Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

AA beraber cozdurme olayını ilkkez duydum. Bende şöyle bir olay oldu demekki bu yüzden olabilir:
3.gun olan embriyo yu iki gün once cozdurduler. Ben hepsi çözülecek sanıyordum. Sadece 3u cozmusler. O 3.gun beşinci güne ulaşmış. Onu attılar içime. Onun kalitesi de 3bc
Aslinda iyi kalite sayılmaz. Sinir oldum açıkçası. 4bc, 3bb vardı beşinci gün olarak. Neden böyle yapildi acaba bilgisi olan varmi
Daha öncede duymuştum 3.gün embriyo çözdürüp 5.güne uzatıp öyle transfer yapılan ama neden yapıldığını bilmiyorum canım.Sağlıkla gelsin.Kaliteye de çok takılma.Nice en kalitelisi katıldığı halde nasip olmayan insan var.Nice de kalite düşük olup güzel haber alanlar.Zamanı geldiyse bir şekilde nasip oluyor.İnşallah sağlıkla gelecek.Stres yapma iyi düşün iyi olsun💝🌸🙏🏼

Kızlar sizleri tebrik ediyorum güzel sonuçlarınız bana umut oldu🧿😊. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin 🙏Gerçekten tüp bebek annesi olmak çok zorlu bir süreç çevremde daha önce hiç bu süreci yaşayan bir yakınım ya da tanıdığım olmadı. Benim için en zor olan transfer sonrası beklemek oldu. Burda benimle aynı umut yolculuğunda olan sizlerin paylaşımlarını okumak yalnız olmadığımı hissettirdi. 🌸 Hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim. Her zaman rabbimden hayırlı olanı istedim sonuç ne olursa olsun kendimi üzmemeye çalışacağım hayırlısını istedim hayırlısı buymuş diyip yoluma pes etmeden devam edeceğim
Çok doğru bir yaklaşım.İyi düşünüp olumlu şeyleri çağıracağız.Ama kötüye de hazır olmak gerek.Bu farkındalık inanın insanı yıkamaz.Yıkmaz.Psikoloji çok önemli🫂🌸

Yaa kaçıncı günde silikti sizin bende işme etkisinden midir diye kafaya takıyorum :/
Selam canım tekrardan.Diğer arkadaşlara da örnek olsun diye yazıyorum.3.gün embriyosu transfer+8.gün akşam 18.00 erken gebelik testi ilk 5 dakikada çıkmadı.yarım saat sonra farkettik silik bi çizgi çıkmış.

Transfer +11.gün yani embriyom 14 günlük iken sabah idrar testi yaptıım yine erken gebelik testi.ilk 5 dakikada çok silik çıktı.ama sonra gidip kan verdim 193,6 çıktı.Bu değere rağmen erken gebelik testi olmasına rağmen çok silik çıktı.Stres yapmayın.kopkoyu çizgi demek bu değerlerde çıkmıyor.testin adı nimoydu.aşağı ekledim. Gebelik isteyene belirti arayana bir örnek teşkil etmesi için yazdım.inşallah faydalı olur.

Eklentiler

• IMG_1408.webp
    IMG_1408.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 52
Evet beklemek çok zor bide baktım arkadaşların çoğu 5,6 günde pozitif görmüşler, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah bekleyiş içinde olan her kes beklediğimize kısa zamanda kavuşuruz
Canım o 5,6 günde pozitif görenlerin embriyoları 6 günlük falandır.ve erken gebelik testiyle yapılmıştır idrar testi.Ben transfer+11.gün yani bugün evde erken gebelik yaptım çok silik çıktı.embriyom 3.gün embriyosu ve 14 gün embriyo oluyor totalde.sonra gittim hastaneye kan verdim 193 çıktı ama silik çizgi yani bu değere rağmen. O yüzden öyle 5,6 günde pozitif görenlerin embriyosu da totalde 11 günlük, 12 günlük embriyo oluyor. Sıkma canını çokta takılma testlere

Bunu bende yaptım transfer öncesi inşallah faydası olmuştur senin de endometrium 3 çizgi değilmiş galiba benim de değil kürtaj kaynaklı. Kaç mm ile transfer oldun benim 8.32mm en son benzer şartlarda transfer olmuşuz. İnşallah bende senin ki gibi pozitif çıkar 🤲
Transferinizi ne zaman oldunuz?
Benimde endometrium 3 çizgi oluşmamıştı ve 7,5 mm kalınlık ile transfer oldum.Çok şükür pozitifi aldım,sizden de güzel haberler alırız inşallah🙏🏼🌸

Valla transferden sonraki ilk 5 gün çok iyiydi 3-4 tane içiyordum ama şuan fazlalaştı 10 a çıktı. Normalde 1 paket grey içiyordum. Hem sigara hem alkol kullanırdım. Alkol 2 aydır içmiyorum aramıyorum da ama sigara maalesef canım. Sen ne durumdasın
Ahh canım, azaltmaya çalış. Yapabiliyosan iki fırt çek bırak, sonra o yarımı gider içersin bi sonraki canın çektiğinde.Oyalamaya çalış kendini canın çektikçe.Ben zaten az içiyordum kaç yıldır günde 10 adet falandı.iki günde bir alıyordum paketi. Şimdi haftada bir falan alıyorum paketi.inşallah tiksinirim de iyice bırakırım. Ve inşallah sizlerde kızlar.Ama stres yapmayın en büyük düşman stres. Sizi tetikleyen şey kahve ise çay ise içmeyin🌸
Mevaneva Mevaneva P Piyanistkiz

