• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Amiin🙏🏼💝Bilgilerinizi verirseniz sizi de kayıt edebilirim tabi isterseniz. Yaş,kaçıncı deneme,kaçıncı gün embriyosu, kaç adet,transfer tarihi ve test tarihi. Tabi size kalmış arzu ederseniz
26 yaş ilk denemem canım 5 ci gün embiryosu 2 adet transferim 17 mayıs test tarihim 28 mayısta evet kayd edersen sevinirim🌹

Daha öncede duymuştum 3.gün embriyo çözdürüp 5.güne uzatıp öyle transfer yapılan ama neden yapıldığını bilmiyorum canım.Sağlıkla gelsin.Kaliteye de çok takılma.Nice en kalitelisi katıldığı halde nasip olmayan insan var.Nice de kalite düşük olup güzel haber alanlar.Zamanı geldiyse bir şekilde nasip oluyor.İnşallah sağlıkla gelecek.Stres yapma iyi düşün iyi olsun💝🌸🙏🏼
bana ilk tüp bebek denememde çift 3.gün embriyosu transfer edilmişti maalesef negatif sonuç aldım sonrasında 20 yumurta toplandı tekrardan ancak bir tanesi 3. güne kadar gidebildi onu da dondurmuşlardı transfer günüm geldiğinde çözdükten sonra transfer yapacaklarını söylediler bunun sebebi bölünmeye devam edip edemediğini görmek istemeleriydi maalesef bölünmeye devam etmedi transfer yapılacak embriyom kalmamıştı bir sonraki tedavimde de doktorum risk alıp toplanan 21 yumurta için de direkt 5. günü bekledi hatta biraz yavaş ilerlediği için son aşama olan 6. günü bekledi çok şükür 1 embriyom bölünmeyi sürdürebilmişti ama tabii 1 embriyo çok az olduğu için havuz tekniği yapmaya karar verdi yine 5. günü bekledik çok şükür yine 24 yumurtadan 2 embriyom 6. güne ulaşabildi uzun lafın kısası önlem amaçlı bölünmeyi sürdürdüğünden emin olmak adına böyle bir yola başvurmuştur büyük ihtimalle ☺️💗

Yaa kaçıncı günde silikti sizin bende işme etkisinden midir diye kafaya takıyorum :/
7. günde de 9. günde de 11. günde de evde test yaptığımda silik çıktı ancak ertesi gün kar vermeye gittiğimde değerim 1300 çıktı silik olmasına asla takılmayın derim en doğru yol zaten kan testi canınızı sıkmayın 💖

bana ilk tüp bebek denememde çift 3.gün embriyosu transfer edilmişti maalesef negatif sonuç aldım sonrasında 20 yumurta toplandı tekrardan ancak bir tanesi 3. güne kadar gidebildi onu da dondurmuşlardı transfer günüm geldiğinde çözdükten sonra transfer yapacaklarını söylediler bunun sebebi bölünmeye devam edip edemediğini görmek istemeleriydi maalesef bölünmeye devam etmedi transfer yapılacak embriyom kalmamıştı bir sonraki tedavimde de doktorum risk alıp toplanan 21 yumurta için de direkt 5. günü bekledi hatta biraz yavaş ilerlediği için son aşama olan 6. günü bekledi çok şükür 1 embriyom bölünmeyi sürdürebilmişti ama tabii 1 embriyo çok az olduğu için havuz tekniği yapmaya karar verdi yine 5. günü bekledik çok şükür yine 24 yumurtadan 2 embriyom 6. güne ulaşabildi uzun lafın kısası önlem amaçlı bölünmeyi sürdürdüğünden emin olmak adına böyle bir yola başvurmuştur büyük ihtimalle ☺️💗
S Sillage92 bak arkadaşımız açıklamış senin için canım🌸

Transfer günü yani dün aşırı gaz sancısı cektim.Bu kadar çok gaz sancısı çeken varmi Ama gaz çıkarma aşamasına bile gelemedim. Öyle olsa belki rahatlicaktim. Sadece tüm karın hatta sırtıma kadar sancı vardı.İnanılmaz agriliydi.derin nefes alamıyordum. Resmen gaz sancisiydi.simdi çok şükür yeni uyandım azalmış. Dün birde bütün gün uyudum aşırı halsizdim.Umarım hersey yolundadır.

