Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Naptın canım kaçıncı günün senin

Nasıl yani iki gün sonra çok geç olmaz mı ?? Bana doktor 12.saat 24.saat ve 36.saatleri değerlendir mutlaka sonra gün aşırı dedi sen iki gün sonra yapsan kaçırmış olmazmısın şaşırdım öyle demesine çünkü genelde 36.saat ilişki mutlaka olsun der tüm doktorlar çünkü yumurtanın tam çatladığı saate denk geliyor

Evet bende açıkçası burada hep öyle okudum. Gittiğim doktorda çok başarılı bir profesör ama öncesinde olmasın asla dedi. 2 gün sonra sperm kalitesi de fazla olacağı için iki gün sonra yap dedi. Belki sizinki doğrudur değerlendirememiş olabiliriz

Balki deil canım prof diye de güvenme ben ne doktorlar gördüm yanlış teşhis koyan bence doktorunu değiştir tüp bebekte bile iğneden sonra 36.saatte yumurtalar toplanır 36.saat önemlidir yani birde yapma demesi tuhaf olmuş eşinizde sperm sorunu mu var da öyle dedi bilemedim ama

Yok hayır eşimde sperm sorunu ama çatlatma iğnesinden bir gün önce cinsel ilişki önerdir ve o gün birliktelik oldu. Spermler 2 ila 5 gün kalıyormuş rahimde o sebepledir diye düşündüm. Ama dediğiniz doğru şu an her yerde 36. Saat olarak okudum. Kesinlikle doktor yanlış yönlendirmiş üzüldüm yani

İnşallah ikimizde gebe kalırız canım

bende gittim dün bir tane saglıklı yumurtam oldugunu söyledi iğne vermedi zaten bir tane var gerek yok dedi, iğnede kolay bulunmuyor dedi.

bende gittim dün bir tane saglıklı yumurtam oldugunu söyledi iğne vermedi zaten bir tane var gerek yok dedi, iğnede kolay bulunmuyor dedi.
Evet canım ne yazık ki iğne bulunmuyor yumurtanın boyutunu söyledi mi değerlendir bakalım inşallah bu ay gebe kalırız hepimiz

Benim gittiğim doktor sorunlu herhalde başka iğne vermedi ne kadar cok çatlatma iğnesi vurulan varmış aylardır boşa bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…