Mayıs ayı Çatlatma iğnesi olanlar toplaşalım 🌸

Kızlar öncelikle çatlatma iğnesi bulamadınız diye üzülmeyin ben ikinci tedavimde hamile kaldım ilk tedavimde doktorum gerek görmedi iğneye ben yinede bulup kullanmıştım ama olmadı ve üç yumurtam olmasına rağmen ikinci tedavimde çatlama iğnesi kullanmadan hamile kaldım

merhaba ben de salı 14.15 te ovitrelle iğne oldum aynı günün akşamı ve dün akşam yani 10. ve 34.saatlerde oldu ilişki, bugün boş geçin cuma tekrar dedi doktor

Aslında ovilasyon testi kullanıyom o gösteriyo o günü değerlendiriyoruz da dotkora gidince bi sonuç alamadık diye sıkıtnı ettim sonuçta 2 yıl oluyo deniyoruz olmuyor
Canım keşke hemen olsa ama ha deyince olmuyor ne yazık ki benim kendiliğinden olan gebelik kayıplarım oldu bu sene ilk kez ilaç iğne kullandım bu ay 3.iğnemdi inşallah tutar ama kaısmet artık yaza tüp bebek düşünüyoruz eşiminde benim de tüm değerlerimiz çok çok iyi gel gör ki olmuyor

İnşallah tutar canım devlet hastanesine mi gidiyorsunuz yoksa özele mi

Var canım gonalpeptyl var benim ilk ilaçla denemem de onu vermişti doktor hatta bu ay ovitrelle bulamasaydım yine onu alırdım
Canım sen ne yaptın test falan merak ediyorum bende evde test yaptım negatif kan daha vermedim adet günümede üç gün var acaba kan versemmi ayın 9,da oldum ya iğne

Ben bugün test yaptım 12 gündeyim böyle çıktı iğne etkisi 10 gün geçmişti

Eklentiler

• 76EE99B4-1931-411E-9278-F4DE0E2AF8F9.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 167
Canım sen ne yaptın test falan merak ediyorum bende evde test yaptım negatif kan daha vermedim adet günümede üç gün var acaba kan versemmi ayın 9,da oldum ya iğne
Canım senin 13 gün olmuş bugün mü test yaptın negatif çıktı ? Ya bende her gün yapıyorum testi iğne etkisi nezaman geçecek diye bugün iğneden sonra 6.günüm bugün test baya silikleşti muhtemelen 8.güne tamamen iğne etkisi geçmiş olur diye düşünüyorum bir belirtim de yok göğüs hassasiyeti var o her ay olan bişey belirtiden saymıyorum bakalım pek de umudum yok açıkçası

Benimde 8. Günde silikleşti bu gün 10. Günüm yarın test vermeyi düşünüyorum

Benimde 8. Günde silikleşti bu gün 10. Günüm yarın test vermeyi düşünüyorum
Aynı anda yazmışız evet canım bugün ki testim baya silikti zor görünen bir siliklik Oyüzden 8.güne tamamen geçmiş olur diye düşündüm ya hiç belirtim yok sadece akşamları iki gündür kaşık batması var hafif o da pek umudum kalmadı belirti yok diye

Canım naptın senin bugün 10.günündü sanırım varmı bir gelişme
Öncelikle kaset test yapmayı bıraktım. Ağrılarım hafifledi sadece hafif batma var yarın tam 11. Günüm test vermeyi düşünüyorum zaten 8. Günde kaset test artık negatife döndü bakalım işte yarın vereceğim test. Umarım kit vardır ilçede genelde olmuyor eğer yarın veremezsem öbürgün kesin vereceğim

Ayy çok merak ediyorum sizin sonucunuzu gerçekten

Üç gündür test yapıyorum ilk idrarla negatif oluyor cuma günü kan veriyim dedim vazgeçtim zaten âdet günüme üç gün kaldı olmadı pazartesi kan veririm bendede bir belirti yok sadece göğüslerim dolgun ve hassas oldu demen gibi her âdet döneminde olan bir şey benim de umudum yok hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…