MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Benim ara ara oldu adet sancim.Adet gunumde daha da arttı heran adet olacakmisim gibiydi.Çok korktum ama Şükür olmadım.Allah senin yuzunude güldürsun mübarek günde.
Mrb benim ilk asilamam bugün 11.günüm ama adet olcak gibi belirtilerim var çok üzülüyorum sizde böyle şeyler oldu mu

İnşallah cnm.Bulantı kusma oluyor mu sende.Bende yokta erken diye mi yoksa boyle rahat mi geçecek bilmiyorum.
daha erken 2 ayin sonlarinda baslar diyolar. bendede yok oyuzden oructa tutuyorum sonra 1 ayi nasil tutarim bilmiyorum rahatim tutuyorum Allh yardi. ediyor bebekte manevi ortamda gelisiyor

Kizlar.. Selamun aleykum cumlenize. Ben bugn asilamamin 14.gunndeym. Henuz test yapmadm :) gelen giden de yok. Yarin da gelmzse ki insallah gelmez aksam gidip kan vercm. Dua edin bu kizceye. Yarin yazaym burdan hamileym dyee .

Canim neyi bekledin ;) yapsaydin ya bugun test

Aleykum selam . Insallah guzel haber alirsin, bize de verirsin guzel haberi. Yazdigini okuyunca ben heyecanlandim, seni dusunemiyorum :) ben daha kendime igne vurma asamasindayim asilamanin. Allah yuzumuzu guldursun bu Ramazan ayinda insallah..
Amin canim insallah. Allah hepmzn yuzunu guldrsn. Bu bekleyslermz hayirla mujdeli haberlerle neticelensin insallah

Mrb benim ilk asilamam bugün 11.günüm ama adet olcak gibi belirtilerim var çok üzülüyorum sizde böyle şeyler oldu mu
Bende de oldu olması normal sıkıntı etmeyin.Adet günüm yaklaşınca daha da artmıştı sancim.Kesin adet olcam diye umutsuzluğa kapilmistim ama olmadım çok şükür.

Hamile arkadslar size bi sorm olacak. Adet gununz gelnce agrinz ne durmdaydi. Adet agrisi vs oldu mu.benm 12.gunmde oldu adet olckmsm hssi smdi kayboldu. Ne olur dua edn banaa. Yarn kan vercm ve yarnn 2evlillk yildonumumz :) insallah yarn buradn hamileym yazarm da bekleyn arkadslara da umut olrm Rabb imn iznyle
tabi tabi adet olcakmisim gibi oldu hep hatta gebe oldugumu ogrendim 1 hafta ha oldum ha olacam gibiydi ama ben gebeligimi 10 gun kanda ogrendim cunku dontorumda yaptir demisti kan testi

Kizlar.. Selamun aleykum cumlenize. Ben bugn asilamamin 14.gunndeym. Henuz test yapmadm :) gelen giden de yok. Yarin da gelmzse ki insallah gelmez aksam gidip kan vercm. Dua edin bu kizceye. Yarin yazaym burdan hamileym dyee .
Cnm ne yaptın aklım hep sende.İnşallah iyi haberler verirsin.Bol bol dua ediyorum.Rabbim duysun sesimizi.

Kullandm canm progestan . ya sana bse sorcam bu senn iknci asilamaydi dmi. İki ay ust uste mi oldn yoksa ar veriolr mi. Bu ay olrmym ki

Evet cnim 2.asilamamdi.biz baya ara verdik cnm.aslinda ust uste olmasi daha iyiymis biliomysun sans acisindan.olursun neden olmasin ki cnm.senin progestan kac mg di cnm?bugun asilamanin kacinci gunuydu?

Bugn 15.gunmdu canm ve bugn bekliodm bugn de olmzsam hamisim dedm ve oldumm. Ya ben bu ay olmak istiyo cnku zaten demistm ya tarlusalsz adrt olamiyorm normalde. Bu ay igne ile ymurladgm icin oldm. Hazr adet olmsken. Bi de artk ara vermk istemiorm

Back
X