Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar, ikinci kan sonucum 193,6 geldi. bilmeyenler ve unutanlar için hatırlatma yapayım.
12 mayısta 3.gün çift embriyo transferi oldum.
Transfer+9.gün (21 Mayıs) saat 16.00 civarı kan verdim sonuç 81,78.
Transfer+11.gün (23 Mayıs) saat 9.30 civarı kan verdim sonuç 193,6 geldi.😇

Tüp bebek merkezime haber verdim.Sonuçlar güzel dediler.Kese için hesap yapıp gün verecek haber edecek müsait olunca hemşirem.

Sanırım kimyasal gebelik olasılığını ortadan kaldırdı bu sonuç.Artık gerisi Allahın takdiri.Bakalım ilerleyen süreç bana neler getirecek.

Yüce yaradan burdaki ve isteyen,dileyen tüm kadınların yüzünü güldürsün🫂💝Size sıkı sıkı sarılıyorum.Sevincimi,merakımı,sorularımı hep sizlerle paylaştım.Hepinize de çok teşekkür ediyorum kızlar.🌸Allah sizlerin de kalbine göre versin diye duacınızım🙏🏼🫂💝
Yaaaa çok güzel çok 🥲sağlıkla ilerleyelim inşallah ❤️❤️🙏

ya hahahah çok güldüm ben de saçma sapan yaşadım çarşamba günü 3 kere tuvalete giitmek zorunda kaldım tutamadım yetmez gibi bir de diğer tuvaletim geldi normalde transfer saatim 10 du 11 buçukta oldum. doktor tamam artık içme dedi daha yeni başlamıştım :) mesane dolu yeter dedi.
Ayyy benim de öyle oldu ikisi birden gelince ona da ayrı panik yaptım😅 doktor gelene kadar sürekli odadan çıkıp ben çok fenayım her an kaçırabilirim diyip durdum ama keşke ben de yapsaymışım doktor gelene kadar tekrar sıkışırdım yani😅

O zaman çift 5.gün mü konulacak.beraber dondurulduysa mecbur beraber çözdürülecek.tabi ayrı dondurulduysa sıkıntı yok. İnşallah güzel geçer.ekrandan izlemeyi unutmayın harika bir an☺️ bana sonda takmışlardı.büyük rahatlıktı o 1 saat boyunca yatarken.çiş olayını asla dert etmedim.idrara sıkışacam diye de çok kasmayın.zaten ultrasonla bakıyorlar yeterli mi sıkışıklık diye.ben sabah uyanıp merkeze gidene kadar ilaçlarımı almıştım.ilaç alırken ki içtiğim sular yeterli gelmişti.Çokkk güzel geçsin sürecin canım🌸💝🙏🏼
AA beraber cozdurme olayını ilkkez duydum. Bende şöyle bir olay oldu demekki bu yüzden olabilir:
3.gun olan embriyo yu iki gün once cozdurduler. Ben hepsi çözülecek sanıyordum. Sadece 3u cozmusler. O 3.gun beşinci güne ulaşmış. Onu attılar içime. Onun kalitesi de 3bc
Aslinda iyi kalite sayılmaz. Sinir oldum açıkçası. 4bc, 3bb vardı beşinci gün olarak. Neden böyle yapildi acaba bilgisi olan varmi

O zaman çift 5.gün mü konulacak.beraber dondurulduysa mecbur beraber çözdürülecek.tabi ayrı dondurulduysa sıkıntı yok. İnşallah güzel geçer.ekrandan izlemeyi unutmayın harika bir an☺️ bana sonda takmışlardı.büyük rahatlıktı o 1 saat boyunca yatarken.çiş olayını asla dert etmedim.idrara sıkışacam diye de çok kasmayın.zaten ultrasonla bakıyorlar yeterli mi sıkışıklık diye.ben sabah uyanıp merkeze gidene kadar ilaçlarımı almıştım.ilaç alırken ki içtiğim sular yeterli gelmişti.Çokkk güzel geçsin sürecin canım🌸💝🙏🏼
Bir de 4 haziran test günüm ekleyebilirsiniz

