Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Selam herkese…Ne yazık ki olumsuz geldi 😢 Hayırlısı olsun diyorum.Vazgeçmiyorum daha yolumuz var demek ki 🫶🏻 Embriyo kalmamıştı diğer ay adetten sonra toplama yapılacak tekrar genetikli yapılacak…
Umut olmadan olmuyor hayırlısı de arkadaşım vardır bunda da bi hayır inşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberi 🌺

Selam herkese…Ne yazık ki olumsuz geldi 😢 Hayırlısı olsun diyorum.Vazgeçmiyorum daha yolumuz var demek ki 🫶🏻 Embriyo kalmamıştı diğer ay adetten sonra toplama yapılacak tekrar genetikli yapılacak…
sondilegim sondilegim arkadaşımızın dediği gibi vardır bunda da bir hayır çok şükür embriyoların oluşuyor Allahın izniyle kucağına da alacağın günler gelecek kocamann sarılıyorum sana 🫂❤️

Umut olmadan olmuyor hayırlısı de arkadaşım vardır bunda da bi hayır inşallah en kısa zamanda alırsın müjdeli haberi 🌺
sondilegim sondilegim arkadaşımızın dediği gibi vardır bunda da bir hayır çok şükür embriyoların oluşuyor Allahın izniyle kucağına da alacağın günler gelecek kocamann sarılıyorum sana 🫂❤️
Kesinlikle öyle 👍 Vardır bir hayır diyorum bu süreci uzun süredir yaşadığım için ve 3. De gebelik olusup bellli bir süre sonra düşükle sonuclanınca daha üzücüydü benim için….Yola devam edicez,pes etmek yok ❤️✌️

Herkese selamlarr güzel haber alan herkesi tebrik ediyorumm inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız haber bekleyen herkes umarım çok güzel haberler alırr

Benim 2 gün önce 170 ti beta hcg değeriö bugun 683 çıktı şimdi de bundan korkuyorum normal mı bu kadar çok artması
değerin bence çok iyi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum maşallah diyelim 🧿

sonucu benim gibi negatif olanlar diğer arkadaşlarımızın yaşadığı bu güzel duygular için pes etmek yok sabredeceğiz kavuşacağız 🌸 pozitif olanlara sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allahım 🧿 pozitifleri görünce umudum artıyor benimde sizinle bir seviniyorum ♥️

Eklentiler

• IMG_6079.webp
    IMG_6079.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 25
Ben de dün transfer oldum, benim de dün kahverengi leke gibi bir şey geldi doktor takip edelim dedi ama ufak bir panik oldum. Kanama beni çok korkutuyor🥲 inşallah güzel sonuç alırız🤲🏻
Hadi inşallah birlikte güzel haberi alalım. İlaçlar lekelenme yapıyormuş sanırım öyle okudum burda. Sakın panik yapma belki rahime girerken kılcal zedelenme olmuştur. Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum 😊

Hadi inşallah birlikte güzel haberi alalım. İlaçlar lekelenme yapıyormuş sanırım öyle okudum burda. Sakın panik yapma belki rahime girerken kılcal zedelenme olmuştur. Ben sıkıntı olacağını düşünmüyorum 😊
İnşallahh🌸 Evet çok heyecanlıyım hem 10 gün geçsin istiyorum hem de geçmesin sonuçtan da korkmuyor değilim🥲

Merhaba hepinize birşey soracaktım. Gerçi pazartesi netleşecek ama transferi anestezi altında yapabilme ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi hemsire. Bunu hiç yaşayan oldu mu?

Back
X