• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Hayırlı olsun. Tüm pozitiflere çok sevindim. Bizlerde güzel haber alırız inşallah 🤍🤍 belirtin varmıydı ? Kafaya takıyorum belirtim yok diye bi umut olsun bize🥹🥹
Benim 12.gun betam 691 çıktı. Hem de tek embriyo transferi acaba ikiye mi bölündü diye düşünmeden edemiyorum. En büyük belirtim fitilden dolayı yaşadığım aşırı akıntı. Kasiklarima bıçak saplanmasi ağrısı 3 defa falan olmuştur o da yarım saniye sürdü. Göğüslerimde hiçbir değişiklik olmadı. 10 ve 11. günlerde biraz fazla uykulu oldum sadece o kadar, belirti aramamak en doğrusu. Ayrıca ben transferden sonra iki gün evde durdum sadece onda da full yatar pozisyonda olmadım. 3.gunden itibaren çalışmaya başladım eğilip bukulerek çalıştığım ağır bir isim var onu da ekleyeyim. Demek ki dedikleri doğru tutacağı varsa tutuyor

Hayırlı olsun. Tüm pozitiflere çok sevindim. Bizlerde güzel haber alırız inşallah 🤍🤍 belirtin varmıydı ? Kafaya takıyorum belirtim yok diye bi umut olsun bize🥹🥹
Allah razı olsun :) amin Allah isteyen herkese nasip etsin. Ben de belirtim yok diye buraya yazmıştım normal regl belirtilerim vardı ekstrem birşey olmadı

Arkadaşlar merhaba bende 21 mayısta transfer oldum bugün 9. Günüm. Testlerime bakarmısınız alttakini bugün yaptım. Bunların gittikçe koyulaşması gerek miyor mu alttakide çok sarardı bozukmudur sizce 😔 biraz korkuyorum ben siz ne diyosunuz

Eklentiler

• IMG_4283.webp
    IMG_4283.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 45
Arkadaşlar merhaba bende 21 mayısta transfer oldum bugün 9. Günüm. Testlerime bakarmısınız alttakini bugün yaptım. Bunların gittikçe koyulaşması gerek miyor mu alttakide çok sarardı bozukmudur sizce 😔 biraz korkuyorum ben siz ne diyosunuz
Alttakindede çizgi var ama silik baya

Eklentiler

• IMG_4278.webp
    IMG_4278.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 42
Ay yazdık canım bi çok kere.Bi çok arkadaş adet olucam zannetti ben gibi😂Ben artık nolacaksa olsun düyip test gğnümden 3 gün önce kan verdim mesela.halende adet olacak gibiyim. Doğal yoldan Gebelik geçiren arkadaşlarımda aynısını söyledi çok normalmiş.onlarda da aynısı olmuş.Ama belirti yaşamayan arkadaşlarda vardı burda. Bu arada sizde tabloya kaydolmak ister misiniz sizi kaydetmedik sanırım🥰
Gözden kaçırmışım demekki 😊 benim günüm de geldi ama bende de hiç belirti yok. O yüzden sormak istemiştim. Bu zamana kadar hiç tabloya eklenmemiştim ama ekleyin bakalım bebeğimin şansına ilk olsun. Pozitif olsun inşallah 🥰

Alttakindede çizgi var ama silik baya
9. 10. 11. günde de evde test yaptığımda hep aynı siliklikte çıktı zaten asıl sonuç kanda belli olur her zaman, evde yapılan idrar testlerine çok anlam yüklememeye çalışın bende de mesela aynısı oldu bir tık daha silik çıkmıştı hemen olumsuz düşünceler sarmıştı zihnimi halbuki saat bile etkiliyor bu sonuçları siz kan testini bekleyin hiçbir sıkıntı çıkmaz allahın izniyle 🙏🏻💗

Dün bayagıı kasıklarım agrıdı belim çok fena agrıdı korktum şimdi şuan gidiyorum kan testinee çok heycanlıyımmm inşallah degerlerim iyi çıkar dua eder misiniz çiçeklerim🌸
İnşallah canım pozitiftir. Ya benim gebelik oluştuğunda adet sancım olmuş muydu hiç hatırlamıyorum. Yada artık vücut ilaçlara mı alıştı yada çok fazla mı tutunması için baskılanıyor vücudumu anlayamıyorum 😔

9. 10. 11. günde de evde test yaptığımda hep aynı siliklikte çıktı zaten asıl sonuç kanda belli olur her zaman, evde yapılan idrar testlerine çok anlam yüklememeye çalışın bende de mesela aynısı oldu bir tık daha silik çıkmıştı hemen olumsuz düşünceler sarmıştı zihnimi halbuki saat bile etkiliyor bu sonuçları siz kan testini bekleyin hiçbir sıkıntı çıkmaz allahın izniyle 🙏🏻💗
Yaa gerçekten mi 🥹🥹 biraz da olsa içime su serptiniz. İnsan 2 kere kimyasal yaşayınca çok korkuyor açıkcası. Dua edin bana olur mu siz pozitifi almıştınız 🥹🥹 var gibi ama değil mi

Back
X