Mayıs Ayı dondurulmuş embriyo transfer sürecindekiler

Kızlar merhaba iki gündür idrar sonrası hafif yanmam vardı bugün doktora gittim idrar testi yaptırdım yaygın bakteri varmış monurol 3 gr tablet verdi şu an 7 haftalık oldu bebişim. Siz gebelikte bu ilacı kullandınız mı ?

Merhaba tekrar 10 mayısta dondurulmuş 5.gün 4aa embriyosu transfer edildi. 22 mayısta 644tü beta hcg. 24 Mayıs değerim 2044 olarak çıktı. 10 gün sonrası için pazartesi günü randevu alacağım.

İlk denememdi benim. Çok şükür tuttu. İnşallah herkes güzel sonuçlar alır🌸 Pcos olduğu için doktor transfer sonrası bölünebilir demişti. Onun ümidi ile bekliyorum 🫢

Merhaba tekrar. Benim tek embriyo transferim üçe bölündü. Tek yumurta üçüzü olarak devam ediyoruz ☺️

Merhaba tekrar. Benim tek embriyo transferim üçe bölündü. Tek yumurta üçüzü olarak devam ediyoruz ☺️
Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına almayı da nasip etsin, çok sevindim sizin için ♥️

Benim de pazartesi sabah transferim var tek 3. Gün embriyosu transfer edilecek ✨ 5 Temmuz test tarihi dediler nasıl dayanacağım bilmiyorum 🥹

Kızlar merhaba iki gündür idrar sonrası hafif yanmam vardı bugün doktora gittim idrar testi yaptırdım yaygın bakteri varmış monurol 3 gr tablet verdi şu an 7 haftalık oldu bebişim. Siz gebelikte bu ilacı kullandınız mı ?
Canım ben idrar yolu enfeksiyonu olmadım ama gebelikte ilk gittiğimde doktorum süreci anlatırken; gebelikte idrar yolu enfeksiyonu sık görülür böyle birşey hissedersen gelirsin hemen ilaç yazarız demişti muhtemelen de bahsettiğin ilaç

Allahım sağlıkla sıhhatle huzurla kucağına almayı da nasip etsin, çok sevindim sizin için ♥️

Benim de pazartesi sabah transferim var tek 3. Gün embriyosu transfer edilecek ✨ 5 Temmuz test tarihi dediler nasıl dayanacağım bilmiyorum 🥹
hayırlısıyla inşallah transferiniz sağlıklı bir şekilde hallolur ve bebişinize sağ salim sağlıklı bir şekilde kavuşursunuz tevekkül çok rahatlatıyor insanı elinden geleni yapıyorsun sen eğer hayırlıysa sağlıklıysa rabbim nasip ediyor rabbim seni mutlu edecek sonuçları sana en güzel şekilde yaşatsınn 💓💓

Ay ay ay ayyyy maaaaşaaaallahhh🧿🧿🧿🧿 allah nazarlardan sakınsın.İnşallah sağlıkla gelir minnoşlarınız. 1 sipariş edip 3 gelmesi mucizeeeee😍😍🧿🧿🧿 allah sizi korusun kollasın inlallah sağlıkla gelirler çok sevindim adınıza🧿🫂🫂🌸

Bana da 11 haziranda kontrolümde yazdı doktorum.İdrar testimde görmüş.İçtim ben yani.16 haziranda daha sonra tüp bebek doktoruma gittim kontrole kalp atışı falan iyiydik yani.Doktorunuz verdiyse vardır bildiği

Evet bende transferden 5 gün sonra şiddetli bi idrar yolu enfeksiyonu geçirdim. Serum aldım. Ve gece bu ilacı kullandım rahatladım.

aaaa çok hayırlı olsun çok şaşırdım canım mucizeyi üçe katlamışsın resmenn 😅😅 rabbim her birini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsinn 🧿🧿🧿💗💗💗

Ay ay ay ayyyy maaaaşaaaallahhh🧿🧿🧿🧿 allah nazarlardan sakınsın.İnşallah sağlıkla gelir minnoşlarınız. 1 sipariş edip 3 gelmesi mucizeeeee😍😍🧿🧿🧿 allah sizi korusun kollasın inlallah sağlıkla gelirler çok sevindim adınıza🧿🫂🫂🌸

Yaa nasıl güzel bir mucize maşallah bir kere de toplu 😅 Allah hayırlı evlat eylesin. Kucağınıza sağlık sıhatle alın ❣️

Aa canım çok sevindim ne güzel ya bir seferde bir kucak dolusu mutluluk 😍😍😍
Çok teşekkür ederim ben hala şok etkisindeyim ☺️ Allah isteyen herkesin kucağını doldursun İnşaallah♥️

Bana da 11 haziranda kontrolümde yazdı doktorum.İdrar testimde görmüş.İçtim ben yani.16 haziranda daha sonra tüp bebek doktoruma gittim kontrole kalp atışı falan iyiydik yani.Doktorunuz verdiyse vardır bildiği
MAŞALLAH canım transferin tuttumu gözün aydın rabbim sağ sağlim kucağına almak nasip etsin 👏🏻

MAŞALLAH canım transferin tuttumu gözün aydın rabbim sağ sağlim kucağına almak nasip etsin 👏🏻
Evet canım 9. Haftaya giriş yapmak üzereyim. Çok şükür bizi muhteşem bir mutluluk ve şaşkınlığa boğdu😇 çok teşekkür ederim amin🙏🏼🌸darısı isteyen herkesin olsun.Allah kimseyi uğraştırmasın, kimseye aratmasın🙏🏼🫂🫂🫂

Kızlar günaydın 7 haftalık oldum goguslerde hassasiyet sizi oluyordu zaten sabahtan beri sol göğsümde agri olmaya başladı ucuna doğru sizde de oluyor mu yarın doktor kontrolüm var telaslandm

Kızlar günaydın 7 haftalık oldum goguslerde hassasiyet sizi oluyordu zaten sabahtan beri sol göğsümde agri olmaya başladı ucuna doğru sizde de oluyor mu yarın doktor kontrolüm var telaslandm
Evet canım bi iki gündür benim göğüslerimde çok hassaslaştı, transfer sonrası ve ilk zamanlar hiç olmamıştı bende böyle bi belirti

Back
X