Doktor beni eve yollarken söylenişti test gününe kadar lekelenme kan vs olabilir yoğun değilse kıpkırmızı değilse korkacak birley yok dedi çok minik minik kahve kıl gibi leke geldi bende de .
Yaa çok sevindim Brn de sonuçta bir işlem yapıldı basit de olsa o sebeple tahriş olabileceği için geldiğini düşündüm🌸

Transferinizi ne zaman oldunuz?
Benimde endometrium 3 çizgi oluşmamıştı ve 7,5 mm kalınlık ile transfer oldum.Çok şükür pozitifi aldım,sizden de güzel haberler alırız inşallah🙏🏼🌸
19 mayisda oldum inşallah darısı başıma, başımıza....🤲

inşallah senin ne zaman test günün
26 sı kuzum. Ama ben 21 inde kan vermiştim ne durumda diye. Bugün progestan işne olmaya gidince yine vericem kaan
Selam canım tekrardan.Diğer arkadaşlara da örnek olsun diye yazıyorum.3.gün embriyosu transfer+8.gün akşam 18.00 erken gebelik testi ilk 5 dakikada çıkmadı.yarım saat sonra farkettik silik bi çizgi çıkmış.

Transfer +11.gün yani embriyom 14 günlük iken sabah idrar testi yaptıım yine erken gebelik testi.ilk 5 dakikada çok silik çıktı.ama sonra gidip kan verdim 193,6 çıktı.Bu değere rağmen erken gebelik testi olmasına rağmen çok silik çıktı.Stres yapmayın.kopkoyu çizgi demek bu değerlerde çıkmıyor.testin adı nimoydu.aşağı ekledim. Gebelik isteyene belirti arayana bir örnek teşkil etmesi için yazdım.inşallah faydalı olur.
Çok iyi yazmışsın kuzum benim çok sağol allah sağ sağlim salıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Ahh canım, azaltmaya çalış. Yapabiliyosan iki fırt çek bırak, sonra o yarımı gider içersin bi sonraki canın çektiğinde.Oyalamaya çalış kendini canın çektikçe.Ben zaten az içiyordum kaç yıldır günde 10 adet falandı.iki günde bir alıyordum paketi. Şimdi haftada bir falan alıyorum paketi.inşallah tiksinirim de iyice bırakırım. Ve inşallah sizlerde kızlar.Ama stres yapmayın en büyük düşman stres. Sizi tetikleyen şey kahve ise çay ise içmeyin🌸
@Mevaneva @Piyanistkiz
Elimden geleni yapıyorum, umarım gebe kalırsam tiksinirim bir an önce 🥲
7. günde de 9. günde de 11. günde de evde test yaptığımda silik çıktı ancak ertesi gün kar vermeye gittiğimde değerim 1300 çıktı silik olmasına asla takılmayın derim en doğru yol zaten kan testi canınızı sıkmayın 💖
Oh oh maşallah. Bende awox test kullanıyorum ama iğne etkisinden dolayı güvenebiyorum bakalım bugün yine test vericem çoğalma var mı değerde diye

Bunu bende yaptım transfer öncesi inşallah faydası olmuştur senin de endometrium 3 çizgi değilmiş galiba benim de değil kürtaj kaynaklı. Kaç mm ile transfer oldun benim 8.32mm en son benzer şartlarda transfer olmuşuz. İnşallah bende senin ki gibi pozitif çıkar 🤲
merhaba
daha transfer olmadım 27 mayısta olacağım endometrium adetin 3 günü 3 mm di çok şükür 15 gün 8,9 mm olmuş dr. her şey yolunda 3 çizgiyi de gördük dedi. pazartesi progesteron hormon testine bakacağız artık bir aksilik olmasa salı transfer olacak.

Maalesef benim sonucum olumsuz çıktı. İnşallah bugün ve bugünden sonra sonuç bekleyenler güzel mutlu haberler alırlar bizlere umut olur 🙏🏻🙏🏻
geçmiş olsun 🫂😔 Öncelikle şunu söylemek istiyorum umut her zaman vardır Allahın kudreti her şeye yeter ben de birçok olumsuz sonuç aldım ve her seferinde rabbimin vardır bir bildiği diyerek üzüntümü kucakladım ve her zaman aklımda Allahım ne kadar bekletiyorsa o kadar güzelleştiriyordur düşüncesi oldu 9 sene sonra ilk defa pozitifi görmüş oldum Allahımın nasibime yazdığı kadarını yaşamaya devam edicem bizler elimizden geleni yapmaya devam edip gerisini Allahımıza emanet edeceğiz sakın umutsuzluğa kapılma biraz kendine süre ver istersen ben inanıyorum ki Allahım seni en güzel şekilde sevindirecek sana kocaman sarılıyorum 🫂🫂❤️

Back
X