- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ağızdan alıyorum bas dönmesi mide bulantısı ve goguslerde hassaslık var.Progestan kullanan hanimlar sizlere soruyorum..ben vajinal fitil seklinde gece yatarken iki tane koyuyorum.yan etkileri sizlerde nedir?goguslerim hassas ve kasiklarim bi garip.acaba progestan mi yapiyor bunlari????
Ben Eskisehirde devlet hastanesinde ücretsiz yaptirdim .Rapor cikarttigim için ilaçlara 290 TL odedim.Kızlar aşılamayı hangi hastanelerde ne kadara yaptırdınız?
Ben ağızdan alıyorum bas dönmesi mide bulantısı ve goguslerde hassaslık var.
Mecburen aliyorum cnm alerji yapiyor vajinadan.5 haftalık oldu.Bana doktorum agizdan alma cok yan etki yapar demisti.gece yatarken mutlaka vajinal al dedi uzerine basa basa..senin bebis kac haftalik cnim suan
bas donmesi yapar zaten en buyuk yan etkisi odur ama zamanla geciyor. ben adetlerimi duzenlesin diye agizdan aliyodum simdi asilamadan sonra alttan 200mg bir tane verdi doktorumBen ağızdan alıyorum bas dönmesi mide bulantısı ve goguslerde hassaslık var.
gogusler gebelikten dolayi benimde oyle oruc tutuyomusun doktorun bisey dedimi bu konudaMecburen aliyorum cnm alerji yapiyor vajinadan.5 haftalık oldu.
Iyi aksamlar herkese. Ben de ilk asilama surecindeyim insallah da ilk asilamayla guzel haberi aliriz. Uc gundur gonal f igne vuruyorum kendime. Sizlerde durum ne? Asilama sonucu hamile kalan arkadaslar bize iyi gelecek moraller sizde :) Hakkimizda hayirlisi hepimizin.
Tutamıyorum doktor tutma dedi sabah öğle aksam progestan alıyorum ya o yüzden.Sen tutuyormusun ?gogusler gebelikten dolayi benimde oyle oruc tutuyomusun doktorun bisey dedimi bu konuda
Tutamıyorum doktor tutma dedi sabah öğle aksam progestan alıyorum ya o yüzden.Sen tutuyormusun ?
İnşallah geçer çok kotu oluyorum kendime gelemiyorum hemen.Benimki 100 mg.Sen kaç haftalık hamilesinbas donmesi yapar zaten en buyuk yan etkisi odur ama zamanla geciyor. ben adetlerimi duzenlesin diye agizdan aliyodum simdi asilamadan sonra alttan 200mg bir tane verdi doktorum
Takılma cnm belirtilere belli olmaz o.Benimde akıntim olmamisti.Stres yapma içini ferah tut .Figennn benim bugun 9.gunum ve hic belirtim yok..(((ne kasik agrisi ne karin agrisi akinti falan yok hicc
Takılma cnm belirtilere belli olmaz o.Benimde akıntim olmamisti.Stres yapma içini ferah tut .
Allah yardimcin olsun cnm bende gonal f kullandım ilk asilamamdi tuttu çok şükür.İnşallah seninde güzel haberlerini alırız.Iyi aksamlar herkese. Ben de ilk asilama surecindeyim insallah da ilk asilamayla guzel haberi aliriz. Uc gundur gonal f igne vuruyorum kendime. Sizlerde durum ne? Asilama sonucu hamile kalan arkadaslar bize iyi gelecek moraller sizde :) Hakkimizda hayirlisi hepimizin.
Anlıyorum cnm kolay değil çok zorlu bi süreç.Benim sadece ilk 2 gün kasik agrim oldu.Sonraki günlerde arada adet olacak gibi agrim oldu ama hemen geçti.Elimden gelse keske ;( peki senin nasildi 9.gunde belirtilerin?kasik agrin falan oldumu
Anlıyorum cnm kolay değil çok zorlu bi süreç.Benim sadece ilk 2 gün kasik agrim oldu.Sonraki günlerde arada adet olacak gibi agrim oldu ama hemen geçti.
. Yumurta solda mi gelişti cnm belki ondandir.Tek yumurta ile mi aşılama oldun.Bende daha cok sol kasikta bisi wardi canim.ayakta kalinca orda bi nokta yoruyordu beni
. Yumurta solda mi gelişti cnm belki ondandir.Tek yumurta ile mi aşılama oldun.
Ondandir cnm .Umutsuzluga kapılma.Ne güzel 2 yumurta gelişmiş.Benim bi taneydi.Şansın daha fazla.Allah büyük sanada nasip eder inşallah.Hepinize bol bol dua ediyorum.Yok cnm hem sagda hem solda vardi.ikiside 18cm di.asilama olana kadar 19 20 olmuslardir.ama suan bisi yok hicsadece goguslerim hassas cokta diil.progestan kullaniuorum ondan sanirim blmiuorum