- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #4.421
Evet tutacaksa hiçbirşey engel olamaz diye düşünüp kendimş rahatlatmaya çalışıyorum ben de. Sonuçta o merkezde bir sürü transfer oluyor, hepsini aynı şekilde kaldırıyolar birsürü de pozitif var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beraber bekleyeceğiz demek20 dk sonra wc gitmek zorunda kaldım cok sıkışıktım çünkü. Sonra 1 saat e yakin arabanın arka koltuğuna uzandım gene wc gittim şuan hala yolculuk halindeyim 4 saat yolum 1 saat arayla mola verip dinleniyorum.
Şöyle ki Rabbim nasip ettikten sonra pamuk ipligiyle bağlı da olsa tutunur. Hayırlı olsun sımsıkı tutunsun inşallah
Hafdi gözün aydın, sevindim senin adınaCanım ikisinin de kalbi güm güm atıyordu izletti dr. 6+5olmuslar.her şey yolunda 4 hafta sonra görüşürüz dedi
Yine faydalıdır ya bu şekilde alabiliyorsak ne yapalım . Başka zararlı alışkanlığımız olmasın da bu olsun bizimde alışkanlığımızNormalde meyvelisi sağlıklı değil ama. Ben yoğurdu da şu an sadece meyveli yiyebiliyorum. Napim. Ucundan biraz kalsiyum probiyotik geliyordur. Midemi bulandırıyor sadece yoğurt görmek bile
Güzel sonuçlar almak duasıylaEvet tutacaksa hiçbirşey engel olamaz diye düşünüp kendimş rahatlatmaya çalışıyorum ben de. Sonuçta o merkezde bir sürü transfer oluyor, hepsini aynı şekilde kaldırıyolar birsürü de pozitif var. Hakkımızda hayırlısı olsun. Beraber bekleyeceğiz demek
Çatlama ignesinden değildir canm öyle olsa dünde çıkardı 1 haftayı geceli baya olmuş zatenCevabin için teşekkür ederim canım. Aklım yapma kalbim yap testi dedi bende yaptım:))
Catlatma iğnesini opu'dan 36 saat önce olmuştum yani 17.05 de. Sonra bir daha catlatma iğnesi olmadım. Normal kaset test bu yaptığım diğerini bulamamış eşim bundan almış gelmiş:))
Inşallah vardır 4 yıllık evliyim 2 aşılama ve bu tüp bebek tedavisinde daha önce hiç hayalet çizgi bile görmeyince bu bana nasıl bir mutluluk verdi anlatamam ❤❤
Evet canım, bugün 12.gün sabah erkenden kan test verdim, 0 çıktıCanım negatifi kan testiyle mi aldın? Emin misin yani? Kesinse bırakıyoruz evet ama doktoruna ulaşmadan bişey yapma yine de. Çok üzgünüm canım benim, zamanı bugün değilmiş, maddi manevi zor biliyorum ama sakın pes etme, mücadeleye devam. Allah bir an önce kavuştursun seni miniğine inşallah canım benimBu forum mucizelerle dolu, sen de kavuşacaksın bebeğine
Amin canım. Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallahÇok üzüldümRabbim daha güzel kapılar açsın. Belki hiç ummadığınız anda kolayca ulaşırsınız meleğinize
Ben yasadım canım cok normal prılam cok rahatlatırBöylesi daha iyidir belki bebikler için bundan sonrasını daha düşünme gider Allahın izniyle
Benim de midem berbat 5. haftada başlayan hiç görmemiştim
Hamile arkadaşlarım mide bulantısı için çubuk yiyolardi.. Ne kadar faydasi olur bilmiyorum . sağlıkla ilerlesin insallahBöylesi daha iyidir belki bebikler için bundan sonrasını daha düşünme gider Allahın izniyle
Benim de midem berbat 5. haftada başlayan hiç görmemiştim
Ne güzel iki tane emriyon varmış inşallah onlar sana sımsıkı tutunsun canım benimEvet canım, bugün 12.gün sabah erkenden kan test verdim, 0 çıktı
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın insallahen hayırlı zamanda nasip eder insallah
Doktorumdan haber bekliyorum, 2 tane (3AA, 5BB) embriyom var belki gelecek ay onları transfer eder.
seninde bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum canım .
Eveet şimdi çıktım. 1 saat sıra bekledim. Karından ultrasonla baktı çok minik bir şeyTagatesia ses ver canım ne yaptın? Gittin mi dr a
Amin canım insallah. Yaş ileri olunca maalesef bu tutunma işleri biraz zor oluyor, Allah tan Ümit kesilmez.Ne güzel iki tane emriyon varmış inşallah onlar sana sımsıkı tutunsun canım benim
Eveet şimdi çıktım. 1 saat sıra bekledim. Karından ultrasonla baktı çok minik bir şeyTagatesia ses ver canım ne yaptın? Gittin mi dr a
Iki tane dondurulmuş olması ne kadar güzel. Demek ki hayırlı değilmiş öyle düşünün Allah hayırlısını nasip etsin en kisa zamanda hayırlı haberler almak nasip etsinEvet canım, bugün 12.gün sabah erkenden kan test verdim, 0 çıktı
Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın insallahen hayırlı zamanda nasip eder insallah
Doktorumdan haber bekliyorum, 2 tane (3AA, 5BB) embriyom var belki gelecek ay onları transfer eder.
seninde bebeğini sağlıkla kucağına almanı diliyorum canım .
Tabii kiInş canım dua edersen cok sevınırım korkuyorum cunku
Hayırlı olsunEveet şimdi çıktım. 1 saat sıra bekledim. Karından ultrasonla baktı çok minik bir şeyBir tane mi dedim şimdilik bir tane gözüküyor dedi. Belki sonradan çıkabilir diğeri dedi :) Bir de alttan bakalım o zaman deyince tabiki ben hicbir şey söyleyemeden soyundum Alttan bakinca da 1 tane gördü. Gayet sağlıklı yolk kesesi vs her şeyi tamam dedi ama ben bakınca hicbir şey görmüyorum Haftaya tekrar gel dedi. Inşallah 1 haftada büyüsün de görelim
Amin canım. Hepimiz güzel haberler alalım , sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun insallahIki tane dondurulmuş olması ne kadar güzel. Demek ki hayırlı değilmiş öyle düşünün Allah hayırlısını nasip etsin en kisa zamanda hayırlı haberler almak nasip etsin
8. Gün yani. Genelde 10 yada 12. Gün isterler ama senin doktor tam biz sabırsızlarin doktoruymus valla süper.Bana salı günü yani 1 haziranda test vermemi söyledi doktor bey, seninki garanti olsun diye düşünmüş sanırım
Sadece bizim biraz daha fazla denememiz gerekiyor bitanem. Eninde sonunda olacak, inşallah bir an önce olur, bekletmez annesiniAmin canım insallah. Yaş ileri olunca maalesef bu tutunma işleri biraz zor oluyor, Allah tan Ümit kesilmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?