MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Asderrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2016
142
110
33
43
arkadaşlar mayıs ayında aşılama sürecini beraber bekleyelim bu ay hepimize uğurlu gelsin inş.
ben 02.05 yani bugün aşılamam yapıldı umarım hakkımızda hayırlısı olsun

Bende asilama yaptirdim canim bugun 9. Gunum heyecanla bekliyorum umarim ikimizinkide tutar

inşallah canım ya şu mübarek günlerin hürmetine rabbim isteyene versin benim çok ağrılarım ve şişkinliğim var sende yaşadınmı aşılamadan sonra canım

Evet kasiklarimda ara ara agrilar devam ediyo siskinlikte var 1hafta cabuk gecti ama artik gun saymaya basladim

ağrılar bişi değilde bu şişkinlikle nefes alamıyorum sanki karnım 9 aylık gibi şişti çalışıyorumda deliricem valla

Slm kızlar aşılamadan sonra sizde akıntı oldu mu? Bende 2 saat sonra spermler çıktı biraz

o normal benim aşılama anındada birazı geri geldi doktorum normal ilişki gibi düşün bu normal dedi sonuçta kaç milyon sperm yollanıyor

Kizlar nasil gidiyo bekleyis benim bugun 10. Gun kan testi yapsam cikarmi acaba

valla canım benim ağrılarım geçti biraz 3. gün bugün ama folik asit bide decavit vitamin progestan fitil alıyorum midemi mahvetti bunlar bulantı yapıyor bana doktor 12 günden sonra dedi ama istersen dene çünkü biliyorumki bende deniycem :)

düşük bile çıksa 2 gün sonra tekrarlarsın düştümü çıktımı diye daha garanti olur

arkadaşlar mayıs ayında aşılama sürecini beraber bekleyelim bu ay hepimize uğurlu gelsin inş.
ben 02.05 yani bugün aşılamam yapıldı umarım hakkımızda hayırlısı olsun
mrb canim ayni gun olmusuz asilamamizi :)insallah guzel sonuclar aliriz bu ay hakkimizda hayirlisi artik

Dunku sonucum 1.67 cikti varda diyemeyiz yokda supheli dedi testi tekrarlicam yarin ins hayirli sonuclar alirim dua adin kizlar

rabbim hepimize nisan bereketi versin inş. senin nasıl gidiyor ağrın varmı canım

benimde sol kasığım ağrıyor ama dayanılmıycak gibi değil zaten yumurtamda ordaydı bide göğüs uçlarıma dokunamıyorum ilaçlardanmı bilemiyorum

Dunku sonucum 1.67 cikti varda diyemeyiz yokda supheli dedi testi tekrarlicam yarin ins hayirli sonuclar alirim dua adin kizlar
Merhaba benimde bugun asilsmamin 8.gunu.idrarda silik cizgi cikiyor diye kan testi yaptirdim bugun 2.80 cikti.2.80 lik beta hcg idrarda cikmazki normalde.ama benim idrar testimde cikiyo silik cizgi.benimde kafam karisti iyice.sizin normalde baktirmaniz gereken tarih kac.benim 10 mayis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…