- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.181
Amin canm o günler gelecek inşallah ozaman çocuklarımız hakkında konusacagimiz postlar açacağızAllah razı olsun canım sende benım rabbım emeklerımızı zayı etmesın ıns kucagımıza alırız
Yaa çok sevindim hadi hayırlı olsun çok az kalmış transfere deBen de katıldım aranıza. Pgt sonucum geldi. 1 sağlıklı embriyom var. 4 haziranda transfer dedi doktorum
İnşallah kuzum ya. Canlı dersler olmasa haftaici hayatta yarını beklemezdim de işte. İçimde neler oluyor bilmek istiyorumAy hadi inşallah Allah gönlüne göre versinBence duyulur sen bi git de bize de rehber olacaksın. Çok düşün ama iyi düşün Pztsi de benim
Çok saolun ya inş öyledir yarinda kullanacakmışım sonrada kontrolde belli olur dediler .Cetrodıte yumurtaların çatlamasını önlüyor o yüzden sıkıntı olacagını sanmıyorum
İlaç falan verdi mi doktor canım ne kullanacakmışsın transfere kadar ?Ben de katıldım aranıza. Pgt sonucum geldi. 1 sağlıklı embriyom var. 4 haziranda transfer dedi doktorum
Evet canım. Hayırlısıyla olsun inşallahYaa çok sevindim hadi hayırlı olsun çok az kalmış transfere de
Evet canım pazar günü başlıyorum iğne, asprin, fitil estrofem verdi bana da.İlaç falan verdi mi doktor canım ne kullanacakmışsın transfere kadar ?
Amıııın canım ıns ıns ınsAmin canm o günler gelecek inşallah ozaman çocuklarımız hakkında konusacagimiz postlar açacağız
Yaaa sizin yorumlarınızı okuyordum hep çok mutlu oldummmPozıtıf haberımı aldım cnm Allah razı olsun ıns katlar ıkımızınde ıns ıns ıns pzartesı tekrarlayacam ıns
Canım sizin embriyo neden pgt ye gitti acaba ? Yani hangi durumlarda gönderiyorlar? Mesela şimdi benim ilk tüp bebek denemem ama yine de en baştan sadece kromozom analizi yaptılar normal çıktı ... acaba anormal çıksa o zaman mı gönderirlerdiEvet canım pazar günü başlıyorum iğne, asprin, fitil estrofem verdi bana da.
Amııın canım amın ıns hep dua edıyorum heeep Rabbım tamamına erdirsin ğnşYaaa sizin yorumlarınızı okuyordum hep çok mutlu oldummmDarısı hepimizin başına insallah biz de güzel sonuçlar alırız
Canım benim de ilk denemem. Bizim eşimle genetik rahatsızlığımız var. İki tarafta da genetik rahatsızlık varsa tüp bebeğe yöneltip pgt yaptırıyorlar.Canım sizin embriyo neden pgt ye gitti acaba ? Yani hangi durumlarda gönderiyorlar? Mesela şimdi benim ilk tüp bebek denemem ama yine de en baştan sadece kromozom analizi yaptılar normal çıktı ... acaba anormal çıksa o zaman mı gönderirlerdi
merak etme canım, strese sokma kendini, stres yumurtaları kotü ediyor asıl. Bundan sonra dikkat edersin olur ,biter. Bol şans canım.Inş öyledir ya moralim acayip bozuldu yıllarca sperm bekledik tam onu bulduk derken dedim yumurtaları bu sefer kötü ettin evet yarinda kullanacakmışım iğneyi sonrada kontrolde belli olur zaten .şimdi sen böyle yazınca için biraz rahatladı çok tesekkuer ederim
İlk 3 gün bana da full yat dedi doktorum canım. 7.günde kanamam oldu pembe şekilde, yine yatmaya devam dedi. Oturma maalesef sayılmıyor 15 dakika da bir oturursun ama dikkat etmelisnZaten hep evdeyim canım bir yere çıkmayağım. Yatakta uzanır vaziyette mi yatmak lazım diye dedi senin doktorun? Yani otursan ıstrahat sayılmıyormuymuş?
canım çok üzgünüm, bu sefer değilmiş zamanı demek ki, biraz kendini toparlayıp tekrar denemeni tavsiye ederim bitanem. Maddi manevi çok yorucu ama yumurta varsa hep umut da var. Bir sonraki tedavinde kalite arttıran takviyeler de kullanmanızı tavsiye ederim.Benim sonucum negatif arkadaşlar
Hmm anladım canım o zaman 1 tane sağlıklı olan o embriyonuz inşallah sıkı sıkı tutunur size :)Canım benim de ilk denemem. Bizim eşimle genetik rahatsızlığımız var. İki tarafta da genetik rahatsızlık varsa tüp bebeğe yöneltip pgt yaptırıyorlar.
Bence Tek ve sağlıklı canım bu bebişBiri 21 Mayıs, diğeri 25 Mayıs'ta canım
MaşallahEki Görüntüle 2859597
Bu benim bu sabah yaptığım idrar testi dünkü teste göre daha belirgin o yüzden kan vermeye cesaret edebildim. Bence biraz belirginleşene kadar bekle kan vermek için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?