- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sade frappe
-
- #5.461
Valla kirli kalsın biraz ev boşver eşin yapsın benimki de haftada bir yapıyo napalımHergün süpürmeye alışınca aldırdım öyle ufak süpürgeyle. Eşim işten daha gelmedi ki ancak pazar günü yapabilir o. Bakalım bulcaz bi çaresini
Bende çok istiyorum yapmak ama korkuyorum yapmadımSüpürge yapiyomusunuz?şöyle üstünden aldırdım bi salonu ama korktum sonradan.
Amin canım ya inşallahİnşallah canım ben de seni tabloda gördüm merak ediyordum Allah gönlüne göre versin
Bugun 6 gunum ustten bı attım salona sadece napalım kır ıcınde oturulmuoo ınslhh bısey olamastrBende çok istiyorum yapmak ama korkuyorum yapmadım
İnşallah canım benimİnşallhh dualrımız sızınlee hadı kucagıınızada almak nasib olur
Doğru söylüyorsun valla. Bidaha yapmiyim bi süreValla kirli kalsın biraz ev boşver eşin yapsın benimki de haftada bir yapıyo napalım
Yapma yapma şuan pişmanlık duyuyorum yaptığım için ben.Bende çok istiyorum yapmak ama korkuyorum yapmadım
İnşallah canım bende çok rahatsız oluyorum ama yapacak birşey yok herşey yerine gelir sonra şu sonuçları alalım hayırlısı ileBugun 6 gunum ustten bı attım salona sadece napalım kır ıcınde oturulmuoo ınslhh bısey olamastr
Kizimda 7-8 aylik hamile iken evde gardrop sokuyordum, ilk 3 ay iki iste calisiyorum, gunde 20bin adim yuruyordum vs... ama 2 ay onceki kaybim dolayisi ile ev ahalisi beni pek evde bile gezdirmezler zannimca.. robot supurge ne kadar supurup silerse artikSüpürge yapiyomusunuz?şöyle üstünden aldırdım bi salonu ama korktum sonradan.
Doktor geç tutunmuş olabilir dedi. 5.5 mm olarak ölçtü 6+2 görünüyor dedi. Kalp atışını gösterdi haftaya dinleriz dedi. Belki makinasındandır canım.Şimdi sana doktor tam ne dedi? Kontrolün ne zaman? Niye sesi dinletmedi?
Anladım canım olabilir. Ben devlet hastanesinde çalışmama rağmen özele gidiyorum cihazı daha iyi diye kesin ondandır. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahDoktor geç tutunmuş olabilir dedi. 5.5 mm olarak ölçtü 6+2 görünüyor dedi. Kalp atışını gösterdi haftaya dinleriz dedi. Belki makinasındandır canım.
Amin canım aslında benim de vakıf hastanesi yarı özel ama inşallah problem olmaz doktor olumsuz konuşmadı olabilir BÖyle şeyler dedi bir de arkadaşlar dondurulmuş transferin 1 hafta eksik hesaplandığında söyleyince içim rahatladı.Anladım canım olabilir. Ben devlet hastanesinde çalışmama rağmen özele gidiyorum cihazı daha iyi diye kesin ondandır. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bn bugün yaptımSüpürge yapiyomusunuz?şöyle üstünden aldırdım bi salonu ama korktum sonradan.
Normal gebeliklerde bile biraz geriden gelebiliyor ya için rahat olsunAmin canım aslında benim de vakıf hastanesi yarı özel ama inşallah problem olmaz doktor olumsuz konuşmadı olabilir BÖyle şeyler dedi bir de arkadaşlar dondurulmuş transferin 1 hafta eksik hesaplandığında söyleyince içim rahatladı.
Hayırlı olsun canım benim bugün adetinin 10. günü mü yoksa ilaçlara başladığının 10.günü mü ? Estrofem günde bir mi kullanıyordun ? Benimde 10 haziranda adetin 16.günü olacak kontrole çağırdı bakalim transferi ne zaman diyecek günler geçmiyorduKızlarrr selam ben gittim doktora. Rahim kalınlığı 6.5 cm dedi 10.günüm bugün, gayet iyi dedi bu perşembe bir daha görcek haftaya salı diye planlıyor transferi bakalım hayırlısıEstrofem i de sabah akşam 2 ye çıkardı ekstra bişi vermedi
Benim transferim adetin 16. Günü oldu, belki sizinki de yakın zamanda olurHayırlı olsun canım benim bugün adetinin 10. günü mü yoksa ilaçlara başladığının 10.günü mü ? Estrofem günde bir mi kullanıyordun ? Benimde 10 haziranda adetin 16.günü olacak kontrole çağırdı bakalim transferi ne zaman diyecek günler geçmiyordu
Ya beni arada hiç kontrole çağırmadı ya birden bire kalınlaşırsa rahmimBenim transferim adetin 16. Günü oldu, belki sizinki de yakın zamanda olur
Saol kuzucum, bugün adetin 10. Günü ilaçlara başlayalı 7.gün oluyor. Estrofem gun de 3 tu simdi sabah 2 aksam 2 oldu. Persembe tekrar cagirdi herhalde o zaman progestan vericek. Tahmini transfer tarihi de sali 17.gun oluyor ama doktora ve rahim kalinligina bagliHayırlı olsun canım benim bugün adetinin 10. günü mü yoksa ilaçlara başladığının 10.günü mü ? Estrofem günde bir mi kullanıyordun ? Benimde 10 haziranda adetin 16.günü olacak kontrole çağırdı bakalim transferi ne zaman diyecek günler geçmiyordu
Seni evet sanirim biraz gec cagirmis ama progestan vermeden transfer yapilmiyo arastigim kadariyla sen kullaniyomusun ki su an ??Ya beni arada hiç kontrole çağırmadı ya birden bire kalınlaşırsa rahmimya derse ertesi gün yapalim. Kafamda deli sorular
İnşallah canım doktorlarımıza güvenmekten başka bir çaremiz yok şu durumda çok şükür şimdilik iyi gidiyoruz heyecanımızı da biraz dizginleyebilsek biz de test gününü beklediğimiz aşamaya geçelim artıkSaol kuzucum, bugün adetin 10. Günü ilaçlara başlayalı 7.gün oluyor. Estrofem gun de 3 tu simdi sabah 2 aksam 2 oldu. Persembe tekrar cagirdi herhalde o zaman progestan vericek. Tahmini transfer tarihi de sali 17.gun oluyor ama doktora ve rahim kalinligina bagliHakkimizda hayirlisi olsun insallah doktorun en iyisini biliyodur kuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?