MAYIS AYI AŞILAMA YAPTIRANLAR

Bugün benim 8. Gün merak ediyor insan test yap diyor içindeki ses günler geçmiyor bi tavsiyen var mı?
Ben 15. güne kadar bekledim.Erken test yapma bence bekle.Biliyorum çok zor beklemek benimki geçti ama nasıl geçti bide bana sor.Uğraş bul kendine.Kafani başka şeylerle meşgul et.Mesela ben takı yapıyordum evde.Ondan sklnca KPSS ye çalıştım test fln cozdum.

ya kızlar bugün böyle adet olucakmışım gibi sağ tarafımdan vuruyo inş olmam belimde ağrıyo habire wc ye gidesim geliyor oldum diye

mrb kızlar. dün adetimin 12. günüydü doktor 1 tane sağda 1 tane solda yumurtan var 18-19 ml dedi bugun sabah 9 da çatlatma iğnesini yaptır dedi yaptırdım ama 1 saat sonra falan benden uzayan akıntı geldi baya baya uzayan yani yarın ve cumartesi sabahtan aşılama yapıcak ama kafama takılan bugun gelen uzayan akıntı eğer çatladığı için geldiyse maksimum 24 saat yaşıyor bu yumurtalar yarın ki aşılamaya kadar kalırlar mı acaba. kafam çok karıltı dün gece ilişki oldu ama bana hep sanki içerde hiç sperm kalmıyomuş gibi geliyor. bir fikri olan var mı bu konuda

Aynen canim.ayni sey benimde kafami kurcaliyor inan ki.gecen asilamamda oyle olmustu uzayan akintiyi gordum igneden sonra asilama bigun sorami ne oldu?senin sordugun seyi bende dusundum.ya yumurta asilamaya kadar kaybolduysa diye :((( smdi yarin 2.asilamayi olucam gene ayni supe war icimde

Aynen canim.ayni sey benimde kafami kurcaliyor inan ki.gecen asilamamda oyle olmustu uzayan akintiyi gordum igneden sonra asilama bigun sorami ne oldu?senin sordugun seyi bende dusundum.ya yumurta asilamaya kadar kaybolduysa diye :KK43:(( smdi yarin 2.asilamayi olucam gene ayni supe war icimde
ya kizlar yaa igneden 36 saat sonra kesin catladigi icin doktor bakmadan asilamayi yapiyo zaten bunlara cok takiliyosunuz bende hiiiiic olmadi bu uzayan akinti falan

Kotu düşünme herkeste belirti olacak diye birşey yok cnm.Kaçıncı günün belirtiler 10 günden sonra daha çok oluyormus
belirti falan takma bak bende birgün ağrım oluyo birgün olmuyor bi bakmışşsın adet olucam diyorsun olmuyorsun her şey var yani olmayada biliyor sabır diyip dua edicez tutsun diye

Aynen canim.ayni sey benimde kafami kurcaliyor inan ki.gecen asilamamda oyle olmustu uzayan akintiyi gordum igneden sonra asilama bigun sorami ne oldu?senin sordugun seyi bende dusundum.ya yumurta asilamaya kadar kaybolduysa diye :KK43:(( smdi yarin 2.asilamayi olucam gene ayni supe war icimde

Back
X