kilo oldu dahada baya var beeee

benimde 13.5-14 yasemin çok almasına çok aldımda allhtan hızız kesldi yoksa 30 kilo alırdım herhalllll:)))))))))
ama işthımda yok kızlar sizin nasıl

iştah sanki bende de azaldı öyle çok fazla yemiyorum tıkanıyorum belkide elevit almadığım içindir bilemiyorum megadyn ve demir hapına devam ediyorum ama.

ben sadece demir ilacı kullanıyom hiç vitamin almadım drum önermedi bende zaten düzüenli beslendiğim için hiç düşünmedimde demir ialcı iştah açıyomuki bak bilmiyodum
ya yasemin bence biz yemekten sıkıldık
aylardır ye ye ye nereye kadar:)

bi ay önceki dr kontrolüme göre kilom 1 kilo bile artmamış:)
drum gayet iyi dedi ve dediki zaten azalır kilo alımın buaralar gitgide düzenli besleniyosan hiç bi sorun yok dedi
bende düzenmli besleniyom zaten:)

canım dikkatimi çekti de genelde son aylarda çook kilo alındığı söylenir ya sizin yazdıklarınızı okuyunca şaşırdım 30. haftadan sonra kilo alımlarınızda bir yavaşlama olmuş sanki...
doktor da normal dediyse ne güzel...

umarım bebişleri sağlıkla kucağınıza alırsınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…