- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.161
Ben de pazartesi gidicem doktora bakalımm bana ne ilaç verecekG galuska H Hazel9 kızlar n’aptınız nasılsınız ? Ay bugün gereksiz çok yoğundum yazamadım . Sabah gittim doktora doktorum onay verdi gece 12 de başlıyorum estrofeme günde 3 kere . Bi de folik asit verdi . 10 hazirana kadar bu kadar . 10 haziranda kontrole çağırdı . Günde bir bardak nar suyuna başladım haftasonu da avokadoları depolıcamsiz neler yapıyorsunuz ?
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım haber et çıkar çıkmazBen verdım geldım sonuc cıkmadı dha canım cok dua et ne olursun
ben bir problem olacağını zannetmiyorum canım, cetrotide büyük yumurtalar çatlamasın, küçükler de onlara yetişsin diye veriliyor bildiğim kadarıyla. Sen bir gün fazla almış olacaksın. Yarın tekrar yapman gerekiyor mu onu iyice öğren ama, büyük ihtimalle doktorun yarın da yapmanı isteyebilir. Doktoruna bildirmişsin de zaten, boşuna strese sokma kendini canım.Meraba kızlar bi sorum olacaktı .eşim azosperm bizde dondurulmus spermlerle deneme yapacaz yumurta takip işlemlerine başladık bugün 9.günümdü dr.Gurur polat a gidiyorum .iğnelerimi yapiyorum yarın cetrodite ignesine de başlayacaktım ama tamemen unutmusum bugün yaptım cetrodite iğneyi asistaniyla konuştuk pazartesi kontrolde belli olur dedi.daha once başına böyle bisey gelen var mı yani cetrodite bi gün erken başlamış oldum çok sorun olur mu acaba
Hadi bakalım az kaldı pazartesinedeBen de pazartesi gidicem doktora bakalımm bana ne ilaç verecekhadi hayırlı olsun kuzum
Ben de öyle biliyorum ama gittiğim hastane çok ilaç veriyormuş öyle demişlerdi bana bakalımHadi bakalım az kaldı pazartesinedeGenelde estrofem hapı veriyorlar iğneler sonradan başlanıyormuş .
Bu arada kaç yaşındasınız yaa H Hazel9Hadi bakalım az kaldı pazartesinedeGenelde estrofem hapı veriyorlar iğneler sonradan başlanıyormuş .
İnşallah güzel sonuçlar alırsı
Cıkmıs canım cok sukur pozıtıf cıkmısİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım haber et çıkar çıkmaz
Ediyorum canm inşallah Rabbim iyi bir değer çıkartacak siliklik testen testede değişiyor onu kafana takma hayırlı haberini dört gözle bekliyorumBen verdım geldım sonuc cıkmadı dha canım cok dua et ne olursun
Pozıtıf haberımı aldım cnm Allah razı olsun ıns katlar ıkımızınde ıns ıns ıns pzartesı tekrarlayacam ınsEdiyorum canm inşallah Rabbim iyi bir değer çıkartacak siliklik testen testede değişiyor onu kafana takma hayırlı haberini dört gözle bekliyorum
İnşallah canm değer kaç çıktı çok sevindimPozıtıf haberımı aldım cnm Allah razı olsun ıns katlar ıkımızınde ıns ıns ıns pzartesı tekrarlayacam ıns
Allah razı olsun cnm 46cıkmısİnşallah canm değer kaç çıktı çok sevindim
Ben de katıldım aranıza. Pgt sonucum geldi. 1 sağlıklı embriyom var. 4 haziranda transfer dedi doktorumG galuska H Hazel9 kızlar n’aptınız nasılsınız ? Ay bugün gereksiz çok yoğundum yazamadım . Sabah gittim doktora doktorum onay verdi gece 12 de başlıyorum estrofeme günde 3 kere . Bi de folik asit verdi . 10 hazirana kadar bu kadar . 10 haziranda kontrole çağırdı . Günde bir bardak nar suyuna başladım haftasonu da avokadoları depolıcamsiz neler yapıyorsunuz ?
Bak bizden iyi çıkmış çok şükür testen teste siliklik değişiyor canm inşallah sagliklica katlanarak devam edecekAllah razı olsun cnm 46cıkmıs
Ins canım ınş hepımızınkı katlansın kucagımıza alalım ıns coook dua edelım ınş senın 6.gun cnm dha cok normal 8.gun bnle aynı olrBak bizden iyi çıkmış çok şükür testen teste siliklik değişiyor canm inşallah sagliklica katlanarak devam edecek
Hadi gözün aydınAllah razı olsun cnm 46cıkmıs
İnşallah canm Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hep dualarimdasin bu gün 7. Gün bakalım ne çıkacakIns canım ınş hepımızınkı katlansın kucagımıza alalım ıns coook dua edelım ınş senın 6.gun cnm dha cok normal 8.gun bnle aynı olr
Allah razı olsun canım sende benım rabbım emeklerımızı zayı etmesın ıns kucagımıza alırızİnşallah canm Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın hep dualarimdasin bu gün 7. Gün bakalım ne çıkacak
Inş öyledir ya moralim acayip bozuldu yıllarca sperm bekledik tam onu bulduk derken dedim yumurtaları bu sefer kötü ettin evet yarinda kullanacakmışım iğneyi sonrada kontrolde belli olur zaten .şimdi sen böyle yazınca için biraz rahatladı çok tesekkuer ederimben bir problem olacağını zannetmiyorum canım, cetrotide büyük yumurtalar çatlamasın, küçükler de onlara yetişsin diye veriliyor bildiğim kadarıyla. Sen bir gün fazla almış olacaksın. Yarın tekrar yapman gerekiyor mu onu iyice öğren ama, büyük ihtimalle doktorun yarın da yapmanı isteyebilir. Doktoruna bildirmişsin de zaten, boşuna strese sokma kendini canım.
Sagol canım Allah razı olsun hepımıze dua edıyorum hepımız sevınelım ınşHadi gözün aydınçok sevindim canım sağlıkla devam etsin inşallah, darısı başıma
30 yaşındayım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?