Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Kızlar ben buraya yeni geldim bizde 2 yıldır çoçuk istiyoruz olmuyo 3 ay once özele gittşk herşeyim normal yumurtalıklarım sağlıklıydı 5 tane vardı 1 tanesi küçük sadece 20 cm olmuşlar dedi ve ovitrelle çatlma iğne verdi 2 saat içinde vuruş diye malesef bulmadık doktora gitik başla ilaç verin dedik başka yok dedi gönderdi daha sonra hiç gitmedim

Merhabalar nerden buldunuz iğneyi banada yapılacaktı her yerde aradık bulamadık
Ben Siirt’te yaşıyorum bende zor buldum önce tüm eczaneleri aradım hatta aradıklarım da bulamazsın yok dediler en son bir eczanede bir tane buldum canım ovitrelle zor bulunuyor ama gonalpeptyl var ondan da yapabilirsin doktorum ikisi de aynı diyordu

Var canım gonalpeptyl var benim ilk ilaçla denemem de onu vermişti doktor hatta bu ay ovitrelle bulamasaydım yine onu alırdım

Bizde telefonla arayıp sorduk 3 aydır üretim durduruldu dedi doktorlara yazmayın ilacı diyoruz hala yazıyolar siz hangi şehirdesiniz bizde oraya sorsak bi

Aynen banda oyle dediler yine arayıp soralım şansımızı tekrar deneylim teşekkür ederim cevap verdiğin için

Çatlatma iğneden

Çatlatma iğneden sonra nasıl bi işlem yapıyolar bilgi verir misin Rica etsem bana o zmana ilk çatlatma iğne sonra aşılama dedi
Öncesinde ilaç kullanıyorsunuz sonra iğne veriliyor yapıyorsunuz bu kadar doktor anlatmadı mı ? Yani siz şuan hangi aşamadasınız

İnşallah tutar canım bende dün vuruldum beklemedeyiz

Öncesinde ilaç kullanıyorsunuz sonra iğne veriliyor yapıyorsunuz bu kadar doktor anlatmadı mı ? Yani siz şuan hangi aşamadasınız
Doktor hormonlara baktı normal dedi yumurtalık normal dedi daha sonra folik asit takviye verdi olmazsa çatlatma iğnesi yaparız dahs sonra işılama olur dedi klomen 50 mg hap verdi adettin 3 günü kullanmaya başla 14 günü gel iğne yapılacak dedi bizde gittik baktı 2 saat içinde iğne yaptır deid gönderdi iğneyi tabi bulamadık geri gittik yoktur başka ilaç verseniz dedik vermem dedi başka yok sık sık ilişki dedi gönderdi bizde daha gitmedik öylece kaldı

Canım illaha yazması gerekmez sen kendin de eczaneden alabilirsin reçete şartı yok yani

Merhaba bende Femara kullandım. 16 mayıs Cuma günü doktora gittim bir tane yumurta 20 mm olmuş dedi. 16 mayıs günü çatlatma iğnesi oldum herşeyi aynı yaşamışız. Umarım bu ay tutturmuş oluruz birliktelik 2 gün sonra dedi doktor. Sizin doktorunuz ne dedi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…