Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Inşallah o güzel sesi hatta sesleri duyarsınız. Çok heycanlı ya
Ben de yarın pozitif sonuçtan sonra ilk doktor kontrolüne gidicem. Inşallah sağlıklı keseleri görüp dönerim. Aynen çok geriliyorum, olumlu düşünmek için kendimi kasıyorum. Tüm hafta günleri hatta saatleri saydım beklerken. Şükür 1 gece kaldı

ben direk bir etkisi olcağını düşünmüyorum bu tarz şeylerin yani doktorum dediki normal beslenmene dikkat et ben zaten hep sağlıklı besleniyorum Yani ananasın tutunmaya faydası var diyolaaa

Kahve yerine bişi konmazda şu ara kefir e sardım oda iyi geliyo vücuda valla ama en iyisi bol su kuzum

ben direk bir etkisi olcağını düşünmüyorum bu tarz şeylerin yani doktorum dediki normal beslenmene dikkat et ben zaten hep sağlıklı besleniyorum Yani ananasın tutunmaya faydası var diyolaaa
Vardır yoktur orasıni bilemem ama böyle şunu yemeliyim bunu yemeliyim diye bir şeylere yönelince insanın üzerinde külfet oluyor. Misal bugün doktorum bana protein ağırlıklı beslen günde 3 yumurta yemek için kendini zorla, süt iç, yoğurt ye, mercimek, nohut, fasulye ye, günde 2 adet muz ye, 3 litre su iç tarzı tavsiyelerde bulunduktan sonra bu önerilerinin hepsi üzerimde bir yük oluşturdu. Sırf süt içmeleyim diye kalktım kendime süt ısıtıyorum

Canım Transfer günü adet sancısı oldu mu sende? Yada duydun mu bunu bu normalmi?
Ben adet olacak gibi sancım var, ağrı kesici almamak için ısrarlıyım
Canım hemde nasıl oldu varya. Zor gittim eve taksiyle. Tam 3 gün sürdü o adet sancısı. Sızım sızım sızlıyo iğne batıyordu. Hala daha ara ara giriyor. Bel ağrım da çok oldu

Canımcım zaten sağlıklı olan bu meyve lerden şeker almak, protein çoğu şeyde var balık yemeye çalış, zorunluluk olarak diil de hayat tarzı olarak yapmak lazım her anlamda doğru beslenme bu zaten sana da iyi gelcek yanında da spor olsa zaten ohh miss gibi bir yaşam yürüyüşle idare etcez bu aralar

Kızlar ben de transfer sürecimde hergün aç karnıma nar suyu tükettim 1 bardak. Transfer oldugum gün dahil içtim sonra bıraktım. Bence faydası oldu kesinlikle çünkü doktorum kalınlaşması iyi diyordu . Çok şükür tutundu bebeğim size de tavsiye ederim zararı yok. Organik %100 sıkım alın. Benorganic marka alıyordum hep dimesin de var cam şişede 5 tane nar sıkılmış yazıyor üstünde su katkısız

Organik olandan günde yarım bardak içiyordum ben canım, transferden sonra bıraktım.
Dimes le exotica mı ne bi marka var o ikisinden aldım işte içiorum sabah kahvaltıda Yarım bardağa indircem bende canım bir de kabak çekirdeğine sardım çok fena çıt çıt ona da baktım oda iyi geliyomuş ne yesem yaricak gibi bir durum hissediyorum

Bişi sorcam kızlar doktor benden e2 testi falan istemedi hiç kan testi vermedim opu da dahil acaba sorun olurmu kafama takıldı İlk hormon testimde prolaktin yüksek çıkmıştı onda da dostinex ilaç kullandım düzeldi değerim ama şimdi bilmiyorum hiç değerlerimi

Benden de istenmedi canım. Belki ultrasonda görüp gerek olup olmadığına karar veriyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…