MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Amin cnm ins bizede nasib olur tum isteyenlere nasip etsin Rabbim.ayy nekadar sevinmissinizdir nekadar guzel yaaa.polikistik over miydin sen cnim?asilama sonrasi nasil dinlendin peki surekli yattinmi?k
Kizlar selam acil bisi danismam lazim size fikirleriniz benjm icin onemli.bugun 2.asilamamin son ignesini atildim.puregondu adi.bu gece saat 12de catlama ignesi yapilcak.en son pazar iliski olsun demisti doktor oldu.bide dun olsun demisti malesef olmadi dun.acaba bugun catlatma ignesinden once yada sonra iliskj olsa olur mu???pazar gunu oldu en son iliski.doktor ilski oldumu dun dedi evet dedim :KK43: olmadi diyemedim.oda tmm eşin perhize grsin dedi.cuma gunu saat 10da orda olucaz asilama icin.napayim sizceeeee ??????
bizim asilama olacagi gun kaza oldu hatta cok uzuldum yeterli sperm oliycak perhiz yapamadik diye ama tuttu benimde cnm sorun olmaz bence hatta asilamadan sonrada gun asiri iliski dedi sadece bir kere oldu iliskide

İnşallah benimde artar da bi sıkıntı çıkmaz.
Figeennn seni beni heyecanlandırıyorsun vaalla bende aşılama yaptırmadan önce yani 23ü 24e bağlayan gece ilişki oldu 25 inde catlatma ignesi vurdum ee spermler 72 saat yaşadığına göre ins benimde tutar doktor bana günlük hayatina devam dedi ben de 2 gun dinlendim ama yine hareket halinde ama is falan yapmadim ilişkiye bile serbest dedi dee bizde tik yok tövbe yarabbim ya neyse ins tutar

Kizlar catlatma ignemi yaptirdim saat tam 12de.igneden sonra iliskiye giren warmi yazinnnnnnn

Figeennn seni beni heyecanlandırıyorsun vaalla bende aşılama yaptırmadan önce yani 23ü 24e bağlayan gece ilişki oldu 25 inde catlatma ignesi vurdum ee spermler 72 saat yaşadığına göre ins benimde tutar doktor bana günlük hayatina devam dedi ben de 2 gun dinlendim ama yine hareket halinde ama is falan yapmadim ilişkiye bile serbest dedi dee bizde tik yok tövbe yarabbim ya neyse ins tutar
İnşallah seninde tutar cnm.Doktor aşılamadan sonra gün aşırı ilişki dedi bi hafta boyunca ilişkiye girdik.Tutmasında onunda etkisi varmı bilmiyorum.Sen yinede dikkat et kendine.İnşallah iyi haber alırız senden de.

İnşallah seninde tutar cnm.Doktor aşılamadan sonra gün aşırı ilişki dedi bi hafta boyunca ilişkiye girdik.Tutmasında onunda etkisi varmı bilmiyorum.Sen yinede dikkat et kendine.İnşallah iyi haber alırız senden de.
İnşallah allah duysun sesini bize öyle gün aşırı demedi sadece ilişki serbest dedi okadar aşılamadan sonra da birşey olmadı 6 yıldır bekliyorum ins tutar

figen canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiıp etsin inşallah benim 6. günüm bugün sol tarafımda adet olacakmış gibi bir ağrı var sabaha kadar uyutmadı ben 10. gün tahlil yapcam bizim evin orda hastane yok pazartesi ramazanın ilk günü annemde olcam ondan 10. gün yaptırcam inşallah hayırlı sonuç alırım

İnşallah allah duysun sesini bize öyle gün aşırı demedi sadece ilişki serbest dedi okadar aşılamadan sonra da birşey olmadı 6 yıldır bekliyorum ins tutar
Zaten aşılamadan sonra ilişkiye girmenin ne bi artisi ne de eksisi oluyormuş okadarda önemli değil.Bende 2 buçuk sene bekledim seni çok iyi anlıyorum.Çok zor bu süreçte neler yasadigimi bi ben bilirim.İnan hepiniz için çok içten dua ediyorum.Ard arda hayırlı haberler alırsınız inşallah.

figen canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasiıp etsin inşallah benim 6. günüm bugün sol tarafımda adet olacakmış gibi bir ağrı var sabaha kadar uyutmadı ben 10. gün tahlil yapcam bizim evin orda hastane yok pazartesi ramazanın ilk günü annemde olcam ondan 10. gün yaptırcam inşallah hayırlı sonuç alırım
Sağol canım benim.İnşallah sizlerden de hayırlı haberler alırım.Bende de hep sol tarafimda ağrı oluyordu.Adet olcam diye çok korkuyordum.Bol bol dua ederim canim.Allah yardimciniz olsun.

bizede 2-3 gün perhizli olsun eşin dedi bende iğneden 1 gün önce girdim iğneden sonra girmedik cuma günü aşılama yapıldı
Yanı muhtemelen girmeyin demesinin nedeni spermlerle ilgilidir en az 2-3 günlük olmalı diye ama aşılamadan sonra ilk gün yapmayın sonra günaşırı ilişki dedi 10 gün kadar yumurtanın çatlamamış olma ihtimaline göre bunu da söylüyorlar aşılama tutmazsa ay boşa gitmesin diye

mrb kızlar. dün adetimin 12. günüydü doktor 1 tane sağda 1 tane solda yumurtan var 18-19 ml dedi bugun sabah 9 da çatlatma iğnesini yaptır dedi yaptırdım ama 1 saat sonra falan benden uzayan akıntı geldi baya baya uzayan yani yarın ve cumartesi sabahtan aşılama yapıcak ama kafama takılan bugun gelen uzayan akıntı eğer çatladığı için geldiyse maksimum 24 saat yaşıyor bu yumurtalar yarın ki aşılamaya kadar kalırlar mı acaba. kafam çok karıltı dün gece ilişki oldu ama bana hep sanki içerde hiç sperm kalmıyomuş gibi geliyor. bir fikri olan var mı bu konuda

Back
X