Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Bizim devlet hastanesi acili beta bakamayız dedi.Tüp bebek olduğunu söyleyince tamam diyip yardımcı oldular.Yoksa bakmayacaktı.bi şansını dene. Ya da sabahtan direkt bi kadın doğumcunun yanına git.Sekreterine tüp bebek olduğunu söyle.beklemene gerek kalmadan sekreter beta istemi yapıyor.Doktorla bile konuşmana gerek kalmıyor.Tüp bebek diyince bana çoğu hastane personeli yardımcı olmuştu.
Ayni banada öyle ne zaman gitsem ilgilendikleri canım sekreter ler

Bizim devlet hastanesi acili beta bakamayız dedi.Tüp bebek olduğunu söyleyince tamam diyip yardımcı oldular.Yoksa bakmayacaktı.bi şansını dene. Ya da sabahtan direkt bi kadın doğumcunun yanına git.Sekreterine tüp bebek olduğunu söyle.beklemene gerek kalmadan sekreter beta istemi yapıyor.Doktorla bile konuşmana gerek kalmıyor.Tüp bebek diyince bana çoğu hastane personeli yardımcı olmuştu.
Kan verdim sonuç bekliyorum🤣🤣🤣14 mayıs ta transfer olup bugün keseyi görmeye giden varsa bizi bilgilendirsjn😁😁

Cnm devletten kadın doğum servisinden sıra alıp versenize beta vericem diyin ben hep öyle veriyorum
Sabah gittim canım evimin yakınında şehir hastanesini var aciline gittim beni hastenede içinde aile polikliniği diye bir bölüm var oraya yönlendirdi. Doktora durumu anlattım ve hemen kayıt açtı. 2 günde bir kan isteyebilirler sonrasında kontrol için randevu almana gerek yok kimlikle kayıt aç yardımcı olurum dedi sağ olsun. İnşallah beta değerim yükselmeye başlamıştır çok korkuyorum🥹

Sabah gittim canım evimin yakınında şehir hastanesini var aciline gittim beni hastenede içinde aile polikliniği diye bir bölüm var oraya yönlendirdi. Doktora durumu anlattım ve hemen kayıt açtı. 2 günde bir kan isteyebilirler sonrasında kontrol için randevu almana gerek yok kimlikle kayıt aç yardımcı olurum dedi sağ olsun. İnşallah beta değerim yükselmeye başlamıştır çok korkuyorum🥹
Korkunu çok iyi anlıyorum yükseldi pozitif düşün.hayalini hile kuramadığımiz ilk beta yi görünce bende öyle oldum acaba yükseldiği şuan hala öyle düşünüyorum.su bi gerçekmiş ki transfer sonrasi pozitifi görünce daha çok panik oluyormuş insan

Korkunu çok iyi anlıyorum yükseldi pozitif düşün.hayalini hile kuramadığımiz ilk beta yi görünce bende öyle oldum acaba yükseldiği şuan hala öyle düşünüyorum.su bi gerçekmiş ki transfer sonrasi pozitifi görünce daha çok panik oluyormuş insan
Kesinlikle öyle oluyor. Bu sürecin her anı ayrı bir heyecan. Rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin🙏 bizlere hayırlı ve sağlıklı evlatlar kolaylıkla nasip etsin. Sürekli hem kendim hem sizler için dua ediyorum.

hayırlı haberler inşallah bize de haber veerr :)

idrar testleri yanıltıcı olabilir ve ben de erken test yaptığımda çoook silik çıkmıştı ve dediğim gibi bence erken idrar testi için sakın modunu düşürme gerçekten erken daha, kan testi vereceğin günden 1-2 gün önce kan vermeye git istersen mesela bugün negatif gören ertesi gün idrarda çok silik çizgi görebiliyor daha 8. günün yeni dolmuş sakin olmaya çalışın stres en büyük düşmanımız
Çok teşekkür ederim bügün 9. Günüm birazdan kan tahlili vermeye gideceğim eğer varsa azda olsa kanda çıkar diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah

Çok teşekkür ederim bügün 9. Günüm birazdan kan tahlili vermeye gideceğim eğer varsa azda olsa kanda çıkar diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah
Bu sabah idrar sonucum hemen çıkmadı sonradan çok silik bir çizgi çıktı ama

Eklentiler

• IMG_2253.webp
    IMG_2253.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar merhaba transferlerinizde embriyo glue ve serum kullandınız mı? Pozitif katkısı yüzde kaçtır acaba?
Ben serum kullandım bebek tutulması için faydalı dediler bakalım haftaya belli olacak faydalı mi değil mi. Glue bir kaç tüp bebek denemesinde tutmayan kişilere yapıyorlarmış

Kızlar şu an e nabıza bakıyorum sabah doktora gittim ama burada görünmüyor tahlillerde de kan sonucum gözükmüyor hastaneyi aradım e nabıza 3 gün sonra yansıyor dediler sonucu çıkınca elden alabiliyorsunuz diyorlar sizlerde de böyle mi oldu

Kan verdim sonuç bekliyorum🤣🤣🤣14 mayıs ta transfer olup bugün keseyi görmeye giden varsa bizi bilgilendirsjn😁😁
Merhabaaa ben 13 mayısta transfer oldum benim değerim test günümde yani 26sında 2272 geldi. Daha önce dış gebelik geçirmiştim doktorum tüp bebektede riskin devam ettiğini söylemişti en başta. Bende bu ihtimalden çok korkuyordum. Değerin güzel gelmiş gel bakalım rahimde mi tüpte mi kese dedi. 26sında keseyi gördük rahimdeymiş çok şükür.

Back
X