Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Hanımlar günaydııınnn🥰 birşey soracağım benim transfer +7. Günüm (2. Gün embriyosu) bu 2. Gün gece çok terliyorum kalktığımda atlet artı pijamaya kadar değişiyorum? Var mı böyle olan normal mi?
Bende terliyordum ki halen sıcak geliyo hava.bana fazladan bi sıcak basıyo sanki.Tabi ben hatayda yaşıyorum bununda etkisi olabilir🥲

Merhaba kızlar 26 sı asıl test günümdü

21.05 - 65
24.05 - 245
26.05 - 428
28.05 -1045
Çıkmış son testte benim gibi iki katından fazla çıkan var mı sıkıntı yok dedi kliniğim ama içime şüphe doğdu 850 yi geçsin diye dua ederken 1045 şoku yaşadım 🥹
Neden sorun olsun ki? Yani sen ne için korktun? Ne güzel işte.Benim ilk verdiğimden beri 2 katından fazla çıktı.

randevum tam bayramın ortasına denk geldi ondan ve şu anlık bir problem gözükmediği için ortada bayramdan önce yerine sonraya verdi hem biraz daha haftam ilerlemiş olacak hem de kese ve kalp atışına aynı anda bakacak inşallah bakalım bir de benim doktor biraz garantici 😅 çok şükür herhangi bir kötü yan etki de yok vücudumda kötüye dair o yüzden şu anlık rahat rahat bekliyorum günümü inşallah böyle sorunsuz devam eder sürecim ve süreçlerimiz 🙏🏻🫂
Amin canım.Benimde kanama falan herhangi olumsuz bir sıkıntım yok.Bende biraz daha geç gideyim diye düşünmüştüm.Ama ikisi de tuttu mu diye meraktan çatlıyorum.cumartesi çağırdı.5+1 falan olucam.Merakıma yeniliyorum.yoksa bende demiştim az daha büyüsün öyle gideyim diye😂ama başaramadım🤭

Kızlar merhabalar bu şekilde çıkıyor son iki gündür, bugun transfer + 7. Gunum. Ne dersiniz?
Tebrikler demek istiyorum🥳😍ama kan vermek için biraz daha sabret.En azından cumayı bekle🤭 daha çok çok çok yeni belli ki.Ben erken gebelik testi yapıp kan vermeye gittim.totalde 14 günlük embriyoydu.yani transfer+11.gün direk çıktı ve silikten bi tık iyiydi.O günki kan sonucum 193,6 idi. Yani hemen çıktı ama yine silikti. Yarın yine test yaparsan bundan daha belirgin çıkar.🧿

Aynen böyleydi.estrofem kullandığımdan beri memeler hassas ve şişti.acıyor.Ama kesin gebelik belirtisine bağlamamıştım ben.Halende bağlamıyorum.İlaçlarda aşrı yapıyor bence.Ama gönlünü ferah tut canım. olumlu düşün olumlu zaman geçir bebişinle konuş.Güzellikler çağırsın güzel düşüncelerin😍
Tabloya eklenmek istersen de yaş,kaçıncı deneme, ve test gününü yazarsan ekleyebilirim.Tabi dilersen🌸

Merhabalar bende mayıs 26 sinda transfer oldum 5. Gün 2 adet 4aa kalitesinde. Transferden beri kasıklarda minik minik ağrılar var. İki gündür belim de ağrıyor bugün 3. Gün vücudum göğüsler de şişti tabi ilaçların da etkisi olabilir ama böyle olup da pozitif gören oldu mu?

Kızlar devlet ya da şehir hastanelerinin acili beta testi yapıyor mu. Sağlık ocağında 1 gün sonra çıkıyor sonuç diye bir yazı okudum ama bilgi verebilir misiniz
Bizim devlet hastanesi acili beta bakamayız dedi.Tüp bebek olduğunu söyleyince tamam diyip yardımcı oldular.Yoksa bakmayacaktı.bi şansını dene. Ya da sabahtan direkt bi kadın doğumcunun yanına git.Sekreterine tüp bebek olduğunu söyle.beklemene gerek kalmadan sekreter beta istemi yapıyor.Doktorla bile konuşmana gerek kalmıyor.Tüp bebek diyince bana çoğu hastane personeli yardımcı olmuştu.

Yaa ne kadar geç çıkıyormuş doktorum yarın test sonucunu istedi o zaman özele gidicem mecbur
Yok canım git bi kadın doğumcunun kapısına sıra almadan söyle sekretere tüp bebek beta vericem de.yardımcı olurlar illaki. Güzelce anlat yeter ki.Sağlık ocağı geç çıkıyor hep.Hastaneye git direkt sabah erkenden.doktor gelmeden sekreter geliyo zaten.ona anlatırsın durumunu

Tebrikler demek istiyorum🥳😍ama kan vermek için biraz daha sabret.En azından cumayı bekle🤭 daha çok çok çok yeni belli ki.Ben erken gebelik testi yapıp kan vermeye gittim.totalde 14 günlük embriyoydu.yani transfer+11.gün direk çıktı ve silikten bi tık iyiydi.O günki kan sonucum 193,6 idi. Yani hemen çıktı ama yine silikti. Yarın yine test yaparsan bundan daha belirgin çıkar.🧿
Ayy canım benim çok teşekkür ederiiim yarın da yapıp cuma günü kan vereceğim inşallah 😊🙏💐 Rabbim hepimize güzel sonuçlar nasip eylesin 🙏🌿

Amin canım.Benimde kanama falan herhangi olumsuz bir sıkıntım yok.Bende biraz daha geç gideyim diye düşünmüştüm.Ama ikisi de tuttu mu diye meraktan çatlıyorum.cumartesi çağırdı.5+1 falan olucam.Merakıma yeniliyorum.yoksa bende demiştim az daha büyüsün öyle gideyim diye😂ama başaramadım🤭
yaaa 🤭 ben de 5+3 üm bu zamanlar biraz stresli bir süreç ne kadar kendimi ileri atabilirsem o kadar iyi diye düşünüyorum yoksa ben de aşırııı merak ediyorum ve hiçbir problemin olmaması aşırı sevindiricii bir de eğer ikizse bazen diğerinin kesesi 1-2 hafta sonra çıkabiliyormuş yine de belli olmazz çok heyecanlı sadecee inşallah heyecanlarımız hep güzel sonuçlanır 🙏🏻🥰🤭

Yok canım git bi kadın doğumcunun kapısına sıra almadan söyle sekretere tüp bebek beta vericem de.yardımcı olurlar illaki. Güzelce anlat yeter ki.Sağlık ocağı geç çıkıyor hep.Hastaneye git direkt sabah erkenden.doktor gelmeden sekreter geliyo zaten.ona anlatırsın durumunu
Teşekkür ederim canım ♥️

Back
X