Haklısın zor bulunuyor aslında keşke başka çıkarsalarOsmaniye de ilçelerinde de yok adana da yok artık bir Ankara falan bakacağız nasıl olacak bilmiyorum depoda yok diyor heryer ilkinde direk tek eczane de bulmuştum ama bunda yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın zor bulunuyor aslında keşke başka çıkarsalarOsmaniye de ilçelerinde de yok adana da yok artık bir Ankara falan bakacağız nasıl olacak bilmiyorum depoda yok diyor heryer ilkinde direk tek eczane de bulmuştum ama bunda yok
Direk başladı dimi banada diyo bundan sonra tüp bebek diyorlarBende ikinciye başladım bakalım
İnş az kalınca daha stres ve heyecan olduİnşallah tutunmustur canım
Test yaptın mıKızlar selam. Ben 9 mayısta aşılama olmuştum ve 20 mayısta regl oldum ama 2 gün sürdü böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Haklısın zor bulunuyor aslında keşke başka çıkarsalar
Ne yaptın merak ettimBenim ikinci aşılamam olacak Haziran'da neye dikkat etmeliyim
Yok canım daha Antep'e soruyor şimdi tanıdık Ankara'ya bakacağız bideNe yaptın merak ettim
Normal kanama mi gibi mi olduKızlar selam. Ben 9 mayısta aşılama olmuştum ve 20 mayısta regl oldum ama 2 gün sürdü böyle bir durumla karşılaşan oldu mu?
Güzel heyacanlar canım test günün ne zamanİnş az kalınca daha stres ve heyecan oldu
Evet canım ikinciye direk başladıkDirek başladı dimi banada diyo bundan sonra tüp bebek diyorlar
Hayır yapmadım aslında yarın 14. Günüm test günüm.Test yaptın mı
Evet yoğun geldi 2 gün ama sonrası yok yani. Test de yapmadım. Yarın test günüm ama. Kafam karışıkNormal kanama mi gibi mi oldu
Sen yinede yap bnce bir şüphe kalmasınEvet yoğun geldi 2 gün ama sonrası yok yani. Test de yapmadım. Yarın test günüm ama. Kafam karışık
Hade hayırlısıHayır yapmadım aslında yarın 14. Günüm test günüm.
Anladım cnm inş tutar bnde 3 yapıcam öyle tüp bebek bu arada ine buldun muEvet canım ikinciye direk başladık
25 Mayıs cnm pazara denk geliyo dedim p.tesi gidim belirtiler desen yok bazıları 12 gün kanama diyolar o yokGüzel heyacanlar canım test günün ne zaman
İnş buldunYok canım daha Antep'e soruyor şimdi tanıdık Ankara'ya bakacağız bide
Yoğun olunca kafam karıştı yoğun olmasa yerleşme mi acaba dicem ama yoğun geldi diyorsun kırmızı mi rengiEvet yoğun geldi 2 gün ama sonrası yok yani. Test de yapmadım. Yarın test günüm ama. Kafam karışık
Yoğun olunca kafam karıştı yoğun olmasa yerleşme mi acaba dicem ama yoğun geldi diyorsun kırmızı mi rentEvet yoğun geldi 2 gün ama sonrası yok yani. Test de yapmadım. Yarın test günüm ama. Kafam karışık
Yok dahaİnş buldun
Herkeste belirti olmuyor ki bence tutmuştur canım25 Mayıs cnm pazara denk geliyo dedim p.tesi gidim belirtiler desen yok bazıları 12 gün kanama diyolar o yok