- 22 Mayıs 2016
- 139
- 77
- 13
- 36
Benim 11. Günüm bugün az kaldı ama hic geçmiyor resmen şafak sayiyorum :)Sonucu belli olan yok mu ya günler çok zor geçiyor
Benimde 9Benim 11. Günüm bugün az kaldı ama hic geçmiyor resmen şafak sayiyorum :)
Bende umutsuzluğa kapılmaya basladim bugün adet olacak gibi agrim var çok korkuyorumBenimde 9nedense hic heyecanli degilim. Belirtim yok cunku
kanda baktircam artik gun saymaktan biktik neyse olsun diye dusunuyorum dok. da 10 baktir demisti zatenYok cnim 10.gun erken daha.bnce 15.gunu bekle test icin derim.10 .gun erken olur test icin
benimde yookki bugun karnimin alt tarafi agridi biraz arada adet sancisi gibi oluyo belli belirsiz ya anlamiyorumki gaz sancisimi baska bisey mi ayrica belirti olmasina gerek yokki her bunye farkli bazilari sadece adeti gecince anliyo gebeligini meselaBenimde 9nedense hic heyecanli degilim. Belirtim yok cunku
kızlarr yok mu bir cevaap neden ilk aşılamalarda şans düşük oluyorda ikinci ve üçüncü aşılamada daha yüksek oluyor aynı işlemler değil mi sonuçtaa
Bilmiyorumki canim. Hic hamile kalmadigim icin belirtim olcak mi.. adet belirtim yok ne karnim agrir benim.ne belim ne kasigim.ne gogsum :) hic anlamam oluncaya kadar. O nedenle smdi hamilelik olsa agirmasi gerekir gibi dusunuyorumbenimde yookki bugun karnimin alt tarafi agridi biraz arada adet sancisi gibi oluyo belli belirsiz ya anlamiyorumki gaz sancisimi baska bisey mi ayrica belirti olmasina gerek yokki her bunye farkli bazilari sadece adeti gecince anliyo gebeligini mesela
sonuç ne canım tahlil yaptınmıHayırlısı olsun inşallah.Benimde 1 tane yumurtam gelişti 19 mm.18 mayısta aşılama oldum.
Yok cnm daha yapmadım bugun 13. Günüm çarşamba günü yaptircam.sonuç ne canım tahlil yaptınmı
14 gün yapılmıyor muydu tahlil :/Yok cnm daha yapmadım bugun 13. Günüm çarşamba günü yaptircam.
Yap ya belli olur bence carsamba 15 olur iyice gecsin mi diyorsun:)Yok cnm daha yapmadım bugun 13. Günüm çarşamba günü yaptircam.
Cok korkuyorum ya negatif çıkarsa diye cesaret edemiyorum o yüzden bekliyorum.Yap ya belli olur bence carsamba 15 olur iyice gecsin mi diyorsun:)
Doktor 15 gün sonra yap dedi carsamba günü14 gün yapılmıyor muydu tahlil :/
bende 27 mayıs ta aşılamam oldu ama hiç sperm falan akmadı gram bile bende ona çok şaşırdımSlm kızlar aşılamadan sonra sizde akıntı oldu mu? Bende 2 saat sonra spermler çıktı biraz
Bende de hic akmadi .bende 27 mayıs ta aşılamam oldu ama hiç sperm falan akmadı gram bile bende ona çok şaşırdım
bende baya akmisti kizlar eve gelincede devam etti bir sure hatta asilama anindada akti cunku beze bulasmisti gordumBe
Bende de hic akmadi .
Cnm 10 dan yuksek çıkarsa gebeligin başladığını gosterir.Hamilesin yani :)kizlarr hamile miyim ??? asilamanin 10 gunu bhcg 23 cikti
bencede oyle ben zaten 10 gun 10 un uzerinde cikarsa oldu demistimCnm 10 dan yuksek çıkarsa gebeligin başladığını gosterir.Hamilesin yani :)
Akıp akmaması önemlimi ki bilmiyorum da hastanede de evde de hic akmadi.bende baya akmisti kizlar eve gelincede devam etti bir sure hatta asilama anindada akti cunku beze bulasmisti gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?