• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Günaydın kızlar bu gün bebişimin hatta bebişlerimin diyeyim keselerini gördüm şükürler olsun geçen hafta dış gebelik olabilir denmişti çok korkmuştum Allah'a şükürler olsun bu gün keseleri gördük 🧿🧿🧿🧿❤❤❤❤❤ 10 Haziran'da kalp atışı işin randevu verdi doktor ❤❤ darısı tüm annelerimizin başına pozitif görenler ve bekleyenleri inşallah 😍😍🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤🧿🧿🧿

Günaydın kızlar bu gün bebişimin hatta bebişlerimin diyeyim keselerini gördüm şükürler olsun geçen hafta dış gebelik olabilir denmişti çok korkmuştum Allah'a şükürler olsun bu gün keseleri gördük 🧿🧿🧿🧿❤❤❤❤❤ 10 Haziran'da kalp atışı işin randevu verdi doktor ❤❤ darısı tüm annelerimizin başına pozitif görenler ve bekleyenleri inşallah 😍😍🤲🤲🤲🤲🤲❤❤❤🧿🧿🧿
Hayırlı olsun💕 maşaallah 🧿transfer ne zaman oldunuz ben de heycanla kese gününü bekliyorum. Kalp atışlarını duymakta nasip olsun tekrar dan hayırlı olsun💕

Hayırlı olsun💕 maşaallah 🧿transfer ne zaman oldunuz ben de heycanla kese gününü bekliyorum. Kalp atışlarını duymakta nasip olsun tekrar dan hayırlı olsun💕
3 mayısta transfer olmuştum 😍 inşallah sağlıklı bir şekilde neşenizi görürsünüz Rabbim emeğimizin karşılığını versin inşallah 🤲

@Sillage92 @mrcmk D Duygusalllll kızlar sağlıkla sıhhatle neşeyle karşılayın sabah bebeklerinizi🥳💝 güzel bir transfer günü diliyorum,sonu bebeklerinizi kucağınıza alacağınız bir süreç olsun🫠🫂💝
Merhaba, ne kadar düşüncelisin. Teşekkürler 😊 buraya ilk yazdığımda umutsuz olduğumu söylemiştim ama sabah bugün anne oluyorum diye uyandım. Aşırı mutluyum. Doktor çok güzel bir embriyo transfer edeceğiz dedi. Koyduktan sonra yerinin güzel olduğunu söyledi. İnşallah sımsıkı tutunur 🥹
Senin adına da çok sevindim. Sanki benim olmuş gibi mutlu oldum. Sağlıkla gelsin mucizen 🤍

Merhaba kızlar 21 mayıs çarşamba günü transfer oldum ilk gün sayılmıyor diymi
göğüs hassasiyetin var kasık agrımda oluyor bunlar normal diymi belirti aramak istemedim daha çok yeni oldugu için Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın güç kuvvet versin inşallah hepimize🤲😘
Aynı gün transfer olmuşuz 🤭 transfer +2. Gun şeklinde takip ediyorum ben. Evet ben de de ara ara oluyor fakat ilaç etkileri de olabileceğini söylemişlerdi bana.

Tebrik edirem. InsAllah saglikli artim gosterir. Sagsalim kucaginiza alirsiniz.
OGlum da tup bebek. 4bb embriyodan dogdu. Ama dogal yolla daha dogrusu femara isimli ilaç kullandigim aylarda dogal yolla ikiz hamileligim olmusdu. Sonra 17 haftada kaybettim malesef. Yine olur dedim ama malesef daha sonra olmadi ve 1 transfer kimyasal, bir neqativden sonra merkez degistirdim ve hamile kaldim. Doktoruma anlattigimda dedi ki her kadinin altin yumurtasi olur. Belki 5 kere negatif transfer deneyimi olan biri sonraki ay dogal hamile kala bilir. Altin yumurta ne zaman karşina çikar bilinmez. Bir tanidigim da 10 yil sonra tuple ikiz ogullari oldu. Çocuklarinin daha 1 yaşi yokken kizina hamile kaldi. Bunlar gercekten hesap işi degil. Allah ne zaman uygun goruyorsa o zaman oluyor. Benim yumurtalarimda kalitesizlik var. Bu transferde 39 yumurtadan çikan 5 gun embriyolari 5bc ve 4bc. 2 tane de 3 gun embriyosu. Kalani çop. Ben o yuzden altin yumurtami beklemek için zaman kaybedemedim. Belki olurdu dogal yolla yine ama yaşim 33. Sorunumu da biliyorum. Annelik iznindeyken bu işlerle daha rahat ugraşa biliyorum diye artik beklemedim. Yaşiniz uygunsa siz tabii ki bekleye bilirsiniz. Kafa rahat olunca daha kolay hamile kalmak
Çok güzel açıklamışsınız teşekkür ediyorum🌸

Aynı gün transfer olmuşuz 🤭 transfer +2. Gun şeklinde takip ediyorum ben. Evet ben de de ara ara oluyor fakat ilaç etkileri de olabileceğini söylemişlerdi bana.
3 kişi olduk 21 inde transfer olan 🤭 bende bide bende ekstra bacak ağrısı var. Göğüs hassasiyetim transferden öncede vardı estrofem yaparmışş

Çok geçmiş olsun.Sizi çok korkutmuştur bu süreç🫂Neyse ki atlattınız🧿🧿 tebrik ederim yeniden 🥳🥳💃allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin herkese💝🌸🧿🙏🏼 :emir_bebek:

Keseleri kaç haftalıkken görmüş oldunuz? Yani herşey düzgün ilerlerse bizler ne zaman göreceğiz?

3 kişi olduk 21 inde transfer olan 🤭 bende bide bende ekstra bacak ağrısı var. Göğüs hassasiyetim transferden öncede vardı estrofem yaparmışş
Aynı şekilde ben de garip bir bacak ağrısı var öncekinde böyle olmamıştım. Bir de sırt üzeri yatınca bel ağrısı yaşıyorum. Galiba bu günlerde tutunma başlıyor 🥹🥹 bizimli olun yavrucaklar 🤭💐🌿

Çok geçmiş olsun.Sizi çok korkutmuştur bu süreç🫂Neyse ki atlattınız🧿🧿 tebrik ederim yeniden 🥳🥳💃allah sağlıkla kucaklamak nasip etsin herkese💝🌸🧿🙏🏼 :emir_bebek:

Keseleri kaç haftalıkken görmüş oldunuz? Yani herşey düzgün ilerlerse bizler ne zaman göreceğiz?
Çok teşekkür ederim 😘💕 Sizde pozitifi görmüşsünüz hayırlı olsun inşallah ❤ 5+3 şuan 10 gün sonrada kalp atışı için çağırdı doktorum 😍

Back
X