- 23 Nisan 2021
- 913
- 930
- 53
- 32
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.201
Benim 2.80 bugün transfer oldum. Sanırım bireysel olarak değerlendiriliyorTransfer günü değilde transferden önce yapılan son tahlilimde 9 çıktığı için ertelenmişti
Gerçekten mi canım maşallah suphanallah o zaman7 yıldır dondurulmuş olarak bekliyordu bebeğim beni. Önce abisini büyüttük şimdi sira ona geldi Allah'in izniyle. Sanırım çok beklettik diye kızıp erkenden yerleşmiş kuzum❤
Bugun ki kan sonucuma göre belirlicek kese günü canımAynen öyle yapıcamSen aldınmı randevu
Progestan takviyesi fitil, igne gibi bir ilac vermedi mi ?Arkadaslar bnm akşam üstü kanamam basladı 5 6 hafta arasında kanaması olan oldu mu dr u aradık bekliceksiniz randevuya kadar dedi randevumuza 12 gün var daha endişeliyim bnm gibi olan oldu mu
Nasıl kanama peki? Hafif lekelenme tarzındaysa endişelenme canım bence. Ama adet kanaması gibi kanıyorsa bence bekleme başka bir doktora git.Arkadaslar bnm akşam üstü kanamam basladı 5 6 hafta arasında kanaması olan oldu mu dr u aradık bekliceksiniz randevuya kadar dedi randevumuza 12 gün var daha endişeliyim bnm gibi olan oldu mu
Opudan 2 gun once bakıldı bnde 0. 81 dı eger yuksek olsydı dondrlmus transfer edıcektı doktorum gerek kalmdı taze edıldı ınslhh tutunmuslardırArkadaşlar transfer gününüzde progesteron değeriniz kaçtı bilen, hatırlayan var mı?
Sebebini bilmiyorum ne yazık ki
Benimki de 29 aylık Allah bağışlasınHayır ikinci denemem ilki tuttu şuan 14 aylık bir oğlum var inşallah buda tutarsa oğluma kardeş gelicek
Verdinmi kan sonucmu bekliyosunBugun ki kan sonucuma göre belirlicek kese günü canım
Benim transfer öncesiArkadaşlar transfer gününüzde progesteron değeriniz kaçtı bilen, hatırlayan var mı?
Sebebini bilmiyorum ne yazık ki
Teşekkür ederim
İlaç dozunuz yüksek verilmiştir ona göre progestonBenim 2.80 bugün transfer oldum. Sanırım bireysel olarak değerlendiriliyor
Bence size yakın bir doktora gidin kırmızı renk kanamanız varsa.Arkadaslar bnm akşam üstü kanamam basladı 5 6 hafta arasında kanaması olan oldu mu dr u aradık bekliceksiniz randevuya kadar dedi randevumuza 12 gün var daha endişeliyim bnm gibi olan oldu mu
Rabbim büyüktür canmSonuc aynı kozlar 59.09bı katlama yok
Rabbim yüzümüze gülsün, inşallah sabredişlerin sonunu hayra çıkarsin Allah imSonuc aynı kozlar 59.09bı katlama yok
Onları zaten kullanıyorum canımProgestan takviyesi fitil, igne gibi bir ilac vermedi mi ?
Bence size yakın bir doktora gidin kırmızı renk kanamanız varsa.
Taharet aldıktan sonra peçeteyle kuruturken farkettim kırmızı kahve rengi arasıydı. Eşimde gidelim diyor dr a ama aynı ilaçları vereceği için biraz bekleyelim yarına devam ederse gidelim dedim ama bilmiyorum resim koyayım tiksinirseniz de kusura bakmayın lütfen endişeden çektim resmiNasıl kanama peki? Hafif lekelenme tarzındaysa endişelenme canım bence. Ama adet kanaması gibi kanıyorsa bence bekleme başka bir doktora git.
Ben bir kase dolusu kiraz yemiştim akşam çıkmıştım her sabah öyle yap olmazsa hem c vitamini gider bebişeYaa canım transferımın 5 gunu ama kabız iım kıraz kayısı kefır tuketıyorum ozamn sabah ac karınla alayım Karpuz da alayım barı ıyıce etkı etsın cok sagol allh razı olsun
Ne tiksinmesi, olur mu öyle şey. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruzOnları zaten kullanıyorum canım
Taharet aldıktan sonra peçeteyle kuruturken farkettim kırmızı kahve rengi arasıydı. Eşimde gidelim diyor dr a ama aynı ilaçları vereceği için biraz bekleyelim yarına devam ederse gidelim dedim ama bilmiyorum resim koyayım tiksinirseniz de kusura bakmayın lütfen endişeden çektim resmi
Valla artık çok geç heyet raporumu aldım canım artık kimse beni kımıldatamazKızlar kesinlikle hareketsizlikten oluyor bence de. Tüm hafta sürekli hareket halindeyken hiç sıkıntı yaşamıyorum, pazar günleri çalışmıyorum genelde uzanıyorum ve bir tek pazar günleri kabızlık yaşıyorum, karnım şişiyor çok fazla. Benim fikrim yatmamalıyız
Hemen doktora gidin bence düşük önleyici iğneler var belki başkada bi ilacı olabilir bu renk tehlike hiç beklemeyin lütfenOnları zaten kullanıyorum canım
Taharet aldıktan sonra peçeteyle kuruturken farkettim kırmızı kahve rengi arasıydı. Eşimde gidelim diyor dr a ama aynı ilaçları vereceği için biraz bekleyelim yarına devam ederse gidelim dedim ama bilmiyorum resim koyayım tiksinirseniz de kusura bakmayın lütfen endişeden çektim resmi
Çok teşekkür ederim zaten akşam iğnem var prolutex ayrıca da progestan fitil koyuyorum sabah akşam. bende en iyisi yarına kdr bekleyeyim iğne mi fitilimi yapıp. Ağrım olmaması bi nebze iyi düşünmeme sebep oluyor ama 11 yıl bekleynce tam kavustuk derken korku sardıNe tiksinmesi, olur mu öyle şey. Hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz
Sizin yerinizde olsam ben de yarına kadar bekleyip, geçmezse sabah erkenden giderdim. Ama iğne vs de yapabilirler belki şimdi gitseniz
Eşim gece geç geliyor eğer aynı şekilde devam ederse gece giderizHemen doktora gidin bence düşük önleyici iğneler var belki başkada bi ilacı olabilir bu renk tehlike hiç beklemeyin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?