- Konu Sahibi gezegendeki FS
- #1.701
Gayet güzel bacımMerhaba 8. Günde değerim 121 geldi sizce nasıl sizlerin kaç gelmisti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gayet güzel bacımMerhaba 8. Günde değerim 121 geldi sizce nasıl sizlerin kaç gelmisti
6. Gün çok erken bence kan içinde erken. Biraz daha beklemelisiniz. Herkesin süreci bir değil, şuan negatif te çıkabilir çıkarsada umudunuzu kaybetmeyin olur muuBugün 6.gunum.hicbir belirtim yok. Hissedemiyorum içimde. Gittim kan verdim Bi saat önce. Bakalım sonuç ne çıkacak. Az önce de erken idrar testi yaptim. İkinci çizgi çıktı ama beyaz renk. Bi anormal. Heralde test bozuktu dedim. Neyse zaten kan verdim sonucu bekliyorum
Birkaç yorum okudum burda 6.gun yaptırıp 40 ile 60 arası değer görenler vardı. O yüzden bende yaptım dayanamadim6. Gün çok erken bence kan içinde erken. Biraz daha beklemelisiniz. Herkesin süreci bir değil, şuan negatif te çıkabilir çıkarsada umudunuzu kaybetmeyin olur muu![]()
Yeaaaaaaa of yarın da bizim gorunmeyebilr ozamanBen dün bi heves gittim ama görünmedi![]()
Şehir hastanesindenerde yaptırdın kan tahlilini canım
benim eşim almıştı aynı gün sonucu 4-5 saat beklemiştim e nabızda çıkar diye ama çıkmadı eşim de getirince sonucu hiç e nabızı kontrol etme gereksinimi duymadım hastanede 1 saat içinde çıkmıştıKızlar şu an e nabıza bakıyorum sabah doktora gittim ama burada görünmüyor tahlillerde de kan sonucum gözükmüyor hastaneyi aradım e nabıza 3 gün sonra yansıyor dediler sonucu çıkınca elden alabiliyorsunuz diyorlar sizlerde de böyle mi oldu
çok iyi bence değerin iki gün sonra tekrar yapman gerekecek inşallah güzel güzel artmaya devam eder güzel değerin hayırlı olsunnnMerhaba 8. Günde değerim 121 geldi sizce nasıl sizlerin kaç gelmisti
Ok güzel 7.gun bnmde 100 çıkmıştı katlanarak artsın inşallahMerhaba 8. Günde değerim 121 geldi sizce nasıl sizlerin kaç gelmisti
6. gün biraz erken değil mi canım yine de belli olmaz ama bana biraz erken geldiBugün 6.gunum.hicbir belirtim yok. Hissedemiyorum içimde. Gittim kan verdim Bi saat önce. Bakalım sonuç ne çıkacak. Az önce de erken idrar testi yaptim. İkinci çizgi çıktı ama beyaz renk. Bi anormal. Heralde test bozuktu dedim. Neyse zaten kan verdim sonucu bekliyorum
Teşekkür ederim amin inşallahC
Ok güzel 7.gun bnmde 100 çıkmıştı katlanarak artsın inşallah![]()
Sizinki de çok iyi gelmiss amin inşallah 2 gün sonra tekrar vereceğimçok iyi bence değerin iki gün sonra tekrar yapman gerekecek inşallah güzel güzel artmaya devam eder güzel değerin hayırlı olsunnnve ben 12. günde test yaptırmıştım 1300 çıkmıştı
2 gün sonra kaç çıktı birde siz kaçıncı haftadaydinizC
Ok güzel 7.gun bnmde 100 çıkmıştı katlanarak artsın inşallah![]()
14 mayıs 5.gün çift transfer oldum2 gün sonra kaç çıktı birde siz kaçıncı haftadaydiniz
Lavinya kan mı verdin bence çok güzel bir değerMerhaba 8. Günde değerim 121 geldi sizce nasıl sizlerin kaç gelmisti
GÖrünür görünüz canım. Benim değerim dün 1042'ydi. cumaya kadar 2000 i geçebilirYeaaaaaaa of yarın da bizim gorunmeyebilr ozaman
yaa çok iyi çok sevindim canım. BEta kaçken keseyi görmüş oldun. Kaç haftalık dedi. Muhtemeln doğum tarihi belli oldu mu
GÖrünür görünüz canım. Benim değerim dün 1042'ydi. cumaya kadar 2000 i geçebilir
yaa çok iyi çok sevindim canım. BEta kaçken keseyi görmüş oldun. Kaç haftalık dedi. Muhtemeln doğum tarihi belli oldu mu
Ay çok güzel yaz yaz kuzum merak ederim. Sonucun çıkınca önceki günlerdeki test sonuçlarınla birlikte yaz olur muuBeta sonucum henüz çıkmadı kuzum ama doktor tahmini 1000-1500 aralığındadır dedi en son yaptırdığım testten yola çıkarak bugün kan aldılar sonuç çıkınca ayrıca yazarımşuan 5. Hafta doğum tahmini ocak sonu şubat başı
kalp atışını duyduğumuzda herşey daha net olacak allahın izni ile