Ooo sen daha yeni.. sirayla mujde veririz insallahh.bugün yaptım bende
Aynen oyle. Yapcak bisey yok. Nasip kismet bundan gerisi ..Amin cnm.Gelişmelerden haberdar ederiz birbirimizi.İnşallah hayırlı haberler alırız.Alamasakta yılmak yok yola devam :)
Valla iğneli Nasıl bilmiyorum ama yıkanmış spermle uygulandı bana:)klomen kullandim bu ilk defa sonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra da aşılamaOoo sen daha yeni.. sirayla mujde veririz insallahh.
Sen ignelimi oldun. Ben femara kullandim.. 2 ay klomen kullanmistim yine 3 yumurtam oldu. Ama olmadi
Sizde de işlemden sonra akıntı oldu mu hiç ben sanki hiç durmamış hepsi akmış gibi hissettim ama orda uzandım 20 dakika falan mümkün mü bilmemAynen oyle. Yapcak bisey yok. Nasip kismet bundan gerisi ..
Klomen yerine igne veriyolar iste. Neden veriyolar bilmiyorum.. :) bizimkide yikandi canim. Herkesin yikaniyoValla iğneli Nasıl bilmiyorum ama yıkanmış spermle uygulandı bana:)klomen kullandim bu ilk defa sonra çatlatma iğnesi 36 saat sonra da aşılama
Ben hissetmedim aktigini. Bende 20 30 dk arasi yattim.. ama akmamistir. Giden gidiyo zaten canim. O sivi baska bisey sanirim.Sizde de işlemden sonra akıntı oldu mu hiç ben sanki hiç durmamış hepsi akmış gibi hissettim ama orda uzandım 20 dakika falan mümkün mü bilmem
İğnede yumurta gelişimi için veriliyor bazen klomen yeterince geliştirmiyor yumartaları :) yıkanmadan yapılan aşılama yöntemi de var diye okumuştum ama bilemem artıkKlomen yerine igne veriyolar iste. Neden veriyolar bilmiyorum.. :) bizimkide yikandi canim. Herkesin yikaniyo
Hmm onu duymadim.. off daha fazla bisey ogrenmeden hamile kalmak istiyorumİğnede yumurta gelişimi için veriliyor bazen klomen yeterince geliştirmiyor yumartaları :) yıkanmadan yapılan aşılama yöntemi de var diye okumuştum ama bilemem artık
Ikimiz ayniyiz galiba. Ya da 1 2 gun aramiz var.en erken ben yapicam galiba pazartesi 10 gunum haber vericem sizede hepimiz mujdeyi aliriz ins
klomene cevap vermiyosa yum. igneye geciyosum cnmHmm onu duymadim.. off daha fazla bisey ogrenmeden hamile kalmak istiyorum
Anladim canim.benim cevap veriyodu sonuc vermiyoklomene cevap vermiyosa yum. igneye geciyosum cnm
Aynen kafa karışıyor Bi yerden sonra:))Hmm onu duymadim.. off daha fazla bisey ogrenmeden hamile kalmak istiyorum
aslinda igne daha etkili bendede iki ay klomenle yum olustu fakat tutmadi bide rahim duvarimi inceltti ignede bi sorun yasamadim bide bizim spermde ileri hareket az ondan asilama dedikAnladim canim.benim cevap veriyodu sonuc vermiyo
Yikamadan sonra 100 milyon yuzde98 ileri hareker vardi bizim. Ne kadar iyi bilmiyorum. Dr iyi dedi ama. Zaten sorunumuz yok sebepsiz olmuyo bizimaslinda igne daha etkili bendede iki ay klomenle yum olustu fakat tutmadi bide rahim duvarimi inceltti ignede bi sorun yasamadim bide bizim spermde ileri hareket az ondan asilama dedik
Cnm benim bugün 10. günüm çarşamba günü gel dedi doktor.Sen 10. gün mu test yaptircan .en erken ben yapicam galiba pazartesi 10 gunum haber vericem sizede hepimiz mujdeyi aliriz ins
Dediğim gibi her doktor önem vermiyor. Ama özellikle pko olanlarda daha önemli diye. İnternette araştırıp kendinde okuyabilirsin bazı doktorların yazıları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?