- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.201
Ayyy hadi bakalım hayırlı olsun baby çok sevindim bak beklemiceksin işte ne güzelG galuska H Hazel9 kızlar n’aptınız nasılsınız ? Ay bugün gereksiz çok yoğundum yazamadım . Sabah gittim doktora doktorum onay verdi gece 12 de başlıyorum estrofeme günde 3 kere . Bi de folik asit verdi . 10 hazirana kadar bu kadar . 10 haziranda kontrole çağırdı . Günde bir bardak nar suyuna başladım haftasonu da avokadoları depolıcamsiz neler yapıyorsunuz ?
Yaaaaa çok ama çooook sevindimm ayy şükürler olsunBen de katıldım aranıza. Pgt sonucum geldi. 1 sağlıklı embriyom var. 4 haziranda transfer dedi doktorum
Canım ben 29 yaşındayım 30 a az kaldı sonra sabit kalmayı planlıyorum
Aminn inşallah canımHmm anladım canım o zaman 1 tane sağlıklı olan o embriyonuz inşallah sıkı sıkı tutunur size :)
Canım gözün aydın darısı bize insallahAllah razı olsun cnm 46cıkmıs
Amin inşallah canımYaaaaa çok ama çooook sevindimm ayy şükürler olsundaha da şenlencek grup arka arkaya alcaz haberleri hayırlısıylaa kuzucummm
Nar suyu neye iyi gekiyo tam olarak? Tedavinin hangi aşamasında içiyorsunuz?Ayyy hadi bakalım hayırlı olsun baby çok sevindim bak beklemiceksin işte ne güzelben ilaçlara devam dediğin gibi bir de folik asit o kadar nar suyunu da içiyorum avokado ananas omega 3 içeren şeyler falan filan planlı gidiorum yeme içmede ama khve ve tatlıdan uzak duramıyorum napiim Benim 1 haziran da kontrolüm kuzum 10.günüm oluyo herhalde transfer tarihimi öğrencem
Kuzum ben de burda okudum rahim kalınlaşmasına iyi geliyomuş transfer öncesi ama transfer sonrası da içiliyomu bilmiyorum hiçNar suyu neye iyi gekiyo tam olarak? Tedavinin hangi aşamasında içiyorsunuz?
Canım Transfer günü adet sancısı oldu mu sende? Yada duydun mu bunu bu normalmi?Canım ne alakası var düşünme öyle benm doktorum hep taze istedi bana. Opu dan sonra karnım şişince çok kötü olunca dondurmak zorunda kaldık. Hiç öyle değil senin zaten cok az yumurtan toplandığı için hormonların yükselmemiştir fazla pozitif düşün
Ins cnım ınş dua edelim birbirimizeCanım gözün aydın darısı bize insallah
Anladım canım, peki rahim kalınlaşsın diye bu meyveleri çokça tükettigimiz de bize yarardan çok zarar getirmesin. Rahim kalinligi belli bir mm üzerine ciktiginda transfer iptal oluyor diye biliyorum. Bu arada ben artık avakado yiyemiyorum, yiye yiye artık bıktım sanıyorum çünkü artık ağzıma bir dilim bile atsam midemi kaldırıyor malesefKuzum ben de burda okudum rahim kalınlaşmasına iyi geliyomuş transfer öncesi ama transfer sonrası da içiliyomu bilmiyorum hiçAnanas ve avokado transfer sonrası çok önerilio hep burdan okudum işte
Canım transfere kadar birer bardak fazla degil . Her şeyin fazlası zarar . Transferden sonra içilmiyorAnladım canım, peki rahim kalınlaşsın diye bu meyveleri çokça tükettigimiz de bize yarardan çok zarar getirmesin. Rahim kalinligi belli bir mm üzerine ciktiginda transfer iptal oluyor diye biliyorum. Bu arada ben artık avakado yiyemiyorum, yiye yiye artık bıktım sanıyorum çünkü artık ağzıma bir dilim bile atsam midemi kaldırıyor malesef
Her şeyin fazlası zarar kuzum ya mesela ben 3 tane avokado alıyorumavokadonun da olgunlaşmasını bekliyorum genelde haftada 3 kere yiyorum mesela sağlık için yeter heraldeAnladım canım, peki rahim kalınlaşsın diye bu meyveleri çokça tükettigimiz de bize yarardan çok zarar getirmesin. Rahim kalinligi belli bir mm üzerine ciktiginda transfer iptal oluyor diye biliyorum. Bu arada ben artık avakado yiyemiyorum, yiye yiye artık bıktım sanıyorum çünkü artık ağzıma bir dilim bile atsam midemi kaldırıyor malesef
Ay sabah gözümü kahve ile acıyorum resmen çikolata ile ikisi zayıf noktam . Artık transferden sonra kahve yerine alternatif bir içecek bulmamız lazımAyyy hadi bakalım hayırlı olsun baby çok sevindim bak beklemiceksin işte ne güzelben ilaçlara devam dediğin gibi bir de folik asit o kadar nar suyunu da içiyorum avokado ananas omega 3 içeren şeyler falan filan planlı gidiorum yeme içmede ama khve ve tatlıdan uzak duramıyorum napiim Benim 1 haziran da kontrolüm kuzum 10.günüm oluyo herhalde transfer tarihimi öğrencem
inşallah canım, sağlıklı olsun da tek çift Allah ne kısmet ederse. Bence de tek:))Bence Tek ve sağlıklı canım bu bebiş
Canlarım ben de içiyordum ama doktoruma söylediğimde fazla abartma dedi, yarım bardak yeterli dedi haberiniz olsun.Kuzum ben de burda okudum rahim kalınlaşmasına iyi geliyomuş transfer öncesi ama transfer sonrası da içiliyomu bilmiyorum hiçAnanas ve avokado transfer sonrası çok önerilio hep burdan okudum işte
Keşke nar çıksa da kendisini alıp tüketsek. Paketli gıdalara genelde şeker ilavesi fln koyuyorlar, bakalım yrn markette katkısızından bulabilirsem alır içerim ben deHer şeyin fazlası zarar kuzum ya mesela ben 3 tane avokado alıyorumavokadonun da olgunlaşmasını bekliyorum genelde haftada 3 kere yiyorum mesela sağlık için yeter heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?