Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

yok yapılmadı dondurulmuş embriyo benimki çift transferde iki gün erken istiyoruz yoksa test 12. gün normalde dedi doktorum. bu arada tek mi çift mi oldu transferiniz? bakalım belirtilerimiz aynı olacakmı haberleşelim canım

Son düzenleme:
kalçadan progestanmı verdi size doktor bana vermedi göbekten iğneye devam dedi fitil birde

Merhaba kızlar dün 10. Günümde kanda 590 gördüm. Allah bekleyen herkese nasip etsin inşallah . Bundan sonrasıda sağlıkla devam eder inşallah
Maşallah neyaptınız ytnzmı cok benım bugun transefın 3 gunu ara ara kalkyrm gezıyorum evın ıcınde sızlerın neler yptgını merak, edıyrm yenı katıldım topiğinize rabbım emeklerınızı boşa çıkarmasın

Merhaba hanımlar az önce transferimi oldum. Hastaneden çıkıyorum.
Transferden ne kadar sonra tuvalete gittiniz ne kadar yattiniz hastane de?
Bana 20 dk sonra kalkıp tuvalete gidebilirsin dediler 20 dk uzandım sadece
Merhaba hayrlı olsun bende transfrden yarım saat sonra gttımm syarım saat faha uzanıp taburcu ettıler

Bu arada kızlar doktoruma sordum. Ben hiç dinlenemiyorum hep ayaktayım ve hareket halindeyim dedim. Yatmam gerekir mi dedim. Hayır yatmak bizim hiç istemedigimiz bir durum dedi. Bu şekilde devam et hatta ekstra yürüyüşler yap dedi. Fazlasıyla yürüyorum gün içinde dedim o zaman tamam dedi.
2 katı sağlıklı beslenmen gerekiyor dedi. Benim bu cümleden anladığım sağlıklı olma kısmı 2 katı olmalı yani miktarı değil. Ama eşim çıkışta sen 2 katı yemeliymissin dedi Bence o yanlış anladı
Bir de cinsel ilişki normalde bu zamanlarda serbest ama tüp bebek olunca ilk 3 ay önermiyoruz dedi.
Tüm söyledikleri bunlardı

Di mii aynen öyle bence de 1-2-3 hepsine raziyim yeter ki olsun
Tabiii. Doğduğunda koklicaksin ya. O koku büyüse de hep burnunda insanın. 2 yaşında var ya hala müptela gibi kokluyorum kızımı görgüsüz sanar biri beni dışarıdan izlese. Ama o benim şükür sebebim

Önemli değil canım, neticede tedaviye mayısda başladın, transferden sonra sonucuna göre güncelleme yaparız Niye iptal oldu peki?
Kan sonucumda hormonlar doktorun istediği gibi değildi. Bu şekilde transfer yapsak ya gebelik oluşmaz yada kimyasal olur dedi. Bir sonraki ay deniycez inşallah

Ben lazer yaptırmıştım o yüzden az çıkıyor, onu da sarı renkli ikili nemlendiricili jiletler var o bölge için, onunla alıyorum.

Senin doktorun Tayfun Alper mi?

İlk iki gün dinlendim. Ama hiç kalkmamazlık yapmadım yemek filan hazırladım. Sonraki günlerdede ağır olmadıgı sürece bütün işlerimi yaptım. 2. Gün kabız oldum biraz ıkındım hatta. 7. Gün işe başladım. Yani insanlar bu süreci hamile olduğunu bilmeden geçiriyo genelde. O yüzden bende aşırı dikkat etmedim ama kendimi yormadımda. Allah nasip ederse her türlü olacak dedim.

Sınucunuz bellımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…