Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hadi gözün aydın Sana fotosunu vermişse göstermiştir orda bir halkanın içinde nokta gibi göz gibi bişey işte. Kaç haftalıkmış? Haftaya kalp atışına mı çağırdı? Benimki böyleydi

Eklentiler

• DE8D2290-C5D9-4F69-BCEA-9B4C5324D1F4.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 34
Sağlıkla tutunsun inşallah. Ben de 4 haziranda olacağım nasipse. Süreci anlatır mısın nelere dikkat ettin? Hastanede neler yaptılar?

Pozitif çıkan arkadaşlarım size bir şey soracağım?
Epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz özellikle genitali? Ben banyoda uzun durmamak adına yapmadım ama artık yapmam lazım. Lazere gitmeme rağmen bir kısım çıkıyor.

Bana ağda ve epilator yasaklandı kasilirim diye. Sadece jilet

Bu arada ben 10 dk yattım kalkınca tuvalete gidebilirsin dediler gittim hemen valla

Oh oh çok güzel. Haftaya da kalbini duyarsın inş. 1 olsun bizim olsun

Günaydın canım Kefir aldım içemedim döktüm bana tadı bozuk bir şey gibi geliyor hiç sevemedim zordan da içemiyorum ama bugün meyvelisini falan denicem
İçmeye çalış canımcım ben de hiç sevmezdim normalde ama şimdi alıştım bir bardak içmiyorum da kahve yanı bardağıyla içiyorum şifa niyetine yanında da badem yiyorum tadı güzelleşio

Canım neyseki dondurulmuşların var inşallah bir sonraki tutunacak sana ... transfer edilenin kalitesi masıldı acaba ? Bir de sizde sorun neydi yazdıysanız da kaçırmış olabilirim

benim kızıma hamileligimde ağda ve epilasyon aleti yasaktı kasılma yaptigi için mecbur jiletle hallettim doğuma kadar ama ağda ve epilasyon kullananda var biraz hamilelik sürecinin sorunsuz problemsiz olmasıyla alakalı sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…