Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Bugün 6.gunum.hicbir belirtim yok. Hissedemiyorum içimde. Gittim kan verdim Bi saat önce. Bakalım sonuç ne çıkacak. Az önce de erken idrar testi yaptim. İkinci çizgi çıktı ama beyaz renk. Bi anormal. Heralde test bozuktu dedim. Neyse zaten kan verdim sonucu bekliyorum

Bugün 6.gunum.hicbir belirtim yok. Hissedemiyorum içimde. Gittim kan verdim Bi saat önce. Bakalım sonuç ne çıkacak. Az önce de erken idrar testi yaptim. İkinci çizgi çıktı ama beyaz renk. Bi anormal. Heralde test bozuktu dedim. Neyse zaten kan verdim sonucu bekliyorum
6. Gün çok erken bence kan içinde erken. Biraz daha beklemelisiniz. Herkesin süreci bir değil, şuan negatif te çıkabilir çıkarsada umudunuzu kaybetmeyin olur muu ❤️

Kızlar şu an e nabıza bakıyorum sabah doktora gittim ama burada görünmüyor tahlillerde de kan sonucum gözükmüyor hastaneyi aradım e nabıza 3 gün sonra yansıyor dediler sonucu çıkınca elden alabiliyorsunuz diyorlar sizlerde de böyle mi oldu
benim eşim almıştı aynı gün sonucu 4-5 saat beklemiştim e nabızda çıkar diye ama çıkmadı eşim de getirince sonucu hiç e nabızı kontrol etme gereksinimi duymadım hastanede 1 saat içinde çıkmıştı

6. gün biraz erken değil mi canım yine de belli olmaz ama bana biraz erken geldi

Kızlar sonucum çıktı maalesef negatif doktorumu aradayım ilaçları bırakıyorum diye hayır dedi test günün 2 Haziran dedi o güne kadar bekleyip ilaçlara devam etmemi istedi ama bende hiç umut kalmadı ilaçlara devam etmek istemiyorum 😔

F fatsek Daydi Daydi kızlarr selamm bugün gittim çok şükür kesemiz gözüktü ama küçüktü boyut olarak normal şartlarda 1000 li değerlerde gözükmez kese dedi doktorum ama şuan bu değere göre harika dedi tekrardan klinikte beta için ve progestan için kan aldılar haftaya tekrar kontrol var çarşamba günü için

Yeaaaaaaa of yarın da bizim gorunmeyebilr ozaman
GÖrünür görünüz canım. Benim değerim dün 1042'ydi. cumaya kadar 2000 i geçebilir
F fatsek Daydi Daydi kızlarr selamm bugün gittim çok şükür kesemiz gözüktü ama küçüktü boyut olarak normal şartlarda 1000 li değerlerde gözükmez kese dedi doktorum ama şuan bu değere göre harika dedi tekrardan klinikte beta için ve progestan için kan aldılar haftaya tekrar kontrol var çarşamba günü için
yaa çok iyi çok sevindim canım. BEta kaçken keseyi görmüş oldun. Kaç haftalık dedi. Muhtemeln doğum tarihi belli oldu mu

GÖrünür görünüz canım. Benim değerim dün 1042'ydi. cumaya kadar 2000 i geçebilir

yaa çok iyi çok sevindim canım. BEta kaçken keseyi görmüş oldun. Kaç haftalık dedi. Muhtemeln doğum tarihi belli oldu mu

Beta sonucum henüz çıkmadı kuzum ama doktor tahmini 1000-1500 aralığındadır dedi en son yaptırdığım testten yola çıkarak bugün kan aldılar sonuç çıkınca ayrıca yazarım 🌸🌸 şuan 5. Hafta doğum tahmini ocak sonu şubat başı ❤️❤️ kalp atışını duyduğumuzda herşey daha net olacak allahın izni ile

Beta sonucum henüz çıkmadı kuzum ama doktor tahmini 1000-1500 aralığındadır dedi en son yaptırdığım testten yola çıkarak bugün kan aldılar sonuç çıkınca ayrıca yazarım 🌸🌸 şuan 5. Hafta doğum tahmini ocak sonu şubat başı ❤️❤️ kalp atışını duyduğumuzda herşey daha net olacak allahın izni ile
Ay çok güzel yaz yaz kuzum merak ederim. Sonucun çıkınca önceki günlerdeki test sonuçlarınla birlikte yaz olur muu

Back
X