• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Günaydın canım ben de henüz bir ağrı olmadı ilaç ile ilgili, öyle aç tok oluyim diye bir durumum yok saatleri kurdum içiyorum ☺️🤷🏻‍♀️ Bu arada kefir içiyorum çok az , mide bağırsak için çok iyi geliyor onun da etkisi olabilir
Günaydın canım Kefir aldım içemedim döktüm bana tadı bozuk bir şey gibi geliyor hiç sevemedim zordan da içemiyorum ama bugün meyvelisini falan denicem

Hicbir arkadaşımla paylaşmamışken buradaki destek ne kıymetli 😘💕 saat 12de randevum. Oyalanıyorum 🤭

Ilk transferimde 15 dk sonra, 2.denemede 1 saat sonra kalkabilirsin dediler bana.

Ben normal sac spreyi kullanıyorum. Kullanmamalı miyiz 😲 Hatta sprey deodorant kullanırken korkuyorum sabahları. Onla alakalı bir bilginiz var mi peki? 🤔

Günde 10 dk bile yatamıyorum. Hep ayaktayım en iyi ihtimalle oturuyorum. Bugün doktoruma sorucam acaba bu şekilde bir sıkıntı olur mu diye. Paylaşırım onun söylediklerini😊
Canım saç spreyleriyle ilgili birşey okumuştum, erkek bebeklerde zararlı olduğuna dair "hamilelikte saç spreyi" yazarsan çıkıyor ama bunlar doğru mu hiç bilmiyorum. Sprey deodorant da Sebamed kullaniyorum ben, içinde alüminyum yok. Bu kadar düşünmeye gerek var mı onu da bilmiyorum, tecrübeli anneler biraz aydınlatın bizi noolur 🙏 ne kullanacağız, ne kullanmayacağız?

Inşallah birlikte pozitifler almak nasip olsun ❣ gebelik belirtisi hiç yok sadece arada adet olacağım gibi bacaklarım seyiriyor, sizde durumlar nasıl ?
Amin insallah 🤗arada adet ağrısına benzer kasik ağrısı oluyor o kadar. İlk günler fazlaydı ama şimdi azaldı. Sizinde mi test günü 5 haziran?

Merhaba kızlar, maalesef 3 opu ve 2.transfer denememin sonucu negatif oldu :KK43: doktoruma henüz ulaşamadım ama ilaclari bırakıyoruz değil mi ?
Allah en hayırlı zamanda hepimize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin insallah 🙏
Canım negatifi kan testiyle mi aldın? Emin misin yani? Kesinse bırakıyoruz evet ama doktoruna ulaşmadan bişey yapma yine de. Çok üzgünüm canım benim, zamanı bugün değilmiş, maddi manevi zor biliyorum ama sakın pes etme, mücadeleye devam. Allah bir an önce kavuştursun seni miniğine inşallah canım benim 🙏 Bu forum mucizelerle dolu, sen de kavuşacaksın bebeğine 🙏

Pztsi doktor kontrolüm var yazdırıcam ama estrofemden mi yoksa gebelikten mi miden kötü hala anlayabilmiş değilim
Bana da az önce prilam yazdı. Çıktım drdan ikisinin de kalbi atıyor ama dinletmedi. Biri 6+5,diğeri 6+4 dedi. Gayet iyiler dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 hafta nasıl dayanacaksam

Kızlar hepinize selamlar şimdi kontrolden geldim kanlar istenilen seviyeye gelmiş transfer sürecim bu gün itibariyle başladı şükür
Allahın izniyle 14 haziran da transfer olacak her şey güzel giderse 🙏
Var mı bu tarihler de transfer olacak

Bana da az önce prilam yazdı. Çıktım drdan ikisinin de kalbi atıyor ama dinletmedi. Biri 6+5,diğeri 6+4 dedi. Gayet iyiler dedi 4 hafta sonra tekrar çağırdı. 4 hafta nasıl dayanacaksam
Ay masallah canım Rabbım tamamına erdırsın yatman konusunda bısey dedımı prılam en etkılısı ben nıcelerını denedım ondan sifa bulmustum canım darısı bıze olsun ıns dua et lütfen

Ne büyük mucize ne büyük heyecan 😍🙏sağlıkla geçsin gebeligiz bende bugun transfer oldum çift embriyo insallah sımsıkı tutunsunlar hepimizin minikleri 🙊🙏😇

Bundan aldım insallah iyidir
93D5F816-48D8-4250-BE99-BC9903DD9C83.webp

Ay masallah canım Rabbım tamamına erdırsın yatman konusunda bısey dedımı prılam en etkılısı ben nıcelerını denedım ondan sifa bulmustum canım darısı bıze olsun ıns dua et lütfen
Vallahi bir şey demedi. Yatamam zaten 26 aylık da bir kızım var yerimizde duramıyoruz biz ya. Bazen parka da indiriyorum

Ne büyük mucize ne büyük heyecan 😍🙏sağlıkla geçsin gebeligiz bende bugun transfer oldum çift embriyo insallah sımsıkı tutunsunlar hepimizin minikleri 🙊🙏😇
Amin inşallah benim Bi kızım var ona rağmen yine de ilk bebeğim gibi heyecanlandım ya. Degismiyormus duygular bunu öğrendim. Daha sakin olurum sanıyordum ama kalbim yerinden çıkacak gibi oluyor 😂

Back
X