- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Arkadaşımın daha adetine vardı doktor rahim kalınlaşmış kan ver dedi bana hiçbirşey demiyince öyle düşündümGörünmezki hemen canım karından ultrasonla görünmesi için değerin 2 bin 3 binler de olmalı en az
Çok çok sevindim artıyor olması güzelSelam kızlar bugün tekrar kan verdim değerim 75 olmuş iki kat artmış inşallah artmaya devam eder normalde bugün regl gümümdü
Âmin inşallah benimde iğne bi sonuç vermedi işte nasip kısmet artık Haziranın 26 sını bekliyorum artık elimizden geleni yapıyoruz takdir Rabb'iminAmin inşallah bu ay da olmadı benim bakalım bugünkü sonuç onu gösteriyor ve yine lekeleniyorum adet başlayacak heralde artık günümde geldi çünkü rabbim hepimizi bebeklerimize kavuştursun inşallah
Canımsın çok teşekkür ediyorum aminnn inşallah buradaki kızlara tek tek dua ediyorumÇok çok çok sevindim sağlıkla artmaya devam etsin ve sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı da bizlere olsun
Oyyyy maşallah maşallah yükseliyor gözün aydın sağlıkla gelsin kuzucukSelam kızlar bugün tekrar kan verdim değerim 75 olmuş iki kat artmış inşallah artmaya devam eder normalde bugün regl gümümdü
Canımmm çok teşekkür ederim Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallahOyyyy maşallah maşallah yükseliyor gözün aydın sağlıkla gelsin kuzucuk
Hadi hayırlısı olsun inşallah kucağına da almak nasip olsun inşallah bizede dua etCanımmm çok teşekkür ederim Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
Ben pozitifi görüp kanda negatifi gördüm ne yazık ki genelde çevremde hep duyduğum çatlatmadan bir sonraki ay gebe kalınıyor eğer o ay tutmazsa stresimizi azaltmamız lazımMerhaba herkese bir konuda desteğe ihtiyacım var. Ben 23 mayısta ovıtrelle çatlatma iğnesi oldum 3-4 gün boyunca çok ciddi kasık,bel,karın ağrısı ve şişkinlik yaşadım. Bugün iğneden sonraki 11.gün dayanamayıp sabah idrar testi yaptım ve negatif görüp aşırı üzüldüm 2 gündür çok ciddi regl olacak gibi sancı yaşıyorum sivilce falan çıkardı yüzümde yine çıktı. Bu şekilde belirti yaşayıp 11.günden sonra negatiften pozitife dönen oldu mu ? Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim çünkü çok moralim bozuldu negatifi görünce.
Rabbim en güzel vakte hazırlıyordur bizi üzmeyelim kendimizi bebişlerimiz gelecek allahın izniyle ben inanıyorumMaalesef negatif çıkmış ve iğnenin 17. Günü adetim 3 gündür gecikiyor kanda yok bu gün yarın adet olurum
Ben acele etmiyorum eşim çok acele ediyor herşeyim normal sadece uzun bir ara geçti spiralımı 3 aydır çıkardım rahim toparlanması lazım hormon testlerim adetlerim yumurtalıklarım herşey normal ama ben bu ay rahim filmi de çekeyim diyorum içim rahat etsin bir o kaldı yapmadımRabbim en güzel vakte hazırlıyordur bizi üzmeyelim kendimizi bebişlerimiz gelecek allahın izniyle ben inanıyorum
Canım bende sonsuz inanıyorum vaktinde mucize olarak gelecek sadece sabır lazımRabbim en güzel vakte hazırlıyordur bizi üzmeyelim kendimizi bebişlerimiz gelecek allahın izniyle ben inanıyorum
Bence rahminizi de kendiniz de yormayın derim 3 ay çok kısa bir süre değil mi sizce de benim kürtaj olalı 1 yıl oldu sadece 1 ay korundum kürtaj sonrası ve bir tane kızım var ama yine de bu stres ve kürtaj travması beni çok etkiliyorBen acele etmiyorum eşim çok acele ediyor herşeyim normal sadece uzun bir ara geçti spiralımı 3 aydır çıkardım rahim toparlanması lazım hormon testlerim adetlerim yumurtalıklarım herşey normal ama ben bu ay rahim filmi de çekeyim diyorum içim rahat etsin bir o kaldı yapmadım
Bana kalsa hiç hastaneye gidip bu kadar ilaç alıp gerek yok çünkü doğurganlığım zaten var daha önce doğal gebelik normal doğum hemde bu psikoloji stres yapıyor stres olunca da isteyince de olmuyor maalesef kiBence rahminizi de kendiniz de yormayın derim 3 ay çok kısa bir süre değil mi sizce de benim kürtaj olalı 1 yıl oldu sadece 1 ay korundum kürtaj sonrası ve bir tane kızım var ama yine de bu stres ve kürtaj travması beni çok etkiliyor
Aminnn canım benimCanımmm çok teşekkür ederim Allahım en kısa zamanda sana da nasip etsin inşallah
Aynen öyle benimki de aynen anlattığınız durumBana kalsa hiç hastaneye gidip bu kadar ilaç alıp gerek yok çünkü doğurganlığım zaten var daha önce doğal gebelik normal doğum hemde bu psikoloji stres yapıyor stres olunca da isteyince de olmuyor maalesef ki
Sabah predictor early yaptım 4. dakikada silik çizgi gördüm ama ben mi yanlış görüyorum 12.günüm bugün napmalıyım bilemedim ?Ben pozitifi görüp kanda negatifi gördüm ne yazık ki genelde çevremde hep duyduğum çatlatmadan bir sonraki ay gebe kalınıyor eğer o ay tutmazsa stresimizi azaltmamız lazım
Bu test negatif gibi doktorum benimkine bile silik dedi yukarıda görüntüleri var bence bir kaç gün daha bekleyin evet ikinci çizgi car gibi ama hayalet resmen çok zor görünüyor o yüzden iğne etkisi devam ediyor olabilirSabah predictor early yaptım 4. dakikada silik çizgi gördüm ama ben mi yanlış görüyorum 12.günüm bugün napmalıyım bilemedim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?