Kızlar sizleri tebrik ediyorum güzel sonuçlarınız bana umut oldu🧿😊. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin 🙏Gerçekten tüp bebek annesi olmak çok zorlu bir süreç çevremde daha önce hiç bu süreci yaşayan bir yakınım ya da tanıdığım olmadı. Benim için en zor olan transfer sonrası beklemek oldu. Burda benimle aynı umut yolculuğunda olan sizlerin paylaşımlarını okumak yalnız olmadığımı hissettirdi. 🌸 Hiç bir zaman umudumuzu kaybetmeyelim. Her zaman rabbimden hayırlı olanı istedim sonuç ne olursa olsun kendimi üzmemeye çalışacağım hayırlısını istedim hayırlısı buymuş diyip yoluma pes etmeden devam edeceğim

Kızlar, ikinci kan sonucum 193,6 geldi. bilmeyenler ve unutanlar için hatırlatma yapayım.
12 mayısta 3.gün çift embriyo transferi oldum.
Transfer+9.gün (21 Mayıs) saat 16.00 civarı kan verdim sonuç 81,78.
Transfer+11.gün (23 Mayıs) saat 9.30 civarı kan verdim sonuç 193,6 geldi.😇

Tüp bebek merkezime haber verdim.Sonuçlar güzel dediler.Kese için hesap yapıp gün verecek haber edecek müsait olunca hemşirem.

Sanırım kimyasal gebelik olasılığını ortadan kaldırdı bu sonuç.Artık gerisi Allahın takdiri.Bakalım ilerleyen süreç bana neler getirecek.

Yüce yaradan burdaki ve isteyen,dileyen tüm kadınların yüzünü güldürsün🫂💝Size sıkı sıkı sarılıyorum.Sevincimi,merakımı,sorularımı hep sizlerle paylaştım.Hepinize de çok teşekkür ediyorum kızlar.🌸Allah sizlerin de kalbine göre versin diye duacınızım🙏🏼🫂💝
Çok şükür çok mutlu oldum gerisi de kolaylıkla geçer inşallah 👯‍♀️❣️❣️❣️

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, ilk defa tüp bebek yaptırtım sebebsiz inferlite denilmişti bu gün transferimin 7 cü günü 5-6 ci günler test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi çok moralim bozuldu

Bir de ben varim 19 mayıs da transfer oldum. Taze transfer olduğu için iğne etkisi devam eder diye test günüme kadar beklemek istiyorum insallah pozitif sonuçlanır.🤲🌺
Ben igne etkisini izledim bugun. Test negatifdi sadece çok az golge vardi zorla gorulen. O yuzden yarin sabahdan basliycam) test konusunda dunyanin en sabirsiz insani ola bilirim her halde🥲

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, ilk defa tüp bebek yaptırtım sebebsiz inferlite denilmişti bu gün transferimin 7 cü günü 5-6 ci günler test yaptım negatif çıktı sizce pozitife dönermi çok moralim bozuldu
Hayırlı olsun öncelikle
Bende 5 günden idrar testi yaptım negatif çıktı kan gününü bekleyin bence 🌺

Hayırlı olsun öncelikle
Bende 5 günden idrar testi yaptım negatif çıktı kan gününü bekleyin bence 🌺
Çok teşekkür ediyorum tebrik ediyorum sizi inşAllah sağlıklı kucağınıza alırsınız, inanın ki o kadar huzursuzum kan testi vermek istemiyorum çünkü negatif olacağından çox korkuyorum

yapmayın yapmayın biliyorum çok zor ama yapmamak daha iyi. 5 6 günler çok erken birde. 6. günde yuvalanma oluyor 2 3 gün sonra da kana geçiyor beta. kendinizi yıpratırsınız. benim 3. tüp bebek benimki de sebepsiz infertilite. ilkinde test yapmadım lekelenme oldu sonra adet oldum yani tutmadı. 2. sinde 8. gün test yaptım bir arkadaşımla beraber negatifti tutmadı gerçekten. yani biraz zamana bırakmak lazım

yapmayın yapmayın biliyorum çok zor ama yapmamak daha iyi. 5 6 günler çok erken birde. 6. günde yuvalanma oluyor 2 3 gün sonra da kana geçiyor beta. kendinizi yıpratırsınız. benim 3. tüp bebek benimki de sebepsiz infertilite. ilkinde test yapmadım lekelenme oldu sonra adet oldum yani tutmadı. 2. sinde 8. gün test yaptım bir arkadaşımla beraber negatifti tutmadı gerçekten. yani biraz zamana bırakmak lazım

Back
X