• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Ben igne etkisini izledim bugun. Test negatifdi sadece çok az golge vardi zorla gorulen. O yuzden yarin sabahdan basliycam) test konusunda dunyanin en sabirsiz insani ola bilirim her halde🥲

İnşallah koyulasarak ilerler canım benim daha önce husranlarim olduğu için direkt kan vermek ıstiyorum. Taze transfer mi olmustun? Be ardışık transfer oldum bu kez 2.gun ve 5.gun embriyosu denedik bakalım hayırlısı.

Evet beklemek çok zor bide baktım arkadaşların çoğu 5,6 günde pozitif görmüşler, Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah bekleyiş içinde olan her kes beklediğimize kısa zamanda kavuşuruz
evet var öyle olanlar herkes bir değil boşverin hiç takmayın. şuan rahminizde bebiş var bol bol karnınızı sevin salavat getirin konuşun onunla. kimisi belirti gösteriyor kimisi hiç göstermiyor mesela..

Bu arada duamı hiç eksik etmiyorum surekli yaptığım zikirle ve dualar var. Ancak dua topigin de bir sayfada rastladığım bir dua ve ardından yapılan zikrin akibetini merak ettiğiniz konuyla ilgili haberci rüya gordurdugunuokudum ve denedim evet çok güzel bir rüya gördüm ertesi gün eşime okuttum o da çok güzel bir rüya gördüğünü anlattı. Sizlerinde faydalanması için paylasiyorum ve merak ediyorum. Rüyalarızi bu arada kimseye anlatmiyoruz be eşime anlattim gerci o da bana anlattı. Sadece iyi kötü olarak yorumlarsaniz sevinirim. Bu arada 1.uygulamayi yaptim sadece...

Eklentiler

• Screenshot_20250521-000757_Chrome.webp
    Screenshot_20250521-000757_Chrome.webp
    39,2 KB · Görüntüleme: 56
Bu arada duamı hiç eksik etmiyorum surekli yaptığım zikirle ve dualar var. Ancak dua topigin de bir sayfada rastladığım bir dua ve ardından yapılan zikrin akibetini merak ettiğiniz konuyla ilgili haberci rüya gordurdugunuokudum ve denedim evet çok güzel bir rüya gördüm ertesi gün eşime okuttum o da çok güzel bir rüya gördüğünü anlattı. Sizlerinde faydalanması için paylasiyorum ve merak ediyorum. Rüyalarızi bu arada kimseye anlatmiyoruz be eşime anlattim gerci o da bana anlattı. Sadece iyi kötü olarak yorumlarsaniz sevinirim. Bu arada 1.uygulamayi yaptim sadece...
Dua dan zarar gelmez herkes inancına göre yaşıyor ben transfer öncesi de hala tespihat çekerim rahatlatıyor beni 🌺

Merhaba hanımlar,
bir çok aşamadan geçip artık son aşama olan “Transfer”sürecine girdik.
Burda birbirimize fikir danışmak,tecrübelerimizi anlatmak için bir konu açtım.Sizde katılmak isterseniz tablodan birbirimizi takip edebiliriz.Umarım hepimize hem ışık yolu olur hem de umut🌸:anneadayı:
Merhaba beni de tabloya ekler misiniz ? 3.deneme 39 yaş 1 adet 2.gun 1 adet 5.gun embriyosu 29 mayıs test tarihim Allahin izniyle Bende bu tabloya hamileyim diye kayıt olurum insallah🤲🤲🤲

Amin inş. bütün dualarımız kabul olur.

hint yağını geçen ay duydum bende göbek ve kasık kısmına masaj ve sıcak su torbası ( havluya sarılı ) ile 20-30 dk. kadar ısı vermeyi kapsıyor. bağırsakları çalıştırdığı sindirimi kolaylaştırma ve kan akışını hızlandırma rahimi daha aktif hale getirme olarak faydaları var diye okudum bir kaç yerde.

bunlarda youtube de izlediğim videolardı. reglinin ilk günlerinde başlayıp yumurta çatlama kısmına kadar uygulanmasını önermişler bende deniyorum :KK71: denemekten zarar gelmez diye inş. faydası olur.

Bunu bende yaptım transfer öncesi inşallah faydası olmuştur senin de endometrium 3 çizgi değilmiş galiba benim de değil kürtaj kaynaklı. Kaç mm ile transfer oldun benim 8.32mm en son benzer şartlarda transfer olmuşuz. İnşallah bende senin ki gibi pozitif çıkar 🤲

Back
X