Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mayis ayi icinde hamile olmak icin cabalayanlar gelin birlikte bekleyelim
Kızlar benim acil bi sorum var. Adete 10 günüm var ve yumurtlama geçeli 4 gün oldu. Geçen akşam ve dün kahverengi akıntı pembemsi lekelenmem vardı sonra normal kanamaya döndü hatta çok fazla geliyor. Kasıklarda da ağrı adet olmuş olamam dimi 10 gün erkenden 2 kez düşük yaptım bu sene herşeyden korkuyorum artık dün akşamdan beri içim hiç rahat değil. Oysaki çm umutluydum bu ay .
Hayırlısı olsun inşallah canımm vallahi benimde karıştı işler noldu anlayamadım kanamam bar akşamdan beri ben bu ay korunmayı bırakmıştım ki çok kolay hamile kalabilen birisiyim acaba coraspine mi yaptı ki ?
Kızlar benim acil bi sorum var. Adete 10 günüm var ve yumurtlama geçeli 4 gün oldu. Geçen akşam ve dün kahverengi akıntı pembemsi lekelenmem vardı sonra normal kanamaya döndü hatta çok fazla geliyor. Kasıklarda da ağrı adet olmuş olamam dimi 10 gün erkenden 2 kez düşük yaptım bu sene herşeyden korkuyorum artık dün akşamdan beri içim hiç rahat değil. Oysaki çm umutluydum bu ay .
günaydın hanımlar size bir sorum var ya ben bu ay çatlatma iğnesi yapıldım adete daha 10 gün var. Çok fena dilim ağrıyo bu süreçte çektirmenin biz zararı olur mu acaba ne olur yardım edin çok fenayım
Mrb kızlar 6 gün oldü hala adet olmadim Evde test yaptım negatif çıktı. Bugün kan testi yaptırdım malesef negatif çıktı ama hala adet olmadim. Böyle olupta sonradan hamile olduğunu öğrenen varmı lütfen yardımcı olun cevap verin