Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Oh harika maşallah sağlıkla büyüsün kuzucuk

8. Gün yani. Genelde 10 yada 12. Gün isterler ama senin doktor tam biz sabırsızlarin doktoruymus valla süper.
Doktorum tam şahane gerçekten, hoş bu sürecin hassasiyetinin bu işe gönül vermiş tüm doktorlar bilincinde ve oldukça güven veriyorlar insana ama sağ olsun 8 günü yeterli gördü:))

Merhaba arkadaslar bende çok şükür dün ilk muayeneme gittim ve cok şükür keseyi gördük içi de doluydu elhamdülillah. Önce karından baktı ama sıkışık değildim cok bastırması gerekti minicik göründü. Alttan da bi bakalım dedi ve alttan daha net göründü çok şükür. 12 mm dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için gidicez. 5+3 teyim bugün. Benimde midem fena ya kusmuyorum ama bulantı hissi yedi bitirdi beni. Sabah uyandığımda tursu kavanozunun basında aldım soluğu tuz limon ekşi den baska bişe düşünemiyorum. sabah kahvaltım haslanmıs patates bol limonlu ve tursulu inşAllah hepimizin kucağı sağlıkla dolsun. 11 yıldır ilk gebeliğim olunca tam bi cahilim herseyden nem kapıyorum dr. Umda konusmayı seven biri değil
2 embriyo transfer olmustu ama 1 kese göründü. 1 olsun bizim olsun buna da elhamdülillah sağlıkla gelsin hepimizin ki

Canım neyseki dondurulmuşların var inşallah bir sonraki tutunacak sana ... transfer edilenin kalitesi masıldı acaba ? Bir de sizde sorun neydi yazdıysanız da kaçırmış olabilirim
Amin insallah canım
Transfer edilenler 2 tane 3AA ydı. İlk denememde de 2 tane 3AA ve 4BC ydi.
bende ve eşimde hiçbir sorun yok.
benim amh da yüksek ama 42 yaşındayım o yüzden yumurtalar arasından kaliteli denk gelmesi gerek.

Kızlar pazartesi transferim var
Müsaitseniz bana neler yapmam ve yapmamam gerektiğini yazar mısınız? Doktorum hiçbir şey söylemedi. Günde 3 estrofem içiyorum bir de progestana başladım bugün fitil.
Merhaba benimde transfer günüm salı günü bana da birşey söylemediler climara bant ve Protestan fitile başladım o kadar hayırlısı

Senin de benimle aynı canım. Benim de çiftti tek kese göründü çok şükür.
Benim de midem berbat daha şimdiden ve benim tatlı tuzlu hiç farketmiyor sadece meyve ve peynir yiyorum.
Benim dr da konuşmuyor ama hemşiresiyle iyi anlaşıyoruz ona soruyorum herşeyi.
Benim pztsi kalp atışı için gidicez , 6+1 olacak bakalım inşallah duyarız Allah herkesin gönlüne göre versin
Senin de gözün aydın

Hadi gözün aydın Sana fotosunu vermişse göstermiştir orda bir halkanın içinde nokta gibi göz gibi bişey işte. Kaç haftalıkmış? Haftaya kalp atışına mı çağırdı? Benimki böyleydi
Çok sağol canım♡ Aynen fotoğrafı verdiler, ben de şimdi yükliyim gösteriyim. Ama buğulu sanki benimki seninkine göre Arkalarda mi saklanıyor napiyor
Asistanı regl tarihimi sorup 5+5dedi ama doktorum bişey demedi o konuda. Haftaya tekrar geleceksin dedi. Ondan sonra da 4haftada 1 görüşücez dedi. Bu hafta bile gözükmezken 1 haftada nasıl kalbi atıcak minnoşun merak ediyorum
Sen haftaya hangi gün gidiyorsun kalp atışına?

Eklentiler

• 20210529_160410.webp
    22 KB · Görüntüleme: 46
Allah razı olsun canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah pazartesi hayırlı haberlerini alalım ❤

Boncuk gibi görünüyor işte minnoş Benim de regl dönemine göre söyledi dr. Pztsi kalp atışı için gidicem 6+1 olucam. İnş görünür attığı da, bana keseyi gördükten on gün sonra gel demişti. Ay hadi inşallah

Inşallah o güzel sesi duyarsın. Sanki onu duysam içim ferahlicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…