MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Progestan kullanan hanimlar sizlere soruyorum..ben vajinal fitil seklinde gece yatarken iki tane koyuyorum.yan etkileri sizlerde nedir?goguslerim hassas ve kasiklarim bi garip.acaba progestan mi yapiyor bunlari????

Progestan kullanan hanimlar sizlere soruyorum..ben vajinal fitil seklinde gece yatarken iki tane koyuyorum.yan etkileri sizlerde nedir?goguslerim hassas ve kasiklarim bi garip.acaba progestan mi yapiyor bunlari????
Ben ağızdan alıyorum bas dönmesi mide bulantısı ve goguslerde hassaslık var.

Iyi aksamlar herkese. Ben de ilk asilama surecindeyim insallah da ilk asilamayla guzel haberi aliriz. Uc gundur gonal f igne vuruyorum kendime. Sizlerde durum ne? Asilama sonucu hamile kalan arkadaslar bize iyi gelecek moraller sizde :) Hakkimizda hayirlisi hepimizin.

Iyi aksamlar herkese. Ben de ilk asilama surecindeyim insallah da ilk asilamayla guzel haberi aliriz. Uc gundur gonal f igne vuruyorum kendime. Sizlerde durum ne? Asilama sonucu hamile kalan arkadaslar bize iyi gelecek moraller sizde :) Hakkimizda hayirlisi hepimizin.

Aynen cnm hayirlisi olsun hepimiz hakkinda.bende 2.asilamami oldum.puregon vurdum ben kendime.bugun 9.f
Gunum.bnde polikistik over var senin asilama nedenin ne ?

bas donmesi yapar zaten en buyuk yan etkisi odur ama zamanla geciyor. ben adetlerimi duzenlesin diye agizdan aliyodum simdi asilamadan sonra alttan 200mg bir tane verdi doktorum
İnşallah geçer çok kotu oluyorum kendime gelemiyorum hemen.Benimki 100 mg.Sen kaç haftalık hamilesin

Allah yardimcin olsun cnm bende gonal f kullandım ilk asilamamdi tuttu çok şükür.İnşallah seninde güzel haberlerini alırız.

. Yumurta solda mi gelişti cnm belki ondandir.Tek yumurta ile mi aşılama oldun.

Yok cnm hem sagda hem solda vardi.ikiside 18cm di.asilama olana kadar 19 20 olmuslardir.ama suan bisi yok hic :( sadece goguslerim hassas cokta diil.progestan kullaniuorum ondan sanirim blmiuorum

Yok cnm hem sagda hem solda vardi.ikiside 18cm di.asilama olana kadar 19 20 olmuslardir.ama suan bisi yok hic :KK43: sadece goguslerim hassas cokta diil.progestan kullaniuorum ondan sanirim blmiuorum
Ondandir cnm .Umutsuzluga kapılma.Ne güzel 2 yumurta gelişmiş.Benim bi taneydi.Şansın daha fazla.Allah büyük sanada nasip eder inşallah.Hepinize bol bol dua ediyorum.

Back
X