- 28 Eylül 2024
- 1.155
- 523
- 38
- 26
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Aslında ovilasyon testi kullanıyom o gösteriyo o günü değerlendiriyoruz da dotkora gidince bi sonuç alamadık diye sıkıtnı ettim sonuçta 2 yıl oluyo deniyoruz olmuyorÖyle düşünme canım kendiliğinden de catlıyor sonucta
Canım keşke hemen olsa ama ha deyince olmuyor ne yazık ki benim kendiliğinden olan gebelik kayıplarım oldu bu sene ilk kez ilaç iğne kullandım bu ay 3.iğnemdi inşallah tutar ama kaısmet artık yaza tüp bebek düşünüyoruz eşiminde benim de tüm değerlerimiz çok çok iyi gel gör ki olmuyor
Aslında ovilasyon testi kullanıyom o gösteriyo o günü değerlendiriyoruz da dotkora gidince bi sonuç alamadık diye sıkıtnı ettim sonuçta 2 yıl oluyo deniyoruz olmuyor
İnşallah tutar canım devlet hastanesine mi gidiyorsunuz yoksa özele miCanım keşke hemen olsa ama ha deyince olmuyor ne yazık ki benim kendiliğinden olan gebelik kayıplarım oldu bu sene ilk kez ilaç iğne kullandım bu ay 3.iğnemdi inşallah tutar ama kaısmet artık yaza tüp bebek düşünüyoruz eşiminde benim de tüm değerlerimiz çok çok iyi gel gör ki o
Canım sen ne yaptın test falan merak ediyorum bende evde test yaptım negatif kan daha vermedim adet günümede üç gün var acaba kan versemmi ayın 9,da oldum ya iğneVar canım gonalpeptyl var benim ilk ilaçla denemem de onu vermişti doktor hatta bu ay ovitrelle bulamasaydım yine onu alırdım
Ben bugün test yaptım 12 gündeyim böyle çıktı iğne etkisi 10 gün geçmiştiCanım keşke hemen olsa ama ha deyince olmuyor ne yazık ki benim kendiliğinden olan gebelik kayıplarım oldu bu sene ilk kez ilaç iğne kullandım bu ay 3.iğnemdi inşallah tutar ama kaısmet artık yaza tüp bebek düşünüyoruz eşiminde benim de tüm değerlerimiz çok çok iyi gel gör ki olmuyor
Özele gidiyorum canımİnşallah tutar canım devlet hastanesine mi gidiyorsunuz yoksa özele mi
Canım pozitif duruyor markası nedir testin sabah ilk idrarla tekrar yap varsa koyulaşır inşallah vardırBen bugün test yaptım 12 gündeyim böyle çıktı iğne etkisi 10 gün geçmişti
Canım senin 13 gün olmuş bugün mü test yaptın negatif çıktı ? Ya bende her gün yapıyorum testi iğne etkisi nezaman geçecek diye bugün iğneden sonra 6.günüm bugün test baya silikleşti muhtemelen 8.güne tamamen iğne etkisi geçmiş olur diye düşünüyorum bir belirtim de yok göğüs hassasiyeti var o her ay olan bişey belirtiden saymıyorum bakalım pek de umudum yok açıkçasıCanım sen ne yaptın test falan merak ediyorum bende evde test yaptım negatif kan daha vermedim adet günümede üç gün var acaba kan versemmi ayın 9,da oldum ya iğne
Nerede yaşıyorsunuzBiz kaç şehire sorduk hiçbiri yok dedi ovitrelle tek tek eczane aradık
Benimde 8. Günde silikleşti bu gün 10. Günüm yarın test vermeyi düşünüyorumCanım senin 13 gün olmuş bugün mü test yaptın negatif çıktı ? Ya bende her gün yapıyorum testi iğne etkisi nezaman geçecek diye bugün iğneden sonra 6.günüm bugün test baya silikleşti muhtemelen 8.güne tamamen iğne etkisi geçmiş olur diye düşünüyorum bir belirtim de yok göğüs hassasiyeti var o her ay olan bişey belirtiden saymıyorum bakalım pek de umudum yok açıkçası
Canım naptın senin bugün 10.günündü sanırım varmı bir gelişmeNerede yaşıyorsunuz
Aynı anda yazmışızBenimde 8. Günde silikleşti bu gün 10. Günüm yarın test vermeyi düşünüyorum
Öncelikle kaset test yapmayı bıraktım. Ağrılarım hafifledi sadece hafif batma var yarın tam 11. Günüm test vermeyi düşünüyorum zaten 8. Günde kaset test artık negatife döndü bakalım işte yarın vereceğim test. Umarım kit vardır ilçede genelde olmuyor eğer yarın veremezsem öbürgün kesin vereceğimCanım naptın senin bugün 10.günündü sanırım varmı bir gelişme
Ayy çok merak ediyorum sizin sonucunuzu gerçektenAynı anda yazmışızevet canım bugün ki testim baya silikti zor görünen bir siliklik Oyüzden 8.güne tamamen geçmiş olur diye düşündüm ya hiç belirtim yok sadece akşamları iki gündür kaşık batması var hafif o da pek umudum kalmadı belirti yok diye
Yaaa neden canımAyy çok merak ediyorum sizin sonucunuzu gerçekten
Aksaray'daNerede yaşıyorsunuz
Üç gündür test yapıyorum ilk idrarla negatif oluyor cuma günü kan veriyim dedim vazgeçtim zaten âdet günüme üç gün kaldı olmadı pazartesi kan veririm bendede bir belirti yok sadece göğüslerim dolgun ve hassas oldu demen gibi her âdet döneminde olan bir şey benim de umudum yok hayırlısı bakalımCanım senin 13 gün olmuş bugün mü test yaptın negatif çıktı ? Ya bende her gün yapıyorum testi iğne etkisi nezaman geçecek diye bugün iğneden sonra 6.günüm bugün test baya silikleşti muhtemelen 8.güne tamamen iğne etkisi geçmiş olur diye düşünüyorum bir belirtim de yok göğüs hassasiyeti var o her ay olan bişey belirtiden saymıyorum bakalım pek de umudum yok açıkçası
Hiçbir belirtim yok ama aramıyorum da zaten zamanında ne belirtiler yaşadım kendimce ama hep boş çıktıİnşallah canım bende 16 mayısta oldum varmı bir belirtin benim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?