Mayıs ayı tüp bebek yaptıracaklar 2021

Doğrudur ama doktordan iyi bilceğimi düşünmüyorum sonuçta ona güvenip yola çıktım neden başarısız olmak istesin ki hayırlısıysa olur zaten Haftaya salı ya kadar artar zaten
Ben sadece senin için yardım amaçlı dedim canm arkadaşıma 7 buçukta transfer yapıldı negatifle sonuçlandı daha sonrasında araştırdık başka doktorla görüştük 8 bucuklarda yaptı transferi pozitif oldu bende ondan bildiğimden öyle yaptım Rabbime şükür şimdilik benimkide pozitif

Ay allah razı olsun. Bende yaparım ıns borde esıme hayıt tentürü demısler

bende trasfer ıcın beklıorum :)

Biliyorum tabi ki yardım amaçlı şekercim sorun yok ama herkesin hikayesi durumu başka Maşallah Allahım kucağınıza almayı nasip etsin

Protokol öyleymiş. Artık test hiç yapmamış gibi düşüneceğim valla pişman oldum erken yaptığıma
Değerin de iyi çıkmış. Baz almamaları İlginç olmuş biraz. Her merkez farklı protokol uyguluyor. Ama pozitif en azından onu biliyorsun. Sabredip test gününü beklemiyoruz testten sonra bir sürü başka durumla karşılaşıyoruz. Ben ilk kez kanda pozitifi gördüm hem erken test yaptım hem de başka bir hastanede test yaptım. Sağlıklı değerlendirme yapılmasına engel oldu bu durum. Çok pişman oldum öyle yaptığıma.

Nasıl olmuştu senin?ay niye sabredemiyoruz ya... her aşama tamam ama şu 12 gün beklemek hepsinden beter

Nasıl olmuştu senin?ay niye sabredemiyoruz ya... her aşama tamam ama şu 12 gün beklemek hepsinden beter
Ben 8. Gün test yaptım pozitif çıktı. Ama bu testi başka hastanede yaptırdım. 2 gün sonra tedavi gördüğüm hastanede test yaptım 11. Gün o testte değerim yalnızca %60 artmış görünüyor. Bu durum bizi endişelendirdi. Doktorum da kesin bişey söyleyemedi gebelik devam da edebilir düşük de olabilir çarşamba günü yani 13. Gün oluyor tekrardan kan vermemi istedi ayrıca o gün ultrasondan da bakacağını söyledi. Laboratuarlar arası fark olma ihtimali olduğu için ilk testimi farklı hastanede yaptığıma pişman oldum. Ayrıca erken test yaptığım için değer artışı hesabında doktor sağlıklı değerlendirme yapamadı. Bizim de bu sebeple endişelerimiz arttı vs. O yüzden hem tedavi görülen hastanede hem de doktorun belirlediği tarihte test yapmak çok önemliymiş. Daha önce tecrübem olmadığı için yaşadıklarımdan öğrenmiş oldum.

Çok sağol canım benim. 4 Mayıs transfer 2 adet 5. Gün embriyosu.

Peki şimdi ne durumdasın? Kaç çıkmıştı değerler? Kesinlikle önerilen tarihte test yapmak en doğrusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…