Mayıs ayı aşılama olanlar olacaklar konuşalım

Merhabalar, 24 mayısta aşılama oldum benim ilk günden beri çok fazla kasık krampı Bel ve yan ağrısı var bu normal mi acaba.
10 gün gonal f kullandım, gonapeptyl ile de çatlatma yapıldı hormonlardan olabilir deniyor ama kramp zaman zaman şiddetleniyor ama hassasiyet hep var bu durumu yaşayan var mı

Merhabalar, 24 mayısta aşılama oldum benim ilk günden beri çok fazla kasık krampı Bel ve yan ağrısı var bu normal mi acaba.
10 gün gonal f kullandım, gonapeptyl ile de çatlatma yapıldı hormonlardan olabilir deniyor ama kramp zaman zaman şiddetleniyor ama hassasiyet hep var bu durumu yaşayan var mı
Bendede bu ağrılar olmuştu takin regl olana kadar ama kişiden kişiye değişiklik gösteriyordur

Ayy hayırlı evlat olsun inşallah saglıkla mutlulukla kucagınıza almak nasip olsun bir belirtinşz varmıydı acaba 3 oldu benm ama bugun gögüs hassasiyetim çok belirginleşti
Ben tüm adet belirtilerimi yaşadım hatta çok üzüldüm dedim olmadı benimde 2 ci denememdi inş tutmuştur bndede öyleydi

Merhaba durumunuz nedir bende 30 mayısda aşılama oldum 🫠
Ben de 31 Mayıs da aşılama yaptırdım ilk gün çok gaz sancısı çektim.göğüsler de sızlama vardı ama bugün göğüs belirtileri gitti umudum kırıldı bu durum da tabi .siz kaçınca gün test yapacaksınız

Ben de 31 Mayıs da aşılama yaptırdım ilk gün çok gaz sancısı çektim.göğüsler de sızlama vardı ama bugün göğüs belirtileri gitti umudum kırıldı bu durum da tabi .siz kaçınca gün test yapacaksınız
Benim gögüs hassasiyetim aşılamadan bir gün sonra basladı ilk defa uclarında agrı hissettim şuan benmde gögüs hassasiyetim azaldı ama bel ve kasık agrılarım var resmen bacagıma vuruyor biraz ayakda durunca yürüyunca sızlama oluyor baskada belirtim yok iğnenin etkisinden galiba sürekli açım hiç durmadan birşeyler yiyiyorum çatlama iğnesinin 11. Günü test yapmayı düşünüyorum yavas yavas belli eder kendi diye düşündüm

İlk belirgi göğüs hassasiyetiyle oldu ve koku
Gögüs hassasiyetim suanda var ama agırlıklı olarak kasıklarımda sol kasık sanki kemiğime vuruyor gibi anlık sancılar dünde bel agrım basladı testi kacıncı gün yaptınız acaba

Kızlar canlandırıyım grubu son durumuz nedir benim yarın iğnenin 10. Günü ve sol kasıgıa agrı cok giriyor 🫠

Back
X