- 12 Eylül 2024
- 96
- 17
- 3
- 26
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Ben Siirt’te yaşıyorum bende zor buldum önce tüm eczaneleri aradım hatta aradıklarım da bulamazsın yok dediler en son bir eczanede bir tane buldum canım ovitrelle zor bulunuyor ama gonalpeptyl var ondan da yapabilirsin doktorum ikisi de aynı diyorduMerhabalar nerden buldunuz iğneyi banada yapılacaktı her yerde aradık bulamadık
Var canım gonalpeptyl var benim ilk ilaçla denemem de onu vermişti doktor hatta bu ay ovitrelle bulamasaydım yine onu alırdımKızlar ben buraya yeni geldim bizde 2 yıldır çoçuk istiyoruz olmuyo 3 ay once özele gittşk herşeyim normal yumurtalıklarım sağlıklıydı 5 tane vardı 1 tanesi küçük sadece 20 cm olmuşlar dedi ve ovitrelle çatlma iğne verdi 2 saat içinde vuruş diye malesef bulmadık doktora gitik başla ilaç verin dedik başka yok dedi gönderdi daha sonra hiç gitmedim
Biz kaç şehire sorduk hiçbiri yok dedi ovitrelle tek tek eczane aradıkVar canım gonalpeptyl var benim ilk ilaçla denemem de onu vermişti doktor hatta bu ay ovitrelle bulamasaydım yine onu alırdım
Ben telefonla aramıştım hangi ildesinizBiz kaç şehire sorduk hiçbiri yok dedi ovitrelle tek tek eczane aradık
AksarayBen telefonla aramıştım hangi ildesiniz
Aynen banda oyle dediler yine arayıp soralım şansımızı tekrar deneylim teşekkür ederim cevap verdiğin içinBen Siirt’te yaşıyorum bende zor buldum önce tüm eczaneleri aradım hatta aradıklarım da bulamazsın yok dediler en son bir eczanede bir tane buldum canım ovitrelle zor bulunuyor ama gonalpeptyl var ondan da yapabilirsin doktorum ikisi de aynı diyordu
Ben Siirt’te yaşıyorumBizde telefonla arayıp sorduk 3 aydır üretim durduruldu dedi doktorlara yazmayın ilacı diyoruz hala yazıyolar siz hangi şehirdesiniz bizde oraya sorsak bi
Çatlatma iğneden sonra nasıl bi işlem yapıyolar bilgi verir misin Rica etsem bana o zmana ilk çatlatma iğne sonra aşılama dediBen Siirt’te yaşıyorum
Öncesinde ilaç kullanıyorsunuz sonra iğne veriliyor yapıyorsunuz bu kadar doktor anlatmadı mı ? Yani siz şuan hangi aşamadasınızÇatlatma iğneden
Çatlatma iğneden sonra nasıl bi işlem yapıyolar bilgi verir misin Rica etsem bana o zmana ilk çatlatma iğne sonra aşılama dedi
yani iğneden sonra bir işlem yok ilişki yaşayıp bekliyorsunuz varsa 14 gün sonra testte çıkıyorÇatlatma iğneden
Çatlatma iğneden sonra nasıl bi işlem yapıyolar bilgi verir misin Rica etsem bana o zmana ilk çatlatma iğne sonra aşılama dedi
Öncesinde ilaç kullanıyorsunuz sonra iğne veriliyor yapıyorsunuz bu kadar doktor anlatmadı mı ? Yani siz şuan hangi aşamada
İnşallah tutar canım bende dün vuruldum beklemedeyizSelamlar kızlar çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım istedim ben femara kullandım ve adetin 14 günü olan 15 Mayıs perşembe günü doktor kontrolüne gittim yumurta bir tane oluşmuş 20mm dedi çatlatma iğnemi de bir gün sonra oldum yani dün akşam 10 gibi inşallah bu ay hepimiz tutturmuş oluruz
Doktor hormonlara baktı normal dedi yumurtalık normal dedi daha sonra folik asit takviye verdi olmazsa çatlatma iğnesi yaparız dahs sonra işılama olur dedi klomen 50 mg hap verdi adettin 3 günü kullanmaya başla 14 günü gel iğne yapılacak dedi bizde gittik baktı 2 saat içinde iğne yaptır deid gönderdi iğneyi tabi bulamadık geri gittik yoktur başka ilaç verseniz dedik vermem dedi başka yok sık sık ilişki dedi gönderdi bizde daha gitmedik öylece kaldıÖncesinde ilaç kullanıyorsunuz sonra iğne veriliyor yapıyorsunuz bu kadar doktor anlatmadı mı ? Yani siz şuan hangi aşamadasınız
Canım illaha yazması gerekmez sen kendin de eczaneden alabilirsin reçete şartı yok yaniDoktor hormonlara baktı normal dedi yumurtalık normal dedi daha sonra folik asit takviye verdi olmazsa çatlatma iğnesi yaparız dahs sonra işılama olur dedi klomen 50 mg hap verdi adettin 3 günü kullanmaya başla 14 günü gel iğne yapılacak dedi bizde gittik baktı 2 saat içinde iğne yaptır deid gönderdi iğneyi tabi bulamadık geri gittik yoktur başka ilaç verseniz dedik vermem dedi başka yok sık sık ilişki dedi gönderdi bizde daha gitmedik öylece kaldı
Başka vericeğim iğne yok diyince dedik herhalde sadece bu var sonuçta doktor bana uygun olan ilacı veriyor onun gözetiminde olsun dedikCanım illaha yazması gerekmez sen kendin de eczaneden alabilirsin reçete şartı yok yani
Merhaba bende Femara kullandım. 16 mayıs Cuma günü doktora gittim bir tane yumurta 20 mm olmuş dedi. 16 mayıs günü çatlatma iğnesi oldumSelamlar kızlar çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım istedim ben femara kullandım ve adetin 14 günü olan 15 Mayıs perşembe günü doktor kontrolüne gittim yumurta bir tane oluşmuş 20mm dedi çatlatma iğnemi de bir gün sonra oldum yani dün akşam 10 gibi inşallah bu ay hepimiz tutturmuş oluruz
Merhaba Ankara’da centrum kliniği arayıp sorabilirsiniz. Hiç bir yerde yok dediler ama bulup getirttiler kliniğe.Merhabalar nerden buldunuz iğneyi banada yapılacaktı her yerde aradık bulamadık
Sağol canım arayıp sorarım inşallah sizlerde olumlu sonuç alırsınız darısı da bana olurMerhaba Ankara’da centrum kliniği arayıp sorabilirsiniz. Hiç bir yerde yok dediler ama bulup getirttiler kliniğe.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?