Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

kızlar herkese hayırlı olsun inşallah hepimiz güzel haberler alırız 🌸
bende 7 mayısta transfer oldum progestan iğne kullanıyor musunuz beni mahvetti totom mosmor ve üzerine yattıkça acıyor 🥹 estrofem ve progestan uyku hali yapıyor 🫠 sizde de aynı mı ?
Bende 6 Mayıs da transfer oldum iğne saatleri işkence oldu bana da mosmor oldu yerleri ben göbekten yapıyorum

Merhaba ben de 3 mayısta opu oldum 14 embriyo olgundu 3. Güne kadar geldi ama 5. Günde elimizde yalnızca 2 tane kaldı 5aa ve 5bb onlarıdondurdular. 8 mayısta da adet oldum. Estorfeme başladım 16. Mayısta yeniden Progestron ve e2 istediler. Ve rahim kalınlığına bakılacak. Sonra transfer tarihi belli olacak. Bu ilk denemem yaşım 33.

Kızlar bugun 9. Günümdü 3. Gün embriyosu kan verdm negatif daha yükselmez herhalde değil mi ilaçları falan bırakmadım ama tek şansımdı ve olmadı çok üzgünüm :(

Kızlar bugun 9. Günümdü 3. Gün embriyosu kan verdm negatif daha yükselmez herhalde değil mi ilaçları falan bırakmadım ama tek şansımdı ve olmadı çok üzgünüm :(
Canım 3.gün embriyosu için 9.gün çok erken değil mi bn 5.gün embriyosunda 10.gün vermiştim kanı boşuna üzme şimdiden kendini

Merhaba kızlar 7 mayısta 5.gün 4bb tek embriyo transfer oldum 2.gün çok şiddetli olan sonra azalan kasık ağrılarım oldu bu 2.transferim ilkin de de ağrım olmuştu maalesef o negatif oldu şimdi de aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sizin belirtileriniz neler

Merhaba kızlar 7 mayısta 5.gün 4bb tek embriyo transfer oldum 2.gün çok şiddetli olan sonra azalan kasık ağrılarım oldu bu 2.transferim ilkin de de ağrım olmuştu maalesef o negatif oldu şimdi de aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun sizin belirtileriniz neler
Transferin hayırlı olsun inşallah positivle sonuçlanır🤲🏼🩷

Amin hepimizin insallah pozitif olur rabbim hepimize hayırlısını kolayından versin çok zor bir sınav bu

Back
X