Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

İhtimal var mı 1.30 dan? Bence direk kimyasal olmuş gbi geldi.
canım çok erken vermişssin geç tutunma bile olabilir tüp bebek diye herşey tam zamanında ilerlemiyor. ki burada da okumuşsundur aynı zamanda transfer olanların bile betası hep farklı ya da kiminin teste çıkıyor kimisinin çıkmıyor idrar testine. Allah plan yapanların en hayırlısıdır ve Allah sabredenlerle beraberdir. Sen ilaçlarına devam et tevekkülünü yap stres yapma olursa ne mutlu olmazsa bir daha denersin. ilk tüp bebeğin mi ?

Kan testim 1.30 çıktı. Negatif. 6.gunumdu.bahceciye güvenim kalmadı. Merkez değiştiricem
4 embriyom vardı. Kalite olarak en düşük olanı transfer ettiler. 1.30 direkt kimyasal oluyor heralde. Hiç oluşmamış gibi.
ben çok bilmiyorum ama 6. gün çok erken değil mi acaba bence 3-4 gün sonra tekrar kan testi verin

Kızlar selam. Transefer sonrası +6dayım. Sabah erken gebelikte baya belliydi çizgi. Gittim kan verdim değerim 22.1 cıktı.🥲 Eve geldim baktım çamasırımda leke var. Adet başlangıcım da hep böyle kahverengi leke ile olur benim. Sevinsem mi üzülsem mı bilemedim. Kasıklarım da agrıyor midem de bulanıyor. Aynı adet başlangıclarım gibi. İçinizde buna benzer şeyler yaşayanlar var mı. Lütfen yardım😓

Kızlar selam. Transefer sonrası +6dayım. Sabah erken gebelikte baya belliydi çizgi. Gittim kan verdim değerim 22.1 cıktı.🥲 Eve geldim baktım çamasırımda leke var. Adet başlangıcım da hep böyle kahverengi leke ile olur benim. Sevinsem mi üzülsem mı bilemedim. Kasıklarım da agrıyor midem de bulanıyor. Aynı adet başlangıclarım gibi. İçinizde buna benzer şeyler yaşayanlar var mı. Lütfen yardım😓
hiiiç korkmayın 6. gün daha çok erken test için 22 de hiç fena değil hatta bence çok iyi ama tabii iki günde ne kadar katladığı da önemli ve yerleşmelerde lekelenme olabiliyor siz yine de doktorunuzu arayın ve 2 gün sonra tekrar test verin bence korkulacak hiçbir şey yok uzanıp dinlenin biraz

Sonuç çıktı 3377 çok fazla hızlı artms ya
14 mayıs 5.gün çift transfer
21mayis 100
23 mayis 232
26 mayıs 950
29 mayıs 3377
30 mayıs yarın muayene var
Oh maşallah kuzum gözün aydın. Benim de 26sından 28 ine 428 den 1045 e atlamıştıı. Bir yerden sonra daha hızlı artıyor sanırım

Sonuç çıktı 3377 çok fazla hızlı artms ya
14 mayıs 5.gün çift transfer
21mayis 100
23 mayis 232
26 mayıs 950
29 mayıs 3377
30 mayıs yarın muayene var
benim değerim de 12. gün 1300 ken 15. gün 6300 olmuştu ilk görünce çok korktum acaba bir sıkıntı mı var diye doktorum bir sıkıntı olmadığını her şeyin yolunda olduğunu söyledi siz de endişe etmeyin sakın maşallah değeriniz çok güzel 🧿💗

benim değerim de 12. gün 1300 ken 15. 6300 olmuştu ilk görünce çok korktum acaba bir sıkıntı mı var diye doktorum bir sıkıntı olmadığını her şeyin yolunda olduğunu söyledi siz de endişe etmeyin sakın maşallah değeriniz çok güzel 🧿💗
Ay kuzum çok sağol birden panik yaptım hizlimj arttı acaba diye yüreğime su serptin

bence sadece bu belirsizlik kısmını beklemek zor belli olunca alışveriş oda hazırlığı falan derken 9 ay nasıl geçecek anlamayacağız bile :) pozitifi görelim de . benim de bugünü saymazsak 4 günüm kaldı. testte yapamıyorum gonapeptyl yüzünden
Bence hiç test felan yapma kendini strese sokma en sağlıklısı günüde kan testi 🤲 ben idrar testi stresine girmedim hiç bir transferim de 🥹 çünkü hiç boş gebeliğim olmadı 3 kere kimyasal oldu test yapsaydım da pozitif çıkacaktı onlarda da o yüzden değerlerimi görüp anlamlandırmak benim için daha sağlıklı oldu hep 🥹

6.gün pembe geldi 7 8 9 gün kahve leke şeklinde ve çok şükür hamileyim bol bol dinlen ve doktoruna bildir bir süre benden coraspini kesmemi istedi şuan seninde yeni tutunuyor içini ferah tut canım 🌸

Bence hiç test felan yapma kendini strese sokma en sağlıklısı günüde kan testi 🤲 ben idrar testi stresine girmedim hiç bir transferim de 🥹 çünkü hiç boş gebeliğim olmadı 3 kere kimyasal oldu test yapsaydım da pozitif çıkacaktı onlarda da o yüzden değerlerimi görüp anlamlandırmak benim için daha sağlıklı oldu hep 🥹
işte burada herkes farklı bir imtihan yaşıyor. benim de hiç gebeliim olmadı mesela. :(

Tekrardan merhaba değerim 121 gelmişti. Az önce heyecanıma yenik düşüp bir gebelik testi daha yaptım ve düne göre çizgi daha silikti
Var mı böyle bir durum yaşayan kimyasal mi oluyor acaba

Back
X