- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.441
Canım tüp bebek gebelik hesaplama diye bir site var. Blastokist tarihine göre orda ne hesapladiysa doktor bana aynı o günü söyledi. Bir bak istersenCrl göremiyorum canım mm sini gösteriyor crl ama hafta olarak 6 hafta 1 gün görülüyor senin de..
Normal canm 1 2 günden birşey olmaz merak etme senBugün 6 hafta 2 günlük görülüyor canım
Aynen canım benim reglimle uyumluCrl göremiyorum canım mm sini gösteriyor crl ama hafta olarak 6 hafta 1 gün görülüyor senin de..
Benim 20 mayısta olmuştu ama test günüm yarın benim de, ben de heyecanla bekliyorum21 Mayıs’ta transfer olanlar yarın test günümüz bugün ya da dün yaptıranınız oldu mu? Ben çok heyecanlıyım ve korkuyorum...
İnşallah canım sağolasınNormal canm 1 2 günden birşey olmaz merak etme sen
Baktım canım baktım ona göre biraz geriCanım tüp bebek gebelik hesaplama diye bir site var. Blastokist tarihine göre orda ne hesapladiysa doktor bana aynı o günü söyledi. Bir bak istersen
belirtin varmı ne hissediyosunBenim 20 mayısta olmuştu ama test günüm yarın benim de, ben de heyecanla bekliyorum
Benim hiç belirtim olmadı ama iki gündür adet olmadan öncesi gibi hafif sızı oluyor kasıklarımda ara arakızlar nasılsınız bugün nasılsınız
belirtin varmı ne hissediyosun
benimde o sızı ilk günler oldu kasıklarımda bi ara kasıklarım agrıdı adet olucakmış gibi ama ilaçlardandır belki bilemiyoruz kiBenim hiç belirtim olmadı ama iki gündür adet olmadan öncesi gibi hafif sızı oluyor kasıklarımda ara araBilemiyorum nedendir inşallah iyiye işarettir
sende nasıl durumlar?
Yok hiç yapmadım yarın kan vereceğim direkt, inşallah pozitiftir dua edin banabenimde o sızı ilk günler oldu kasıklarımda bi ara kasıklarım agrıdı adet olucakmış gibi ama ilaçlardandır belki bilemiyoruz kiidrar testi yaptınmı
inşallah canım hayırlı sonuçlarla gelYok hiç yapmadım yarın kan vereceğim direkt, inşallah pozitiftir dua edin bana
Şimdi sana doktor tam ne dedi? Kontrolün ne zaman? Niye sesi dinletmedi?Maşallah
Valla iyi cesaretlisin eşine kitlesene tam zamanı yapmaman lazımSüpürge yapiyomusunuz?şöyle üstünden aldırdım bi salonu ama korktum sonradan.
İnşallah canım ben de seni tabloda gördüm merak ediyordum Allah gönlüne göre versinYok hiç yapmadım yarın kan vereceğim direkt, inşallah pozitiftir dua edin bana
İki günde bir kan verip sayının katlanıp katlanmadigina bakıyorlar katlanıyorsa sayı saglilik bir sekilde tutunmuş demektirPozitif çıkmış zaten. 12. Gün ne için önemliymiş anlamadım
Hergün süpürmeye alışınca aldırdım öyle ufak süpürgeyle. Eşim işten daha gelmedi ki ancak pazar günü yapabilir o. Bakalım bulcaz bi çaresiniValla iyi cesaretlisin eşine kitlesene tam zamanı yapmaman lazım
İnşallhh dualrımız sızınlee hadı kucagıınızada almak nasib olurYok hiç yapmadım yarın kan vereceğim direkt, inşallah pozitiftir dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?