- 7 Aralık 2022
- 262
- 46
- 28
- 24
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Naptın canım kaçıncı günün seninBen Siirt’te yaşıyorum bende zor buldum önce tüm eczaneleri aradım hatta aradıklarım da bulamazsın yok dediler en son bir eczanede bir tane buldum canım ovitrelle zor bulunuyor ama gonalpeptyl var ondan da yapabilirsin doktorum ikisi de aynı diyordu
4.günümdü bugün canım sen naptın?Naptın canım kaçıncı günün senin
Bugünle 10 gün bitti dün geceki siliki bugün sabah yaptığım negatif ama aşırı karın ağrım var bel ağrım ve başım çatlıyor olmadı sanırım4.günümdü bugün canım sen naptın?
Bunlar aynı zamanda gebelik belirtileriBugünle 10 gün bitti dün geceki siliki bugün sabah yaptığım negatif ama aşırı karın ağrım var bel ağrım ve başım çatlıyor olmadı sanırım
İdrarla uğraşmayı düşünmüyorum gidip 14 günde kan vericem ya sabah yaptığında az önce baktığımda böyle olmuş deliricem etkisi bittimi bitmedimi şimdi hiç bişey anlamadımBunlar aynı zamanda gebelik belirtileri
Nasıl yani iki gün sonra çok geç olmaz mı ?? Bana doktor 12.saat 24.saat ve 36.saatleri değerlendir mutlaka sonra gün aşırı dedi sen iki gün sonra yapsan kaçırmış olmazmısın şaşırdım öyle demesine çünkü genelde 36.saat ilişki mutlaka olsun der tüm doktorlar çünkü yumurtanın tam çatladığı saate denk geliyorMerhaba bende Femara kullandım. 16 mayıs Cuma günü doktora gittim bir tane yumurta 20 mm olmuş dedi. 16 mayıs günü çatlatma iğnesi oldumherşeyi aynı yaşamışız. Umarım bu ay tutturmuş oluruz birliktelik 2 gün sonra dedi doktor. Sizin doktorunuz ne dedi acaba
En iyisi kan vermek zaten canımİdrarla uğraşmayı düşünmüyorum gidip 14 günde kan vericem ya sabah yaptığında az önce baktığımda böyle olmuş deliricem etkisi bittimi bitmedimi şimdi hiç bişey anlamadım
Bunlar aynı zamanda gebelik belirtileri
Aynen bakalım bekliyorumEn iyisi kan vermek zaten canım
Evet bende açıkçası burada hep öyle okudum. Gittiğim doktorda çok başarılı bir profesör ama öncesinde olmasın asla dedi. 2 gün sonra sperm kalitesi de fazla olacağı için iki gün sonra yap dedi. Belki sizinki doğrudur değerlendirememiş olabilirizNasıl yani iki gün sonra çok geç olmaz mı ?? Bana doktor 12.saat 24.saat ve 36.saatleri değerlendir mutlaka sonra gün aşırı dedi sen iki gün sonra yapsan kaçırmış olmazmısın şaşırdım öyle demesine çünkü genelde 36.saat ilişki mutlaka olsun der tüm doktorlar çünkü yumurtanın tam çatladığı saate denk geliyor
Balki deil canım prof diye de güvenme ben ne doktorlar gördüm yanlış teşhis koyan bence doktorunu değiştir tüp bebekte bile iğneden sonra 36.saatte yumurtalar toplanır 36.saat önemlidir yani birde yapma demesi tuhaf olmuş eşinizde sperm sorunu mu var da öyle dedi bilemedim amaEvet bende açıkçası burada hep öyle okudum. Gittiğim doktorda çok başarılı bir profesör ama öncesinde olmasın asla dedi. 2 gün sonra sperm kalitesi de fazla olacağı için iki gün sonra yap dedi. Belki sizinki doğrudur değerlendirememiş olabiliriz
Yok hayır eşimde sperm sorunu ama çatlatma iğnesinden bir gün önce cinsel ilişki önerdir ve o gün birliktelik oldu. Spermler 2 ila 5 gün kalıyormuş rahimde o sebepledir diye düşündüm. Ama dediğiniz doğru şu an her yerde 36. Saat olarak okudum. Kesinlikle doktor yanlış yönlendirmiş üzüldüm yaniBalki deil canım prof diye de güvenme ben ne doktorlar gördüm yanlış teşhis koyan bence doktorunu değiştir tüp bebekte bile iğneden sonra 36.saatte yumurtalar toplanır 36.saat önemlidir yani birde yapma demesi tuhaf olmuş eşinizde sperm sorunu mu var da öyle dedi bilemedim ama
İnşallah ikimizde gebe kalırız canımYok hayır eşimde sperm sorunu ama çatlatma iğnesinden bir gün önce cinsel ilişki önerdir ve o gün birliktelik oldu. Spermler 2 ila 5 gün kalıyormuş rahimde o sebepledir diye düşündüm. Ama dediğiniz doğru şu an her yerde 36. Saat olarak okudum. Kesinlikle doktor yanlış yönlendirmiş üzüldüm yani
Evet canım ne yazık ki iğne bulunmuyor yumurtanın boyutunu söyledi mi değerlendir bakalım inşallah bu ay gebe kalırız hepimizbende gittim dün bir tane saglıklı yumurtam oldugunu söyledi iğne vermedi zaten bir tane var gerek yok dedi, iğnede kolay bulunmuyor dedi.
yok canım söylemedi ama iyi dediEvet canım ne yazık ki iğne bulunmuyor yumurtanın boyutunu söyledi mi değerlendir bakalım inşallah bu ay gebe kalırız hepimiz
İnşallah canım bende 16 mayısta oldum varmı bir belirtin benim yokBen de 15 i akşamı saat onda vurdum çatlatma iğnemi neredeyse aynı zamanlar umarım bu ay hepimize şans getirsin
Öyle düşünme canım kendiliğinden de catlıyor sonuctaBenim gittiğim doktor sorunlu herhalde başka iğne vermedi ne kadar cok çatlatma iğnesi vurulan varmış aylardır boşa bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?