- 20 Şubat 2016
- 226
- 405
- 103
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.221
Inşallah o güzel sesi hatta sesleri duyarsınız. Çok heycanlı yaBen de yarın doktora gideceğim kalp için. Gerilmemek elde değil. Benim için dua edin kızlar inşallah ikisinin de kalbi sağlıkla atiyordur. Gerçi alttan bakma yanlisi bir Dr değil gormeyedebilir diye düşünüyorum. Çok düşünüyorum
Hayırlı olsun canım galıba ıkızMerhaba kızlar dün 10. Günümde kanda 590 gördüm. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah . Bundan sonrasıda sağlıkla devam eder inşallah
Anladım canım, peki rahim kalınlaşsın diye bu meyveleri çokça tükettigimiz de bize yarardan çok zarar getirmesin. Rahim kalinligi belli bir mm üzerine ciktiginda transfer iptal oluyor diye biliyorum. Bu arada ben artık avakado yiyemiyorum, yiye yiye artık bıktım sanıyorum çünkü artık ağzıma bir dilim bile atsam midemi kaldırıyor malesef
Kahve yerine bişi konmazda şu ara kefir e sardım oda iyi geliyo vücuda valla ama en iyisi bol su kuzumAy sabah gözümü kahve ile acıyorum resmen çikolata ile ikisi zayıf noktam . Artık transferden sonra kahve yerine alternatif bir içecek bulmamız lazımilk günler havuç suyu sıkmayı düşünüyorum evde o da iyi geliyormuş tutunmayı kolaylaştırıyormus diye duymuştum . Hem kahve içmeyeceksek yerine ne içebiliriz ?
Verdınmı canım kanAmin canm o günler gelecek inşallah ozaman çocuklarımız hakkında konusacagimiz postlar açacağız
Aa tamam ben de gün aşırı içiim o halde kuzumCanlarım ben de içiyordum ama doktoruma söylediğimde fazla abartma dedi, yarım bardak yeterli dedi haberiniz olsun.
Maşallah canım Allah arttırsınAllah razı olsun cnm 46cıkmıs
Amıııın canım ınş artar korkum o ıns guzel ılerler 5.gun donmus cnmMaşallah canım Allah arttırsınKaçıncı gün embriyosuydu tazemi oldu transfer
Vardır yoktur orasıni bilemem ama böyle şunu yemeliyim bunu yemeliyim diye bir şeylere yönelince insanın üzerinde külfet oluyor. Misal bugün doktorum bana protein ağırlıklı beslen günde 3 yumurta yemek için kendini zorla, süt iç, yoğurt ye, mercimek, nohut, fasulye ye, günde 2 adet muz ye, 3 litre su iç tarzı tavsiyelerde bulunduktan sonra bu önerilerinin hepsi üzerimde bir yük oluşturdu. Sırf süt içmeleyim diye kalktım kendime süt ısıtıyorumben direk bir etkisi olcağını düşünmüyorum bu tarz şeylerin yani doktorum dediki normal beslenmene dikkat et ben zaten hep sağlıklı besleniyorum Yani ananasın tutunmaya faydası var diyolaaa
Evet oldu bel ve karın ağrısı vardı bende hatta 2 3 gün sürdüKızlar transfer olduğunuz gün adet sancısı gibi sancınız oldu mu?
Darısı bize inşallah canımAmıııın canım ınş artar korkum o ıns guzel ılerler 5.gun donmus cnm
Canım hemde nasıl oldu varya. Zor gittim eve taksiyle. Tam 3 gün sürdü o adet sancısı. Sızım sızım sızlıyo iğne batıyordu. Hala daha ara ara giriyor. Bel ağrım da çok olduCanım Transfer günü adet sancısı oldu mu sende? Yada duydun mu bunu bu normalmi?
Ben adet olacak gibi sancım var, ağrı kesici almamak için ısrarlıyım
Inş cnm ınş hepımız kucagımıza alırızDarısı bize inşallah canım
Organik olandan günde yarım bardak içiyordum ben canım, transferden sonra bıraktım.Aa tamam ben de gün aşırı içiim o halde kuzum
Amin canım sağlıkla ilerlesin inşallah senindeInş cnm ınş hepımız kucagımıza alırız
Canımcım zaten sağlıklı olan bu meyve lerden şeker almak, protein çoğu şeyde var balık yemeye çalış, zorunluluk olarak diil de hayat tarzı olarak yapmak lazım her anlamda doğru beslenme bu zaten sana da iyi gelcek yanında da spor olsa zaten ohh miss gibi bir yaşam yürüyüşle idare etcez bu aralarVardır yoktur orasıni bilemem ama böyle şunu yemeliyim bunu yemeliyim diye bir şeylere yönelince insanın üzerinde külfet oluyor. Misal bugün doktorum bana protein ağırlıklı beslen günde 3 yumurta yemek için kendini zorla, süt iç, yoğurt ye, mercimek, nohut, fasulye ye, günde 2 adet muz ye, 3 litre su iç tarzı tavsiyelerde bulunduktan sonra bu önerilerinin hepsi üzerimde bir yük oluşturdu. Sırf süt içmeleyim diye kalktım kendime süt ısıtıyorum
Dimes le exotica mı ne bi marka var o ikisinden aldım işte içiorum sabah kahvaltıdaOrganik olandan günde yarım bardak içiyordum ben canım, transferden sonra bıraktım.
Benden de istenmedi canım. Belki ultrasonda görüp gerek olup olmadığına karar veriyordur.Bişi sorcam kızlar doktor benden e2 testi falan istemedi hiç kan testi vermedim opu da dahil acaba sorun olurmu kafama takıldıİlk hormon testimde prolaktin yüksek çıkmıştı onda da dostinex ilaç kullandım düzeldi değerim ama şimdi bilmiyorum hiç değerlerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?