- 5 Aralık 2015
- 395
- 419
- 23
Hayirli olsun ins benim ağrım olmuştu hafif kanamam da oldu işlemden sonra hangi şehirden sonsuz umutBugun asilama islemim yapildi benim. Hicbir sey hissetmedim ya, daha once rahim filmi de cekilmisti onda az agri aci olmustu asilamada agri aci resmen sifirmis. Ilk asilama denememiz, insallah sonucu da guzel olur..
Hayirli olsun ins benim ağrım olmuştu hafif kanamam da oldu işlemden sonra hangi şehirden sonsuz umut
Bana asilama sonrasi progestan di sanirim fitil verildi, genelde de veriliyor galiba. Agizdan alirsan bas donmesi yapar vajinal fitil olarak al dedi. Sabah 1 aksam 1 denildi ama kac gun sureyle kullanildigini sormamisim. Verilen arkadaslar vardir, kac gun ne kadar kullandiniz?
sizin ne guzel gecmis benim rahim filmini hic hatrlamak istemiyorum zaten... asilamadada sancim oldu islem oncesi bisey takiyolar ordada bide islemden sonrada oldu bana sonra yavas yavas gecti demekki herkesinki farkli oluyoBugun asilama islemim yapildi benim. Hicbir sey hissetmedim ya, daha once rahim filmi de cekilmisti onda az agri aci olmustu asilamada agri aci resmen sifirmis. Ilk asilama denememiz, insallah sonucu da guzel olur..
10 gun kullandim ben sonra gebeligimi ogrendim halen kullaniyorum cnmBana asilama sonrasi progestan di sanirim fitil verildi, genelde de veriliyor galiba. Agizdan alirsan bas donmesi yapar vajinal fitil olarak al dedi. Sabah 1 aksam 1 denildi ama kac gun sureyle kullanildigini sormamisim. Verilen arkadaslar vardir, kac gun ne kadar kullandiniz?
kanama bendede olmadi bu olumlu bisey birde ben 40 dk yattim hem orda yatarken hemde eve gelince baya akmisti benimAnkaradanim. Daha once rahim filmi de cekildim o az daha aciliydi yine az aci bekliyordum ama olmadi. Kanama da olmadi henuz, birkac damla sildigimde geldi sadece. Hayirlisi hakkimizda artik bekleme zamani cok da dusunmeden ama mumkun mu dusunmemek...
Bana verilen jel olanıydı sabah akşam 14 gün kullandım test gününe kadar.
Benim de gonalda ikinci günüm mübarek günlerdeyiz hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
sizin ne guzel gecmis benim rahim filmini hic hatrlamak istemiyorum zaten... asilamadada sancim oldu islem oncesi bisey takiyolar ordada bide islemden sonrada oldu bana sonra yavas yavas gecti demekki herkesinki farkli oluyo
10 gun kullandim ben sonra gebeligimi ogrendim halen kullaniyorum cnm
Hmm jel daha mi kolay olurdu ki vajinal fitil de bir garip oluyormus :) buaksam basladim ilkine ama yeterince ileri itebildim mi emin degilim bakalim. Sanirim benim de kirmizilar hic olmasin da guzel haberi alana kadar devam etmem lazim
Yok ya jel biraz daha sıkıntı. Ben 12. Haftaya kadar devam ettim ama jeli 14 gün kullandım sonra progestanı fitil olarak kullandım.
Sonucun pozitif olur inşallah
Ayy insallah ya ilk asilamada tutmasini o kadar cok istiyorum kii Allah biliyor ya.. Kismetten otesi yok tabii. Oruc tutmak istiyorum, o konuda ne diyorsunuz arkadaslar? Bugun asilamaya kadar doktor kontrollerine gittigim gunler tutmadim ama diger gunler tuttum. Kalan zamanda da iki hafta tutmak istiyorum. Doktora bunu danisacaktim ama soramadim islem sonrasi baska seyleri sorarken unuttum. Esim hava da cok sicak tutmasan mi birkac gun daha islem yeni yapilmisken diyor. Yarin degil belki ama yarından sonra yine baslasam orucuma?
ne gerek var anlamiyorum kanda cikiyo zaten meraktan oldururler insaniBenim doktorum adet gecikmesini bekleyecegiz gecikirse gel kan testiyle bakariz dedi. Oyle 12. Gun 14. Gun kandan bakalim demedi. Kendisi sabirla adet gecikmesini bekleme taraftari hep :) ben bazen sabrediyorum da bu ay nasil sabrederim bilmiyorum Allah kerim. Tam da bayrama denk gelecek o tarihler.
ben gebeligimi ogrendigim andan beri tutuyorum 15 gun tuttum artik biraz ara verdim cunku bulantim basladi bence hep tut yani daha gebe bile degilsin bi zarari olmaz bence hatta kontrol zamani bile tutulur engel degilki oruca yinede sen bilirsin calismiyosan evdeysen daha rahat tutulur benceAyy insallah ya ilk asilamada tutmasini o kadar cok istiyorum kii Allah biliyor ya.. Kismetten otesi yok tabii. Oruc tutmak istiyorum, o konuda ne diyorsunuz arkadaslar? Bugun asilamaya kadar doktor kontrollerine gittigim gunler tutmadim ama diger gunler tuttum. Kalan zamanda da iki hafta tutmak istiyorum. Doktora bunu danisacaktim ama soramadim islem sonrasi baska seyleri sorarken unuttum. Esim hava da cok sicak tutmasan mi birkac gun daha islem yeni yapilmisken diyor. Yarin degil belki ama yarından sonra yine baslasam orucuma?
ewt cnm benimde ilki tuttu ins sizde olumlu sonuc alirsinizYani agrisiz degildi tabii rahim filmi ama oncesinde burda yazilanlari okuyunca cok korkarak gitmistim. Benim reglim cook agrili ve cok yogun gecer. Islem bitince demistim her ay agrim daha cok oluyo benim diye. Spekulum deniyo sanirim o aleti diyosun takilan, onu gercekten rahim filminde hissetmistim bugun onu da hic hissetmedim. Kendini rahat birakirsan daha kolay olur dediler doktorla hemsire, aman geri akmasin hepsiyerine ulassinlar diye dua okuya okuya gevsemeye calistim belki de ondan agri olmadi. Ama butun gundur bi sizlama var sanirim yumurta catlamasi vs sebepli. Ay ne guzel sen hamilesin simdi, sizler bize umut oluyosunuz :)
Jel daha sıkıntılı.Bende JEL kullanıyordum ama alerji ve kaşıntı yaptı çok kotu olmuştum.Doktorum progestan verdi ağızdan alıyorum günde 3 defa.Allah sizlerin de yardımcısı olsun.Güzel haberler verirsiniz inşallah.Bol bol dua ediyorum hepinize.Hmm jel daha mi kolay olurdu ki vajinal fitil de bir garip oluyormus :) buaksam basladim ilkine ama yeterince ileri itebildim mi emin degilim bakalim. Sanirim benim de kirmizilar hic olmasin da guzel haberi alana kadar devam etmem lazim
ne gerek var anlamiyorum kanda cikiyo zaten meraktan oldururler insani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?