MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Kontrole gittigimde muayene ile abdestim bozulacak o sekilde oruc tutmak dogru olmayabilir diye tutmadim o gunlerde. Calisiyorum ama yillardir tutarim cok sukur o yuzden dedigin gibi yarindan itibaren ben de tutmak istiyorum orucumu duzenli. Ne guzel yapmissin maasallah, seninkini de Allah kabul etsin.

ewt cnm benimde ilki tuttu ins sizde olumlu sonuc alirsiniz

Ay ne mutlu yaaa darisi basimiza insallah. esim de ben de dunden beri %20 ihtimali dusunuyoruz. Asilamada ihtimal %20 diyorlar ya hem buyuk bir oran gibi hem kucuk bir oran gibi. Bir yandan da biliyoruz ki Allah isterse ihtimaller olmasa da oluverir her sey...

Benimde ilk tuttu doktor çok düşük demişti şansima.O yüzden direk tüp bebek yaptırın dedi ama biz sansimizi deneyelim dedik.Yumurtalar gelismiyordu 150 dozla başladım ona rağmen bi tane yumurtam gelişti Rabbim nasip etti.Darısı sizlere olur inşallah.

Ay ne güzel ne mutlu ya. Ya iste doktorlarin dedigi degil Allahin istedigi olur cunku. Ama ilk asilamada gebe kalanlar oldugunu ogrenmek cok iyi geliyor bana. Dun islem gunuydu dunu 1 bugunu 2 mi sayiyoruz yoksa bıgun daha 1 mi :)

Ay ne güzel ne mutlu ya. Ya iste doktorlarin dedigi degil Allahin istedigi olur cunku. Ama ilk asilamada gebe kalanlar oldugunu ogrenmek cok iyi geliyor bana. Dun islem gunuydu dunu 1 bugunu 2 mi sayiyoruz yoksa bıgun daha 1 mi :)
Bugün 2. günün oluyor cnm.Allah tan ümit kesilmez.İçini ferah tutmaya çalış.Güzel haberlerini alırız inşallah.

sizin ne guzel gecmis benim rahim filmini hic hatrlamak istemiyorum zaten... asilamadada sancim oldu islem oncesi bisey takiyolar ordada bide islemden sonrada oldu bana sonra yavas yavas gecti demekki herkesinki farkli oluyo
rahim filminde ben de acıdan öleceğim sandım (((((
siz aşılama ile mi hamıle kaldınız
20 temmuzda benım de randevum var
süreç nasıl işliyor?

Hayırlı uğurlu olsun. Benim ilk asilama donemim, benimki de igneli oldu. Dungece catlatma ignemi vurdum. Yarin asilama islemi yapilacak, dinlenmeyi mumkun oldugunca uzanmayi dusunuyorum. Insallah hayirlisi olur hakkimizda.
iğneyı kendınıze nasıl vuruyorsunuz
ben hayatta kendım kendıme iğne vuramam tırsarım baska yolu yok mu bunun?

güzel vuruyoruz :)
valla bende aynen senın gıbıyım. bırak ıgne vurmayı. ıgne vururken kafamı 90 derece cevırırdım bakamazdım.
ama ıs basa dustummu. mecbur yapıyosun canım. her gun aglamaklı oluyordum vururken. he cok acıyor mu hayır. ama ıste zor bısey benım ıcın . sanırım senın ıcınde.
ilk ıgneyı hemsıre ıle vurdum gosterdı.
yapamam ben dedım. herkes yapıyor sende yaparsın dedı. dusundum sonra ölmem herhalde dedım. elım tıtrıye tıtrıye yaptım valla her gun

kaç gun vuruluyor bu iğne
bir de herkese ılla verılıyor mu
ben acından değil de kendıme iğne batıramam :))))
bayılabılırım o anda
hastanenın acil bolumunde vurdursak olur dımı:)))

kaç gun vuruluyor bu iğne
bir de herkese ılla verılıyor mu
ben acından değil de kendıme iğne batıramam :))))
bayılabılırım o anda
hastanenın acil bolumunde vurdursak olur dımı:)))
yumurtlaman normalse bıle verılıyor. örnek ben herkesın durumuna göre degısıyor. ama ben 5 gun oldum. eşimle her gece tören yapar gıbı yaptık hatta ben yapım dedı yok dedım ben kendım yaparım baskasına da ızın veremem . tabı hastanede yaptırabılırsın ama herkesın yaptıgı bır sey ıcın her gun hastaneye gerek var mı. bence yok.
ben yaptıysam herkes yapar valla

ben dusuncesıyle bıle ıcım gıder bayılcak gıbı olurdum. mecbur kalınca her sey yapıyor ınsan

Hastane yakın bizeen oraya giderim :)))

Ahh ah aynisini diyordum ama is basa dusunxe oyle bir vuruluyor ki.. Yapamam dedigim her seyinyapar oldum. İstersen her igne zamani bi acile bi yere gidersen vururlar ama ben calisiyorum, yanimda getirdim buz depolariyla beraber, kendim vurdum mecburen. Insan vuramam diyo ama igne kisa ve hissedilmiyor kolay vuruluyor. Vajinal fitil mi ay o ne onu yapamam diyodum asilama sonrasi onu da verdi onu da yapiyom. Buyuk konusunca boyle oluyo :)))

Günde bi kere mi yapılıo bu iğne
Saati falan var mi
Ben de calısıyorum:)))
Gğnde bi kere ise acikden halkedebilirim:))
O fitl olayı da enteresan
Kadın olmak zor iş zaten erkeklere hiçbişi yok ne güzel:)

Günde bi kere mi yapılıo bu iğne
Saati falan var mi
Ben de calısıyorum:)))
Gğnde bi kere ise acikden halkedebilirim:))
O fitl olayı da enteresan
Kadın olmak zor iş zaten erkeklere hiçbişi yok ne güzel:)

Belli bi saati oluyo hep ayni saatlerde vurmaya calisiyorsun. Ben doktor kontrollerine sabah gidiyordum, etki etmis olsun etkisini gorelim diye ogle saatlerinde vur demisti doktorum. Her gun 2 civari vurup iki gune bir de sabahlari kontrole gidiyordum. Gunde bir kez igne, dozunu doktor belirliyor yumurtlama durumuna gore.

Ne kadar sürüyo bu sürec

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…