Progestan 200mlEvet cnim 2.asilamamdi.biz baya ara verdik cnm.aslinda ust uste olmasi daha iyiymis biliomysun sans acisindan.olursun neden olmasin ki cnm.senin progestan kac mg di cnm?bugun asilamanin kacinci gunuydu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Progestan 200mlEvet cnim 2.asilamamdi.biz baya ara verdik cnm.aslinda ust uste olmasi daha iyiymis biliomysun sans acisindan.olursun neden olmasin ki cnm.senin progestan kac mg di cnm?bugun asilamanin kacinci gunuydu?
Bugn 15.gunmdu canm ve bugn bekliodm bugn de olmzsam hamisim dedm ve oldumm. Ya ben bu ay olmak istiyo cnku zaten demistm ya tarlusalsz adrt olamiyorm normalde. Bu ay igne ile ymurladgm icin oldm. Hazr adet olmsken. Bi de artk ara vermk istemiorm
200mg . agzdn. İslem yapldgi gun basldm.gunde 1
Canın sağolsun.Bundan sonraki süreçte Allah yardımcın olsun.Doktor durumuna göre yumurtalar uyarilmisken ya ikinci aşılamaya hemen baslar.Ya da yumurtalar kiste dönüşmüşse ilaç tedavisi uygular kist için.İnşallah öyle olmamıştır da hemen aşılama olursunCnm ne yaptın aklım hep sende.İnşallah iyi haberler verirsin.Bol bol dua ediyorum.Rabbim duysun sesimizi.
Canın sağolsun.Bundan sonraki süreçte Allah yardımcın olsun.Doktor durumuna göre yumurtalar uyarilmisken ya ikinci aşılamaya hemen baslar.Ya da yumurtalar kiste dönüşmüşse ilaç tedavisi uygular kist için.İnşallah öyle olmamıştır da hemen aşılama olursun
Hic farkında değilim :)Cnim kendi yazina alinti yapmissin![]()
İnsallah canm bugn gdecegm bakalm. Esimde diyor ki ramazan oldugu icin gunduz sperm ornegi vermek acaba sknti olr mu. Hani oruc olacak ya anlatabildm mi. . . bakalm bugn gdip gorusecegz bakalmCanın sağolsun.Bundan sonraki süreçte Allah yardımcın olsun.Doktor durumuna göre yumurtalar uyarilmisken ya ikinci aşılamaya hemen baslar.Ya da yumurtalar kiste dönüşmüşse ilaç tedavisi uygular kist için.İnşallah öyle olmamıştır da hemen aşılama olursun
Anladım cnm da o konuda hiçbir fikrim yok bakalım doktor ne diyecek.Hakkinizda hayırlısı olsin .İnsallah canm bugn gdecegm bakalm. Esimde diyor ki ramazan oldugu icin gunduz sperm ornegi vermek acaba sknti olr mu. Hani oruc olacak ya anlatabildm mi. . . bakalm bugn gdip gorusecegz bakalm
İnsallah canm bugn gdecegm bakalm. Esimde diyor ki ramazan oldugu icin gunduz sperm ornegi vermek acaba sknti olr mu. Hani oruc olacak ya anlatabildm mi. . . bakalm bugn gdip gorusecegz bakalm
test derken kan testi miKizlar benim asilamamin 12.gunu bugun.test yaptim negatif.sanirim olmadi((((((
test derken kan testi mi
idrarda cikmayabilir hemen karamsarliga kapilma bence 2 gun sonra tekrarla yada kan verde icin rahat olsun tam olarak ogrenmis olursunHayir canim idrar testii![]()
ama o kisiye gore degisirki herkesin ki farkli bazilarida gunu gecse bile teste cikmiyo yaniBenim bi arkadasim asilama olmadi catlatma ignesi oldu 9.gun ckmis idrarda.benim 12.gun bugun(((((
idrarda cikmayabilir hemen karamsarliga kapilma bence 2 gun sonra tekrarla yada kan verde icin rahat olsun tam olarak ogrenmis olursun
ama o kisiye gore degisirki herkesin ki farkli bazilarida gunu gecse bile teste cikmiyo yani
cumayi neden bekliyosunki saglik ocaginda bile gunun aksami sonucun cikiyo ben bekleyemezdim icim icimi yerdiCuma gunu wercem cnm
Ama hic belirtim yok benim.
cumayi neden bekliyosunki saglik ocaginda bile gunun aksami sonucun cikiyo ben bekleyemezdim icim icimi yerdi