- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #1.141
Selam herkese…Ne yazık ki olumsuz geldi
Hayırlısı olsun diyorum.Vazgeçmiyorum daha yolumuz var demek ki
Embriyo kalmamıştı diğer ay adetten sonra toplama yapılacak tekrar genetikli yapılacak…

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umut olmadan olmuyor hayırlısı de arkadaşım vardır bunda da bi hayır inşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberiSelam herkese…Ne yazık ki olumsuz geldiHayırlısı olsun diyorum.Vazgeçmiyorum daha yolumuz var demek ki
Embriyo kalmamıştı diğer ay adetten sonra toplama yapılacak tekrar genetikli yapılacak…
Selam herkese…Ne yazık ki olumsuz geldiHayırlısı olsun diyorum.Vazgeçmiyorum daha yolumuz var demek ki
Rabbim sana güç versin. Eminim çok güzel anne olacaksınSelam herkese…Ne yazık ki olumsuz geldiHayırlısı olsun diyorum.Vazgeçmiyorum daha yolumuz var demek ki
Umut olmadan olmuyor hayırlısı de arkadaşım vardır bunda da bi hayır inşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberi![]()
Kesinlikle öylesondilegim arkadaşımızın dediği gibi vardır bunda da bir hayır çok şükür embriyoların oluşuyor Allahın izniyle kucağına da alacağın günler gelecek kocamann sarılıyorum sana
![]()
Kendini üzme inşallah olucak Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur sabrlı olSelam herkese…Ne yazık ki olumsuz geldiHayırlısı olsun diyorum.Vazgeçmiyorum daha yolumuz var demek ki
değerin bence çok iyi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum maşallah diyelimHerkese selamlarr güzel haber alan herkesi tebrik ediyorumm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız haber bekleyen herkes umarım çok güzel haberler alırr
Benim 2 gün önce 170 ti beta hcg değeriö bugun 683 çıktı şimdi de bundan korkuyorum normal mı bu kadar çok artması
bol bol su iç belki susuzluktan ağrıyordur uyumaya çalış istersenKızlar benim başım çatlayacak gibi ağrıyor. Dün transfer oldum ilaçta içemiyorum![]()
Ay inşallah her birimzin çok guzel olsun , hep bi terslik olucak korkusuyla nasıl rahatlayacağız bilemiyorumdeğerin bence çok iyi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum maşallah diyelim![]()
uykumu aldım aslında. Dediğin gibi su içiyorum inşallah geçerbol bol su iç belki susuzluktan ağrıyordur uyumaya çalış istersen
Ben de dün transfer oldum, benim de dün kahverengi leke gibi bir şey geldi doktor takip edelim dedi ama ufak bir panik oldum. Kanama beni çok korkutuyoruykumu aldım aslında. Dediğin gibi su içiyorum inşallah geçer
Dün benim öyleydi sabır masaj yap ılık duş rahatlatırKızlar benim başım çatlayacak gibi ağrıyor. Dün transfer oldum ilaçta içemiyorum![]()
Sevdiğin şeyleri yapmaya çalış tatlı gibi düşün kıtap oku örgü ör film izle kafanı dağıt bebeğinle konuş hatta bi anı defteri yap gün gün ona yaşadıklarını yazAy inşallah her birimzin çok guzel olsun , hep bi terslik olucak korkusuyla nasıl rahatlayacağız bilemiyorum![]()
Hadi inşallah birlikte güzel haberi alalım. İlaçlar lekelenme yapıyormuş sanırım öyle okudum burda. Sakın panik yapma belki rahime girerken kılcal zedelenme olmuştur. Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorumBen de dün transfer oldum, benim de dün kahverengi leke gibi bir şey geldi doktor takip edelim dedi ama ufak bir panik oldum. Kanama beni çok korkutuyorinşallah güzel sonuç alırız
![]()
Galiba hormonal dalgalanmalar yapıyormuş. Duş iyi gelebilir teşekkür ederimDün benim öyleydi sabır masaj yap ılık duş rahatlatır
İnşallahhHadi inşallah birlikte güzel haberi alalım. İlaçlar lekelenme yapıyormuş sanırım öyle okudum burda. Sakın panik yapma belki rahime girerken kılcal zedelenme olmuştur. Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum![]()