Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Ayyy hadi bakalım hayırlı olsun baby çok sevindim bak beklemiceksin işte ne güzel ben ilaçlara devam dediğin gibi bir de folik asit o kadar nar suyunu da içiyorum avokado ananas omega 3 içeren şeyler falan filan planlı gidiorum yeme içmede ama khve ve tatlıdan uzak duramıyorum napiim Benim 1 haziran da kontrolüm kuzum 10.günüm oluyo herhalde transfer tarihimi öğrencem

Nar suyu neye iyi gekiyo tam olarak? Tedavinin hangi aşamasında içiyorsunuz?

Nar suyu neye iyi gekiyo tam olarak? Tedavinin hangi aşamasında içiyorsunuz?
Kuzum ben de burda okudum rahim kalınlaşmasına iyi geliyomuş transfer öncesi ama transfer sonrası da içiliyomu bilmiyorum hiç Ananas ve avokado transfer sonrası çok önerilio hep burdan okudum işte

Canım Transfer günü adet sancısı oldu mu sende? Yada duydun mu bunu bu normalmi?
Ben adet olacak gibi sancım var, ağrı kesici almamak için ısrarlıyım

Kuzum ben de burda okudum rahim kalınlaşmasına iyi geliyomuş transfer öncesi ama transfer sonrası da içiliyomu bilmiyorum hiç Ananas ve avokado transfer sonrası çok önerilio hep burdan okudum işte
Anladım canım, peki rahim kalınlaşsın diye bu meyveleri çokça tükettigimiz de bize yarardan çok zarar getirmesin. Rahim kalinligi belli bir mm üzerine ciktiginda transfer iptal oluyor diye biliyorum. Bu arada ben artık avakado yiyemiyorum, yiye yiye artık bıktım sanıyorum çünkü artık ağzıma bir dilim bile atsam midemi kaldırıyor malesef

Canım transfere kadar birer bardak fazla degil . Her şeyin fazlası zarar . Transferden sonra içilmiyor

Her şeyin fazlası zarar kuzum ya mesela ben 3 tane avokado alıyorumavokadonun da olgunlaşmasını bekliyorum genelde haftada 3 kere yiyorum mesela sağlık için yeter heralde

Ay sabah gözümü kahve ile acıyorum resmen çikolata ile ikisi zayıf noktam . Artık transferden sonra kahve yerine alternatif bir içecek bulmamız lazım ilk günler havuç suyu sıkmayı düşünüyorum evde o da iyi geliyormuş tutunmayı kolaylaştırıyormus diye duymuştum . Hem kahve içmeyeceksek yerine ne içebiliriz ?

Canlarım ben de içiyordum ama doktoruma söylediğimde fazla abartma dedi, yarım bardak yeterli dedi haberiniz olsun.

Her şeyin fazlası zarar kuzum ya mesela ben 3 tane avokado alıyorumavokadonun da olgunlaşmasını bekliyorum genelde haftada 3 kere yiyorum mesela sağlık için yeter heralde
Keşke nar çıksa da kendisini alıp tüketsek. Paketli gıdalara genelde şeker ilavesi fln koyuyorlar, bakalım yrn markette katkısızından bulabilirsem alır içerim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…