Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Hayırlı olsun canım benim de bugün adetin 4. Günü 10 haziranda çağırdı kontrole transfer tarihini söylemedi henüz belki o civarlarda olur bilemiyorum
Benim de bu gün 2. Gun 9 haziran da kontrolüm var. Allah nasip etsin süreç güzel geçsin inşallah hepimizin

Benim de regliden 20 gün sonra transfer yaprız demişti doktor 15 hazirana denk geliyor ama tabi rahim kalınlığına bağlı daha erken istenen seviyeye gelirse daha erken olucak :)
Ayy hadi inşallah benim de tabii öyle kesin 14 haziran diye bir şey yok inşallah her şey yolunda gider hepimiz için

Benim bildiğim transfer sırası ve sonrasında kabız olmamak, ıkınmamak lazım. O yüzden kefir tüketiliyor. Bebeğin tutunmasıyla bi bağlantısı yok canım
Ben de bu konudan muzdaribim yarın kuru kayısı almayı planlıyorum. Kefir de iyi geliyorsa onu da iceyim hiç de sevmem ama napalim iyi olsun sonuç da

Süper şeyler sormuşsun iyi oldu valla İlişki olayını merak ediyordum ben de pztsi soracaktım mantıklı geldi bu açıklama insanın bulantısı olmasa sağlıklı beslenir de işte olmuyor Teşekkürler beybim

Ben de bu konudan muzdaribim yarın kuru kayısı almayı planlıyorum. Kefir de iyi geliyorsa onu da iceyim hiç de sevmem ama napalim iyi olsun sonuç da
Kuru kayısı bende işe yaramadı ve artık kusasım geliyor o kadar çok yedim ki sabah aç karnına bi bardak kefir bi bardak su içiyorum yarım saat sonra kahvaltı. Kefiri sade içemiyorum bende çıkarıyorum. Orman meyvelisi çok güzel tavsiye ederim

Bugün 9.günüm ne lekelenme oldu ne ağrı, herkes ağrı kanama vs yazıyor benim de kafama takıldı bende hiç birşey yok
Ağrı bende ilk 3 gün regl ağrısı gibi oldu kasık bel ve bacaklarım ağrıyordu sonrasında kesildi tahlil gününe kadar bişey hissetmedim neredeyse hiç. Kanamam da olmadı maşallah İlla ağrı olacak kanama olacak diye düşünmeyin

Rica ederim ♡ Hepimizin doktorunun söylediklerini toplaya toplaya her şeyi netlestiricez inşallah

Teşekkür ederim ya herkes öyle yazınca ben de bekler oldum resmen, suan hiçbirsey hissetmiyorum hayırlısı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…