Canım o 5,6 günde pozitif görenlerin embriyoları 6 günlük falandır.ve erken gebelik testiyle yapılmıştır idrar testi.Ben transfer+11.gün yani bugün evde erken gebelik yaptım çok silik çıktı.embriyom 3.gün embriyosu ve 14 gün embriyo oluyor totalde.sonra gittim hastaneye kan verdim 193 çıktı ama silik çizgi yani bu değere rağmen. O yüzden öyle 5,6 günde pozitif görenlerin embriyosu da totalde 11 günlük, 12 günlük embriyo oluyor. Sıkma canını çokta takılma testlere
Çok teşekkür ediyorum canım🌹 biraz rahatladım 2 gündür o kadar moralim bozuldu ki

Sağlıklı kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi🥰

Çok teşekkür ediyorum canım🌹 biraz rahatladım 2 gündür o kadar moralim bozuldu ki
Hepimizin o kadar farklı ki bünyesi ve bebeleri.Mesela onların 6.gün embriyosu ise hemen yerleşmeye başlıyor.yerleşme 2 gün sürüyorsa 3.-4. Günlerde beta salgılamaya başlıyor.5 ve 6. Günlerde silik idrarda görüyorlar falan filan.ama 3. Gün embriyosu transfer olunca birde içimizde onlar büyüyor 6.gün embriyosu oluyorlar önce ilk 3 gün sonra yerleşme başlıyor sürüyor 2-3 gün. Falan filan.yani canım o kadar teferruatlı ince işler ki.herkesle herkesin durumu bir değil.kendin gibi durumda olanları bulunca az çok çıkarımda bulunabilirsin ama kesin değil bu işte hiçbir şey🌸

Arkadaşlar transfer gününde belli belirsiz kahverengi leke gelen var mı, peçeteye sildiğimde belli belirsiz görünüyor yani
Doktor beni eve yollarken söylenişti test gününe kadar lekelenme kan vs olabilir yoğun değilse kıpkırmızı değilse korkacak birley yok dedi çok minik minik kahve kıl gibi leke geldi bende de .

Ahh canım, azaltmaya çalış. Yapabiliyosan iki fırt çek bırak, sonra o yarımı gider içersin bi sonraki canın çektiğinde.Oyalamaya çalış kendini canın çektikçe.Ben zaten az içiyordum kaç yıldır günde 10 adet falandı.iki günde bir alıyordum paketi. Şimdi haftada bir falan alıyorum paketi.inşallah tiksinirim de iyice bırakırım. Ve inşallah sizlerde kızlar.Ama stres yapmayın en büyük düşman stres. Sizi tetikleyen şey kahve ise çay ise içmeyin🌸
Mevaneva Mevaneva P Piyanistkiz
Onları da komple yasakladı ki doktor bana. Kahve yok çay yok çikolata acı ve baharatlı yok. Karbonhidrat yok ben de yok yok yani 😅

Hepimizin o kadar farklı ki bünyesi ve bebeleri.Mesela onların 6.gün embriyosu ise hemen yerleşmeye başlıyor.yerleşme 2 gün sürüyorsa 3.-4. Günlerde beta salgılamaya başlıyor.5 ve 6. Günlerde silik idrarda görüyorlar falan filan.ama 3. Gün embriyosu transfer olunca birde içimizde onlar büyüyor 6.gün embriyosu oluyorlar önce ilk 3 gün sonra yerleşme başlıyor sürüyor 2-3 gün. Falan filan.yani canım o kadar teferruatlı ince işler ki.herkesle herkesin durumu bir değil.kendin gibi durumda olanları bulunca az çok çıkarımda bulunabilirsin ama kesin değil bu işte hiçbir şey🌸Evet canım haklısın sabrla beklemek lazım doktor o kadar söyledi evde ttest yapma yine yaptım ne kadar da üzüldüm tavsiyem evde test yapmamak, Rabbim bekleyiş içinde olan ber kese hayırlı evlat nasip eylesin inşallah

Onları da komple yasakladı ki doktor bana. Kahve yok çay yok çikolata acı ve baharatlı yok. Karbonhidrat yok ben de yok yok yani 😅
Bana da sınırladılar çay kahveyi. Paketli ürünler ve 3 beyaz yasak.ekmek olarak tam buğday ekmeği sadece.Sağlıkla,hayırla gelsinler bir şekilde işler yoluna giriyor🙏🏼🌸

Evet canım haklısın işte elimizde değil ki doktor o kadar söyledi evde sakın test yapma diye ama yaptım pişmanım çok, Rabbim hiç bir annnennin kucağını boş bırakmasın inşAllah bebeklerimiz bizimledir🤲🏻🌹
Amiin🙏🏼💝Bilgilerinizi verirseniz sizi de kayıt edebilirim tabi isterseniz. Yaş,kaçıncı deneme,kaçıncı gün embriyosu, kaç adet,transfer tarihi ve test tarihi. Tabi size kalmış arzu ederseniz

Back
X