- 17 Ekim 2021
- 243
- 43
- 48
- 28
İnşallah artar canım47 oran aldım ama beklemekteyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah artar canım47 oran aldım ama beklemekteyim
İnş cnm ya dua edin cuma yine gidicemİnşallah artar canım
47 oran ne demek47 oran aldım ama beklemekteyim
Hade ya kaçtı kiBende düsuk yaptım. Kızlar beta yükselmedi düşmüş kimyasal! Oldu
Bendede bu ağrılar olmuştu takin regl olana kadar ama kişiden kişiye değişiklik gösteriyordurMerhabalar, 24 mayısta aşılama oldum benim ilk günden beri çok fazla kasık krampı Bel ve yan ağrısı var bu normal mi acaba.
10 gün gonal f kullandım, gonapeptyl ile de çatlatma yapıldı hormonlardan olabilir deniyor ama kramp zaman zaman şiddetleniyor ama hassasiyet hep var bu durumu yaşayan var mı
Bugün aşılama sonrası 8. Gün, benim kramplarım geçti sadece Bel ağrısı göğüs hassasiyeti var inşallah regl olmamBendede bu ağrılar olmuştu takin regl olana kadar ama kişiden kişiye değişiklik gösteriyordur
İnşallah olumlu sonuçlar alırsınızBugün aşılama sonrası 8. Gün, benim kramplarım geçti sadece Bel ağrısı göğüs hassasiyeti var inşallah regl olmam
Pozitif çıktı sonuç yükselmesini bekliyorum47 oran ne demek
Ben hiçbir hissetmedim gonol f çok yan etkisi vaBugün aşılama sonrası 8. Gün, benim kramplarım geçti sadece Bel ağrısı göğüs hassasiyeti var inşallah regl olmam
Merhaba durumunuz nedir bende 30 mayısda aşılama oldumKızlar merhaba Mayıs ayı aşılama olanlar,olacaklar toplanalım konuşalım belirti vs kaçıncı denemeniz beraber sonuçları bekleyelimm
Şükür benim tut hamileyimMerhaba durumunuz nedir bende 30 mayısda aşılama oldum![]()
Ayy hayırlı evlat olsun inşallah saglıkla mutlulukla kucagınıza almak nasip olsun bir belirtinşz varmıydı acaba 3 oldu benm ama bugun gögüs hassasiyetim çok belirginleştiŞükür benim tut hamileyim
Ben tüm adet belirtilerimi yaşadım hatta çok üzüldüm dedim olmadı benimde 2 ci denememdi inş tutmuştur bndede öyleydiAyy hayırlı evlat olsun inşallah saglıkla mutlulukla kucagınıza almak nasip olsun bir belirtinşz varmıydı acaba 3 oldu benm ama bugun gögüs hassasiyetim çok belirginleşti
Ben de 31 Mayıs da aşılama yaptırdım ilk gün çok gaz sancısı çektim.göğüsler de sızlama vardı ama bugün göğüs belirtileri gitti umudum kırıldı bu durum da tabi .siz kaçınca gün test yapacaksınızMerhaba durumunuz nedir bende 30 mayısda aşılama oldum![]()
Benim gögüs hassasiyetim aşılamadan bir gün sonra basladı ilk defa uclarında agrı hissettim şuan benmde gögüs hassasiyetim azaldı ama bel ve kasık agrılarım var resmen bacagıma vuruyor biraz ayakda durunca yürüyunca sızlama oluyor baskada belirtim yok iğnenin etkisinden galiba sürekli açım hiç durmadan birşeyler yiyiyorum çatlama iğnesinin 11. Günü test yapmayı düşünüyorum yavas yavas belli eder kendi diye düşündümBen de 31 Mayıs da aşılama yaptırdım ilk gün çok gaz sancısı çektim.göğüsler de sızlama vardı ama bugün göğüs belirtileri gitti umudum kırıldı bu durum da tabi .siz kaçınca gün test yapacaksınız
İlk belirgi göğüs hassasiyetiyle oldu ve kokuAyy hayırlı evlat olsun inşallah saglıkla mutlulukla kucagınıza almak nasip olsun bir belirtinşz varmıydı acaba 3 oldu benm ama bugun gögüs hassasiyetim çok belirginleşti
Gögüs hassasiyetim suanda var ama agırlıklı olarak kasıklarımda sol kasık sanki kemiğime vuruyor gibi anlık sancılar dünde bel agrım basladı testi kacıncı gün yaptınız acabaİlk belirgi göğüs hassasiyetiyle oldu ve koku