Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Hayırlı olsun. Tüm pozitiflere çok sevindim. Bizlerde güzel haber alırız inşallah 🤍🤍 belirtin varmıydı ? Kafaya takıyorum belirtim yok diye bi umut olsun bize🥹🥹
Arkadaşım vallahi şu an çok uzun bir şekilde sabırla kan gününü bekleyen benim galiba 😅 biraz kasıklarım ağır gibi ağırlaşıyor gibi ama onun dışında hiçbir belirti yok yani adet günüm geldi adet belirttim bile yok ☺️ tabii benim beşinci denemem belki diyorum hani çok fazla hormonlar baskılanmıştır tutsun diye ama yani bende de hiç belirti yok anlamadım hayırlısı olsun inşallah hakkımızda. 🤲🤲

Neden ki geçmiş olsun 💐 senin test günün ne zaman
Progestan fitil beni gün içerisinde çok uyutuyor sabah 2 akşam 2 alıyorum maalesef gündüz de uyanamadığım için öğleni buluyor alıyorum tekrar yatıyorum kalkıyorum fitil alıyorum tekrar uyuyorum gece tekrar uyan tekrar uyu bilmiyorum iyice uykucu oldum 😄🥹

Bizlerede dua er inşallah. Bu heyecanlı ve korkulu yollardan hepimiz geçicez napalım Allah sonunu güzel eylesin. 🥰🙏 senin adına çok sevindim ama yaa. İlk pozitifin sana uğur getirsin bebeğin kucağına almak nasip olsun inşallah 😘
Buraya ne zaman baksam hep dua ediyor um. Allah burada isteyen uğraşan çabalayan tüm anne adaylarının Allah kucağını doldursun. Hepimiz sağlık selametle güzel güzel gebelikler geçirelim ❣️🤲🏼

Kahverengiydi. Şuan sürekli kontrol ediyorum. Pazar günü bakalım kaç çıkacak sonuç. Yarın bir daha yaptırsam mı acaba ?
Canım artık bebeği rahat bırak ya 😅😅 böyle giderse doktora gidene kadar kan vereceksin galiba 🥰☺️
Bu arada şaka takılıyorum alınmıyorsun değil mi canım vallahi heyecanini o kadar çok iyi anlıyorum ki yani pozitif görmek gerçekten çok farklı bir duygu Rabbim herkese nasip etsin devamını da getirsin çok başka bir duyguymuş evlat 🥹

Evet görünce direk yatışa geçtim bu aralar biraz fazla dikkat etsem daha iyi olur gibi 🥰
Yani o cesaretini kırıp erkenden test yapmış olman o kadar güzel bir şey ki ki buna rağmen çok şükür çok güzel sonuçlar aldın 🙏🙏 ben gerçekten kendi durumumu öğrenmiş kadar sevindim senin adına ben hala sabırla bekliyorum hala cesaret edemiyorum bir de ev kuşu oldum ya sürekli evdeyim dışarı çıkmak istiyorum biraz dolaşmak istiyorum ama dışarı da çıkamıyorum Rabbim inşallah bana da hayırlı sağlıklı evlat sonuçlar versin

Canım artık bebeği rahat bırak ya 😅😅 böyle giderse doktora gidene kadar kan vereceksin galiba 🥰☺️
Bu arada şaka takılıyorum alınmıyorsun değil mi canım vallahi heyecanini o kadar çok iyi anlıyorum ki yani pozitif görmek gerçekten çok farklı bir duygu Rabbim herkese nasip etsin devamını da getirsin çok başka bir duyguymuş evlat 🥹
Ay yok estağfurullah niye alınayım🥰 teyzem ley dedi işte direkt annelik yükleniyor 🥹

Yani o cesaretini kırıp erkenden test yapmış olman o kadar güzel bir şey ki ki buna rağmen çok şükür çok güzel sonuçlar aldın 🙏🙏 ben gerçekten kendi durumumu öğrenmiş kadar sevindim senin adına ben hala sabırla bekliyorum hala cesaret edemiyorum bir de ev kuşu oldum ya sürekli evdeyim dışarı çıkmak istiyorum biraz dolaşmak istiyorum ama dışarı da çıkamıyorum Rabbim inşallah bana da hayırlı sağlıklı evlat sonuçlar versin
Ya hiç sorma dışarı çıkınca bir tık korktum bennde ki cesaretten normal değil minibüse bindim 😅 yürüsem daha iyiydi o kadar yakındı gittiğim yer. Allah sana da güzel sonuçlar nasip etsin

İnşallah canım pozitiftir. Ya benim gebelik oluştuğunda adet sancım olmuş muydu hiç hatırlamıyorum. Yada artık vücut ilaçlara mı alıştı yada çok fazla mı tutunması için baskılanıyor vücudumu anlayamıyorum 😔
Çok şükür canım pozitif pazar günü tekrar kan vericem 🤲

Kızlar bugün çok güzel haberler aldık testi pozitif çıkan arkadaşları tebrik ediyorum çokkk mutlu oldum. Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla evlatlarınızı kucağınıza alın🙏sonuç bekleyen arkadaşlarında umarım güzel haberlerini alırız🌸 kızlar dualarım hepimize Rabbim sağlıkla, kolaylıkla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin🙏

Back
X