- 19 Ocak 2021
- 320
- 387
- 53
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.481
yok yapılmadı dondurulmuş embriyo benimki çift transferde iki gün erken istiyoruz yoksa test 12. gün normalde dedi doktorum. bu arada tek mi çift mi oldu transferiniz? bakalım belirtilerimiz aynı olacakmı haberleşelim canımİnşallah pozitif sonuçlar alırız canım
Yok ya 14 gün beklemem zaten. Ben normal zamanlarda bile adete 1 hafta kaladan başlıyordum test yapmaya
Çatlama iğnesi yapıldı mı sana? Yani taze transfermi dondurulmuşmu?
kalçadan progestanmı verdi size doktor bana vermedi göbekten iğneye devam dedi fitil birdeDün transferden 6 saat sonra bende hastaneye gittim kalçadan progestan iğneyi yaptırmak için, biraz da yürüdüm. Daha yavaş ve temkinliydim.
Bugün de gideceğim. Kısmet canım olacaksa olacak zaten, sırf hareket ettim -yürüdüm diye tutunmayacaksa zaten sağlıklı bir gebelik değildir diye düşünüyorum.
Maşallah neyaptınız ytnzmı cok benım bugun transefın 3 gunu ara ara kalkyrm gezıyorum evın ıcınde sızlerın neler yptgını merak, edıyrm yenı katıldım topiğinize rabbım emeklerınızı boşa çıkarmasınMerhaba kızlar dün 10. Günümde kanda 590 gördüm. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah . Bundan sonrasıda sağlıkla devam eder inşallah
Merhaba hayrlı olsun bende transfrden yarım saat sonra gttımm syarım saat faha uzanıp taburcu ettılerMerhaba hanımlar az önce transferimi oldum. Hastaneden çıkıyorum.
Transferden ne kadar sonra tuvalete gittiniz ne kadar yattiniz hastane de?
Bana 20 dk sonra kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler 20 dk uzandım sadece
Inşallah canım hep beraber büyütelimOh harika maşallah sağlıkla büyüsün kuzucuk
Önemli değil canım, neticede tedaviye mayısda başladın, transferden sonra sonucuna göre güncelleme yaparız
Tabiii. Doğduğunda koklicaksin ya. O koku büyüse de hep burnunda insanın. 2 yaşında var ya hala müptela gibi kokluyorum kızımı görgüsüz sanar biri beni dışarıdan izlese. Ama o benim şükür sebebimDi mii aynen öyle bence de1-2-3 hepsine raziyim yeter ki olsun
Amin inşallah canımInşallah o güzel sesi duyarsın. Sanki onu duysam içim ferahlicak
Kan sonucumda hormonlar doktorun istediği gibi değildi. Bu şekilde transfer yapsak ya gebelik oluşmaz yada kimyasal olur dedi. Bir sonraki ay deniycez inşallahÖnemli değil canım, neticede tedaviye mayısda başladın, transferden sonra sonucuna göre güncelleme yaparızNiye iptal oldu peki?
Ben lazer yaptırmıştım o yüzden az çıkıyor, onu da sarı renkli ikili nemlendiricili jiletler var o bölge için, onunla alıyorum.Pozitif çıkan arkadaşlarım size bir şey soracağım?
Epilasyon işini nasıl hallediyorsunuz özellikle genitali? Ben banyoda uzun durmamak adına yapmadım ama artık yapmam lazım. Lazere gitmeme rağmen bir kısım çıkıyor.
Senin doktorun Tayfun Alper mi?artık onların ruh halimidir nedir farklı olabiliyolar bazı zamanlar opuda benımde doktorum gıcık gıcık konuştu hatta baska doktora geçmeyi bile düşündüm sırf işini iyi yapıyo diye sabrettım bugun transfer gününde okadar iyiydiki elimi tuttu yarım saat konuştu sohbet ettı benimle okadar iyi geldiki unuttum resmen işlemi belki senin doktorunda öyle bir anına denk gelmiştir sonuçta onlarda insan
Hayırlısı olsun inşallah. Muhtemelen benimkisi de haziran ayına kalacak. Geç olsun güç olmasınKan sonucumda hormonlar doktorun istediği gibi değildi. Bu şekilde transfer yapsak ya gebelik oluşmaz yada kimyasal olur dedi. Bir sonraki ay deniycez inşallah
İlk iki gün dinlendim. Ama hiç kalkmamazlık yapmadım yemek filan hazırladım. Sonraki günlerdede ağır olmadıgı sürece bütün işlerimi yaptım. 2. Gün kabız oldum biraz ıkındım hatta. 7. Gün işe başladım. Yani insanlar bu süreci hamile olduğunu bilmeden geçiriyo genelde. O yüzden bende aşırı dikkat etmedim ama kendimi yormadımda. Allah nasip ederse her türlü olacak dedim.Maşallah neyaptınız ytnzmı cok benım bugun transefın 3 gunu ara ara kalkyrm gezıyorum evın ıcınde sızlerın neler yptgını merak, edıyrm yenı katıldım topiğinize rabbım emeklerınızı boşa çıkarmasın
Sınucunuz bellımı canımİlk iki gün dinlendim. Ama hiç kalkmamazlık yapmadım yemek filan hazırladım. Sonraki günlerdede ağır olmadıgı sürece bütün işlerimi yaptım. 2. Gün kabız oldum biraz ıkındım hatta. 7. Gün işe başladım. Yani insanlar bu süreci hamile olduğunu bilmeden geçiriyo genelde. O yüzden bende aşırı dikkat etmedim ama kendimi yormadımda. Allah nasip ederse her türlü olacak dedim.
Mantıklı yüksek çoğunluk oyuyla jilete evet diyoruzBen lazer yaptırmıştım o yüzden az çıkıyor, onu da sarı renkli ikili nemlendiricili jiletler var o bölge için, onunla alıyorum.
Kanda pozitifi gördümSınucunuz bellımı canım
8 mayis transfer günümdü, bugün 29 mayısta gittim ama çok net gözükmedi. Doktorun söyler bence canım şu gün gel diye.Kanda pozitifi gördümKese için bekliyorum. Keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz arkadaşlar ne zamana randevu alsam bilemedim
Maşallah kacıncı gununuz suan inşallh kucsgınzada alrsnzKanda pozitifi gördümKese için bekliyorum. Keseyi transferin kaçıncı günü gördünüz arkadaşlar ne zamana randevu alsam bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?