Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Evet tutacaksa hiçbirşey engel olamaz diye düşünüp kendimş rahatlatmaya çalışıyorum ben de. Sonuçta o merkezde bir sürü transfer oluyor, hepsini aynı şekilde kaldırıyolar birsürü de pozitif var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beraber bekleyeceğiz demek

Normalde meyvelisi sağlıklı değil ama. Ben yoğurdu da şu an sadece meyveli yiyebiliyorum. Napim. Ucundan biraz kalsiyum probiyotik geliyordur. Midemi bulandırıyor sadece yoğurt görmek bile
Yine faydalıdır ya bu şekilde alabiliyorsak ne yapalım . Başka zararlı alışkanlığımız olmasın da bu olsun bizimde alışkanlığımız

Güzel sonuçlar almak duasıylasizin de mi çift embriyo ?

Çatlama ignesinden değildir canm öyle olsa dünde çıkardı 1 haftayı geceli baya olmuş zaten

Evet canım, bugün 12.gün sabah erkenden kan test verdim, 0 çıktı
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın insallah en hayırlı zamanda nasip eder insallah
Doktorumdan haber bekliyorum, 2 tane (3AA, 5BB) embriyom var belki gelecek ay onları transfer eder.
seninde bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum canım .

Ne güzel iki tane emriyon varmış inşallah onlar sana sımsıkı tutunsun canım benim

Tagatesia ses ver canım ne yaptın? Gittin mi dr a
Eveet şimdi çıktım. 1 saat sıra bekledim. Karından ultrasonla baktı çok minik bir şey Bir tane mi dedim şimdilik bir tane gözüküyor dedi. Belki sonradan çıkabilir diğeri dedi :) Bir de alttan bakalım o zaman deyince tabiki ben hicbir şey söyleyemeden soyundum Alttan bakinca da 1 tane gördü. Gayet sağlıklı yolk kesesi vs her şeyi tamam dedi ama ben bakınca hicbir şey görmüyorum Haftaya tekrar gel dedi. Inşallah 1 haftada büyüsün de görelim

Tagatesia ses ver canım ne yaptın? Gittin mi dr a
Eveet şimdi çıktım. 1 saat sıra bekledim. Karından ultrasonla baktı çok minik bir şey Bir tane mi dedim şimdilik bir tane gözüküyor dedi. Belki sonradan çıkabilir diğeri dedi :) Bir de alttan bakalım o zaman deyince tabiki ben hicbir şey söyleyemeden soyundum Alttan bakinca da 1 tane gördü. Gayet sağlıklı yolk kesesi vs her şeyi tamam dedi ama ben bakınca hicbir şey görmüyorum Haftaya tekrar gel dedi. Inşallah 1 haftada büyüsün de görelim

Iki tane dondurulmuş olması ne kadar güzel. Demek ki hayırlı değilmiş öyle düşünün Allah hayırlısını nasip etsin en kisa zamanda hayırlı haberler almak nasip etsin

Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…