mrb canim ayni gun olmusuz asilamamizi :)insallah guzel sonuclar aliriz bu ay hakkimizda hayirlisi artikarkadaşlar mayıs ayında aşılama sürecini beraber bekleyelim bu ay hepimize uğurlu gelsin inş.
ben 02.05 yani bugün aşılamam yapıldı umarım hakkımızda hayırlısı olsun
Dunku sonucum 1.67 cikti varda diyemeyiz yokda supheli dedi testi tekrarlicam yarin ins hayirli sonuclar alirim dua adin kizlar
hayırlısı olsun kuzum sanda bu ay bereketli geçer inş.slm kizlar bende asilama yaptrcam bu ay gonal f de 5 gunum bakalim hayrlisi ile olur ins. hepimizinki
Var ama cok az kasiklarimda oluyo bir agirlik var sanki orda cok rahatsiz etmiyo ama var seninki nasil gidiyor canimrabbim hepimize nisan bereketi versin inş. senin nasıl gidiyor ağrın varmı canım
Merhaba benimde bugun asilsmamin 8.gunu.idrarda silik cizgi cikiyor diye kan testi yaptirdim bugun 2.80 cikti.2.80 lik beta hcg idrarda cikmazki normalde.ama benim idrar testimde cikiyo silik cizgi.benimde kafam karisti iyice.sizin normalde baktirmaniz gereken tarih kac.benim 10 mayisDunku sonucum 1.67 cikti varda diyemeyiz yokda supheli dedi testi tekrarlicam yarin ins hayirli sonuclar alirim dua adin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?