MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

benimde 11 mayis aslinda sonucumu kesin alicam gun ama dayanamayip yaptim evet haftasonu girdi araya bende sabah ilk idrarda test deneyeyim evde belki seninki gibi cikar
Evet cnim ilk idrarinla dene.cok farkediyo.ben sabah yapiyorum cizgi cikiyo.aksam yapıyorum cizgi azaliyo.yarin bi dene bakalim sabah.seninde cikacakmi cizgi.buraya yaz canim.cunku degerlerimiz ayni seninde cikmasi lazim

Canim cok sevindim senin adina.nasil mutlu oldum.sanki kendimin testi yukselmis gibi.baya yukselmis inşallah hep boyle gider.1.67 den sonra 1 gun araylami yaptirdin.benim8. Gun 2.80 di yukselirmiki acaba.ayy cok guzel umut oldun cnm ya.
tesekkur ederim canim benin ins seninkide articak benimki asilamanin 10.gunu 1.67 cikti 12.gunu 10.25 cikti bence yaptir varsa deger artmistir ins herkezinki tutar

ben sabah ilk idrarinda kaset testlerden yaptim hassas olanlardan degil ama cıkmadi tek cizgi bugun asilama sonrasi 8.gun erken gibi sanki idrarda cikmasi icin

ben sabah ilk idrarinda kaset testlerden yaptim hassas olanlardan degil ama cıkmadi tek cizgi bugun asilama sonrasi 8.gun erken gibi sanki idrarda cikmasi icin
Merhaba cnm bende bu sabah test yaptim.ama ilk idrarimla degil malasef.yinede 4 saatlik bi idrarla yaptim.artik o ikinci cizgi cok cok cooook silik.hani hayalet cizgi diyolar ya onun gibi.varla yok arasi.isikta belli oluyo yani okadar.oysaki dunaksam 18:00 de yapmistim o bile gayet net bugunkune gore.ben asilamanin 3. Gununden itibaren hergun test yaptim.cizgi giderek azaldi.sklacin etkisi gecti.ama kan tahlili yaptirdigimda cizgi ck netti ama kanda cikmadi.seninkinde de hayalet cizgi gibi varmi peki.

Son düzenleme:
Canim 8. Gun de benimde cikmadi hatta 12. Gunde bile cok silikti var la yok arasi ince bir cizgiydi

bu benim dunku testim.burda pek net deil ama normalde daha net.bugunku yaptigim test resimde cikmiyo.bu resimdeki asilamamin 8. Gunu ilk gunude sayarsak 9. Gunu.ben hala anlamadim ya.niye kanda cikmiyoki

Eklentiler

• 2016-05-07 12.57.14.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 73
Son düzenleme:
Bende 28 nisanda asilamami yaptırdım bugün 9.gün dayanamayıp idrar testi yaptım sonuç negatif 3yildir bekliyorum bebeğimi. Bütün belirtileri taşıyorum halbuki erken gebelikte ki ama sizce erken mi yaptım.

Kizlar erken yapiyoruz galiba benimde 8.gunum hepimiz ayni tarihlerde yapmisiz ama yumurta igneden 36 saat sonra catlayor asilama oldugunuz gun yumurta catladiginda 24 saat yasayabiliyor hemen dollenmedigini dusunursek 1 gun geriye atar bizi ben kan verirsem yazarim yinede kizlar aksam uzeri

Kizlar benim idrar testimin boyle cikmasinin sebebi idrardan gec atiliyomus bazilarinda.oyuzden bu testlerin hic anlami yok.cunku anlami olsa idrarda ikinci cizgi cok netten kanda 2.80 cikmisti.oyuzden 10 mayis gunu netlesir artik durum benim icin.

Benim adet gününü bekleneni söyledi 12si çünkü adet günüm. Sanırım ozamana kadar beklicm. Çünkü çok ağlıyorum duramiyorm. Dayanabildigm kadar artık:)

Benim adet gününü bekleneni söyledi 12si çünkü adet günüm. Sanırım ozamana kadar beklicm. Çünkü çok ağlıyorum duramiyorm. Dayanabildigm kadar artık:)
Canim ben gecen ay 11 inde adet oldum.bu ayin 10unda baktirmami soyledi banada.gunler yaklastikca cok korkmaya basladim iyice.simdi en azindan acaba yukselirmi diye bi umut oluyo.ama ogun negatifi gorursem tamamen biterim.zaten hamile olsam uzun bi sure inanamam heralde.3 yildan sonra.hayirlisini dilemekten baska hic bisey gelmiyo elimden.rabbim bizide goruyodur eminim.bizede vericek insaalh bi bebis.gerci bazen umudumu kaybetsemde yinede bi gun olacagini hissediyorum.allahim hepimize nasip etsin insallah anne olmayi

Amin inşallah kimseyi aratmasin rabbim. 5 gün var daha ama kaşık ve karın agrim var böyle hafif hafif. Resmen kendimi dinliyorum artık. Sürekli ayakta çalıştığım için de oluyor olabilir bu ağrılar. Artık bekleyip gorcez

kizlar adet gunumuz catlatma ignesini takip eden gunden itibaren 14.gun benim ignem 27.gun vuruldu 11 i hesapladim oyle biliyorum sinemis11 sizikinlilerde 10 u oluyor siteden qrastitdim doktorum soylemedi siz diydunuzmu boyle bisey

kizlar adet gunumuz catlatma ignesini takip eden gunden itibaren 14.gun benim ignem 27.gun vuruldu 11 i hesapladim oyle biliyorum sinemis11 sizikinlilerde 10 u oluyor siteden qrastitdim doktorum soylemedi siz diydunuzmu boyle bisey
Tam olarak ta anlamadım demek istediğini:)

catlatma ignesinden 14 gun sonra adet olmamiz gerekiyor sanirim ben mayisin 11inde adet olucam yani asilamani da 12.gunu oluyor kizlar ben daha once dusuk yapmistim adet olcagim ilk gun test yapmistim o gun silik cikmisti kanda da 386 idi beta hcgm o yuzden ordan hatrladigim daha testle cikmaz kizlar birde aglamayin ben diger dusen bebegimde agladigim gun dustu istemdisi ikiniyoruz aglarken belki de tam turunmaya calisiodur dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…